88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#5543 a mandragora a scroll of escapet 7%-kal dobja -
#5542 a recepteket szinte mindegyik 5-12% között dobja(már amelyik dob) -
#5541 ja, van 50% is, a hangya királynő például ennyiért dob valami armort :)
-
#5540 Megint mevgaltozott az update svr IP-je: 218.40.59.137 updateoljatok a directet (szeplassan meglesz minden cime...) :D -
#5539 Jah, en szoktam nezni, de a kepek az uj... :D
DE meg mindig nem tudom mi az align!
ES ha mar ott vannak az adatbazisok, miert nem csinal mar vki egy DROPLISTET??! (a drop% szerint sororbarendezve...) vegre tudnank mit erdemes olni... :D (latott vki 10% koruli dropot vminel? (nem adena :D de nem baj ha draga/rare cucc... :D) -
#5538 -
#5537 Amúgy qrva jó ez az oldal, mert vannak képek a monsterekről. -
#5536 bár még szegényes :(
-
#5535 ami eddig hianyzott -
Dagobert #5534 Itt va a link rá
link -
#5533 Sorry, irnak rola, bar a legujabb hir "There may still be hope", szoval meg semmi nem biztos.
Kar lenne erte, messze ez a leginformativabb L2 weboldal. -
Dagobert #5532 Na végre valami jó hír:
Andhor:A lot of european players have preordered Lineage2, we also have a petition running for "EURO" server at the start of Open Beta . We think in a full PvP and siege-game we need enough players at the same timezones. Will you label one or two server for the european players ? Or will we be able to move our charakters if there will be no euro-server at the beginning?
Dhevrin: A European server is something that we are definitely considering. It would have to make sense for us, in terms of how we can support such a venture and would it be financially practical for us. But fear not, we definitely are aware of, and appreciate our European players and are looking for ways that we can better accommodate the European community.
forrás:
http://lineage.gamigo.de/ -
#5531 Az orphuson errol egy szot se irnak.
(Majd szolj ha fennt van es beveszem. Akkor meg is lesz ma a level 1.) -
Dagobert #5530 Ja és újra van a honlap az NPC menű fordításokkal. -
#5529 Delutan fenn leszek 4-5 utan tuti. Benn vagy a friendlistemben elvileg latni fogom ha belepsz, de azert whisplej ram FerroHu. -
Dagobert #5528 Na úgy tünik az Orphus bezárt. Most olvasom az egyik fórumba. A linket ezekután már ki is lehet szedni rá.
Helyette írtak még1 címet: http://lineage.gamigo.de/
Ferro, rajtuk kivül még StrangerHUN-t is fel kéne majd venni. -
#5527 én tegnap vártalak de nem voltál, ma viszont valszeg 8körül mennem kel, mikorra tervezed a belépésT?
Rendbetesz vagyok ha nem lenne tiszta..:) -
#5526 szemét tár
a képek ott vannak csak szar az egész -
#5525 Bocs, hogy tegnap nem voltam karbantartas volt vagy mifene, mert egesz nap nem volt netem. Szoval ma felveszem azokat akik kimaradtak, de ne felejtsetek hozni az 54k-t a level1-hez.
A kovetekezoket tudom, hogy fel kell meg venni:
Bear (fizetve:))
Laza 54k kell
Sanc 54k kell
es Dagobertek klanjabol Rendebetesz es veranyo meg jon meg nemtom meg ki.
Eddig 10-en fizettek be a penzt most 540k van a warehouseban. Ha tobben leszunk mindenki visszakap a penzbol termesztesen.
Legyszi legalabb annyira gyertek fel, hogy belepjetek meg fizessetek:), hogy meglegyen vegre a teljes klan. -
#5524 ..ezeken... -
#5523 Pár kép amely magyarázatot ad arra, miért is vagyok még csak 23-as szintű(a modemesektől elnézést):
bár ezek a képeken én voltam a keményebb, de sajnos nem ez a jellemző -
#5522 Sracok nem ertem ezt az amcsi beta mizeriat. Nemsokara jon az OPEN beta (elvileg marcius vege), arra mehet mindenki, minek menni a closed-ra addig. Nincs semmi garancia, hogy a closed-bol az openbe at lehet vinni a karaktereket. Szoval he lesz NAOB akkor szerintem atkoltozhet a jonep (bar ez mas kerdes, hogy a NAOB-ban lesz e valami plusz JOB-hoz kepest), de erre a par hetre mar folos a closed betaval tokolni. -
#5521 Ha valakinek van kedve partyzni egy lvl16os dark elf fighterrel akkor keressen meg bent. Nevem: Pestis -
#5520 A tuzes resz (ha lefele mesz) konnyebb, kevesebb agro van bar kicsit erosebbek. -
#5519 közben kiderítettem, hogy ezt a dungit képtelenség megcsinálni 30-as szint alatt :))
a csontik agresszívek, a lizardmanek 10-essével vannak a termekben(ha egyre támadsz jön a többi is), bentebb elképzelni sem tudom mik lehetnek, de az tuti, hogy ehhez minimum egy klán kell -
#5518 én bárhova mennék szivesen, de nem hív senki :(
:)) -
#5517 miért nem mentek inkább a Kruma tower-be :)) -
#5516 mi ( SemoHUN, Agyhalal meg én(ValenHUN)) - átlag lvl 16-os karikal - bementünk, kb a 3. szobáig, de ott vmilyen nagyon piros ellenek voltak :)), aztán ugy döntöttünk, hogy inkább jobb a békesség és kijöttünk :)) -
#5515 ezeket láttam lent(ameddig bemertem menni:)):
lafi lizardman - sárga, passzív
lafi lizardman scout - sárga, passzív
ritmal - rózsaszín, ? csonti
patin - rózsaszín, ? csonti ijjász
kuran kobold - sárga, passzív
kuran kobold warrior - sárga, passzív
a szinek ugye az én 23-as szintemhez viszonyítva :)
-
#5514 vállalkozó szellemű embereket keresek, akiknek van kedve/mersze lejönni a forgotten shrineba
aki rászánja magát az privizzen
HUNnia -
#5513 yellow hornetet hol találok nagyobb mennyiségben? -
#5512 kicsit lagol nekem is -
#5511 Emberek! Ti is laggzotok mint gép, vagy csak megint arra sarkal a Invitel hogy felhívjam őket a havi baszogatás ügyében? -
#5510 már müxik iráni proxyval -
#5509 nekem nem megy most a game, probáltam már vagy 10 proxyval, de hiába
tudna valaki mondani egy működő proxy ip-t? -
Gumbo #5508 a francia oldalon most láttam, hogy az US open az márius/aáprilis környékkén lesz. Elvileg azt írták hogy február/március -
Gumbo #5507 ok -
#5506 bár hogyha 2 hét, mire megérkezik a válsz, akkor aszondom, hogy addigra vége a CB-nek, és akkor meg megint baxhatod... 8-/ -
#5505 :) -
#5504 Huuuh...
Craz ha ezt Sigmund Freud lathatna... :DDDD