88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nexushun #6063 Hivatalos oldalon:
NCsoft releases Lineage II Open Beta plans! 03/24/2004
On March 24, NCsoft revealed it's plans for Open Beta testing for Lineage II. The biggest news was the non-deletion of Open Beta characters, so that players can continue playing their Open Beta characters into commercial launch!
The Open Beta test will begin on March 28th. Be sure to check out details for the great promotional contests we'll be running during the Open Beta!
-
#6062 jo leszarom dmg kell :Ddd -
#6061 Lasabb casting speed sokkal soloban szarabb, es lassabb speed is. De az elf varazslonak UNDORITO ruhai vannak:D -
#6060 nagyobb matk -
#6059 DE -
#6058 Egyértelműen valamelyik elf. Talán a síma, de a darkelf is jópofa :] -
Nexushun #6057 DE-nek a legerősebb a mágiája. -
Sonic13 #6056 Wizardnak szerintetek melyik faj a legjobb? -
#6055 RGR :D -
Des #6054 Ígyvan, én is pont ezt akartam írni Gori:)
Amúgy ha most akartok kipróbálni vmi kasztot, akkor hajrá, mert szombaton törlik a closed beta összes kariját, de komolyan nekikezdeni ráérünk vasárnap, amint elkezdődik az open béta:) -
#6053 HOLYGEK URAK!
A LASSAN INDULO US OPEN BETA MIATT ES A JAPAN OPEN BETA ZARO AKKORDJAKENT, MARCIUS 26-AN, PENTEK DELUTAN 17:00 TAJBAN MINDEN LEVEL 20+ MAGYAR JATEKOST VARUNK GLUDIO DELI BEJARATANA,L HOGY VEGEZZUNK AZ ANT QUEEN-NEL.
(Ez az idopont majdnem vegleges, de esetleg ha tenyleg sokaknak nem jo lehet meg 27-e szinten 17:00 tajban. Legyszi jelezetek kinek nem melyik jo.)
(Mivel sokaknak talan az utolso bevetese lesz ez a JOB-on talan tul konnyeden vennek a dolgot. Szoval a cel a kiralyno megolese es a jo szorakozas, aki hujeskedni akar vagy eszetlenul minden mindegy alapon jatszik az NE jojjon.) -
Sonic13 #6052 Én úgy érzem most, hogy felhagyok a JOB-al illetve a mostani karimmal és amíg nem lesz NAOB, addig kipróbálok új karikat a JOB-on, hogy ne az usán kelljen eldöntenem, hogy mivel is legyek. -
#6051 őőő úgy vettem észr,e hogy kétkezes kard a játékban alig van, kb össz 5-6db, én a brandisht használom még, de hol tudok venni már következő szintűt, ami már D grades, melyik város olyan fejlett, hogy már lehet ott kapni?? -
yal #6050 nacb-n ket server van. A magyarok az 1. bartzon vannak
"lazahun
"lawahun
"gugger
"yal
ezekrol tudok egyenlore -
#6049 az osszes Mobster csekkolja majd a forumot indul a klantervezes :) -
#6048 én biztos arab vagoyk akkor:D -
Nexushun #6047 Én Human Fighter leszek aztán majd 20-nál meglátom (mi kell a csapatnak). -
#6046 1. Akkor töltse mindenki a Westet, bár ez szinte biztos, hogy csak a server fizikai helyét jelenti, nem külön verzió. Az már viszont számít, hogy melyik játékserveren toljuk.
2. Kellene valami helyen gyűjteni a neveket meg a kasztokat, és akkor lehetne előre tervezni.
3. Néhány ember, aki már beleunt a sok hentbe de folytatná a játékot egy fasza kis klánba/partyba, vagy csak egy újfajta kasztot szeretne megismerni, az elgondolkozhatna igazi healer/buffer karin.
4. AKI MAGYAR AZ VELÜNK VAN!
--
Egyéb: Valaki segítene abban, hogy én mit indítsak? Elképzelésem vagy egy Elf (/Darkelf) wizzard, vagy egy ember Dark Avenger (/Paladin). -
Sonic13 #6045 Bocs, de kissé bekavarodtam.:)
Most akkor mikor lesz NAOB és mikor lesz vége a JOB-nak? -
#6044 na ugyanaz a ket kliens -
Sanca #6043 Vagja vki mikor lehet majd letolteni tutira a naobot? -
yal #6042 en westen, a ping kerdesrol meg annyit hogy mondom amig nem kultek szet az nacb regisztracios maileket perlude elott akkor zsiradek ping volt mert nem volt annyi jatekos, azotan romlott szal tokmind1 hol vagyunk attol fugg mennyi jatekos van. ATOMOT A JAPANOKNAK -
Sanca #6041 Azt te csunyan benezted hogy en nacb-re megyek lol:)))))
Naobrol beszelek vegig. -
yal #6040 mi a picsa nekem igy sem jo -
#6039 legerősebbek az ílyászok, mert még csont nyilluk is van:D -
#6038 na án mentem el, bye, holnap sulí... 8(
további jó játékot, dumálást bye. -
#6037 sztem westet töltsön mindenki, mert már kb 4 magyar azon játszik...
de amúgy sztem tök mind1, csak a letöltési sebesség számít szerintem, de azért nem árt a biztonság...
yal, ugye westen játszunk? -
yal #6036 na most online a cuc cgyerunk olni:D -
#6035 Nah, itt az English Notice, okossagokkal.... :)
Notice -
#6034 ok..De akkor majd legyen valami kapcsolattartás a klánok közt szerintem hogy tudjuk értesíteni egymást a fejleményekről.. -
#6033 akkor most a ket kliens ugyan az? nincsennek kette osztva a serverek east meg west? -
yal #6032 ilyasz az zsir lehet:D -
#6031 hát 1 lvl 4-es klán már mondjuk kissé húzósabb, de megolható, végülis ígyis-úgyis kell a várostromhhoz(várhoz, ha bennelesz a bétában) -
Sanca #6030 Ha a klan atter akkor en delf ilyasz-toros leszek.
Meg sztem kene vmi szavazas hogy a tobbseg naob-ot westen vagy easten akarja-e tolni es eszerint kene menni. De korrekt szavazasi rendszer kene, mindenki csak 1x:) -
#6029 lol, azért íro még 1-et, hogy L" fórumon legyen meg az 1000.
üzenetem 8)
igen aktív lettem mostanság az _L2 miatt 8) 1,5 hónap alatt írtam kb 600 üzenetet 8)
HAppy 1000 most akkor 8) -
#6028 Mi épp most tárgyalunk Szeg007hun-ekkal a klánegyesítésről.
Az kb 12-13 player..Ha meg lehetne oldani valahogy a továbbolvasztást,mi benne lennénk:) -
#6027 Esetleg, ha van valakinek ideje, összeírhatná az aktív tagok nevét...
én ennyit tudok BIZTOSra: Reonel,Hunrricane,Cromac,Monksis,kogo,Lawahun,Gumbohun
-
#6026 egyebkent JOB al kapcsolatba halottam a het elejen hogy 1 het es vege ennek is -
yal #6025 hat en sajna nemtudok klanba menni, mar eligerkeztem mashova.) -
#6024 mind1, ki mivel lesz, de valami jó kis kombót kéne összehozni, ami testszik mindenkinek is...
van 4 nap, el lehet sztem még bőven dönteni ki mivel lesz...