88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#6948 milyen kuss lett a topicban hmm:) -
#6947 na csinálok vmi lineages logot magamnak:) -
#6946 azt nem vettem észre:)
de én szívesen meglépem az 2es szintet, met úgyis azt a legnehezebb, aztán majd gyorsan hozzátok össze a 30ast:DD -
#6945 csak benyomtátok a reklámot, de ezzel vigyázzatok, mert van akinek baszni fogja a száját, hogy mindenohva berakjátok:D -
Darkboy #6944 Aki logo-t szeretne ingyen, az jöjjön ide, a Logóműhelybe!!! -
#6943 A http://lineage.gamigo.de oldalon nem sokkal a kezdés előtt ki fogják hírdetni, hogy melyik szervere mennek/menjenek az európaiak... (ami valszeg a 3-as lessz), szal majd nekünk is oda kéne menni -
#6942 jolvan enis betettem jok vagyunk :)))
azt hittem nem ment at acro na mind1:)) -
#6941 asszontam 30. szintig :ppppp -
#6940 Szerintem nem te kelsz egyedül 6kor:DDDD -
#6939 mégse rendzek, nem tudok belépni:(((( -
-
#6937 én 6kor már fel kelek:DD
de most rendezek még egy pkt a harcosommal:)) -
#6936 eddig 30 pléjer a listán+ shala, +bátyám, +haver:) -
#6935 T- 10óra 41 perc -
#6934 az azt jelenti, hogy két nap alatt 120as sizntű lenne, ha így néznénk, hogy aki használja az sizntet lép vele:DDDD -
#6933 Jolsn küld egy kis nosztalgiaképet a japo bétából
Látjátok a kéjes vigyort a zombi arcán?
Nem csoda hogy nem támadott
-
#6932 LOOL -
#6931 Akkor addig ütjük, amíg mozog -
#6930 Jó..de ha valaki soxor öli meg a karaktert?:)) -
#6929 21. Azirafael [ Törpe scavenger
LOL -
#6928 és aki meghalna, azt élőben vernénk pofán, annyiszor ahány szörnyet meg kell ölni, hogy visszaszerzze az xpt, + ahány percet emiatt késik a fejlődés:)) -
#6927 :))) Na épp erről beszéltem amúgy. Ha nem artisan lesz nem tudja összerakni a tárgyakat, mert nincs skillje, hameg az lesz, nem tudja kiszedni a tárgyakat a szörnyekből, mert ugyancsak nincs skillje (1es spoil-ja van) Szal 2 törpe kell... PC jobban jár ha Scavengerrel jön, mert most már tárgyakat is lehet találni sweeper-el, nem csak alkotórészeket, ráadásul a kiszedés arányát is növelték. -
#6926 én 350 kommentot olvastam végig, de már nem emléxem mi vol az elsőben:DDDDD
és kifolyt a szemem
-
#6925 De jó szelete:))
Kész az update:D
Rekord idő:2h 03Min -
#6924 Pontosan 1 óra :) Lemértem, 20-24-ig fennvagy 4 óra alatt ha azt ölöd amit kell :) -
#6923 Pl asszondod, hogy akarsz csinálni 50000-10000 DSS-t a klánnak (ami egy LVL1-2 klánnál elég gyorsan elfogy), tolod vele egy órát vagy valamennyit ahogy megy, és kerestel rajta 75, illetve 150K-t :) És ez csak egy kis szelete a dolognak -
#6922 hat 20 felett nem mondanam h 1 ora 1 szint de valahogy megoldjuk -
#6921 Na jó..Van benne valami.De az az egy óra nagyon monoton:DD
És nálunk lesz a klánba egy bátor Törpeharcos,aki majd megoldja a kovácsolnivalókat:) -
#6920 Már miért lenne az, 30. szintíg solo-ban 1 szint 1 óra cca Szerintem ez nem sok egy durva tárgyért :) -
#6919 magyarok vagyunk -
#6918 na már a trükközésen töritek a fejeteket :) -
#6917 Ez jó ötlet lenne..csak mondjuk lvl 20-25 felett kicsit húzós lenne szinteket nyomogatni ,a saját karid mellett -
#6916 en lvl 2 re valo lepest vallalom:) -
#6915 Amint beindul a béta, indítok egy törpét, aki Artisan lesz ha eléri a 20-at, majd warsmith :) De valamit ki kell találni, hogy ne csak ki legyen használva, hanem fejlődjön is :)
Mivel nem hiszem hogy mindenki annyira ráérne hogy csak úgy nyomja őt is (saját kari, időhiány etc), valami olyasmi kellene, hogy aki használni akarja (1 millás cucc, ostrom, whatever), az belenyom egy szintet a kariba. Így bármikor bárkinek kell, gyárthat DSS-t vagy tárgyakat, vagy bármit ami kell.
Ötletek? -
#6914 Uhh..
Még mindig updatel..lassan 2 órája
-
#6913 húbazz 30 ppl :) -
#6912 1. Gugger | Ork Monk
2. ValenHUN | (HUman Fighter vagy DE Mage)
3. MaDFoX | ork sámán
4. Iluvator | Human warrior
5. Lawahun | Orc Fighter--->Orc Monk--->Tyrant
6. HUNrricane | (vlszg) Elf Íjász
7. Cromac | Elf Swordsinger
8. ApplePie | Human Knight
9. semoHUN | Human Mage
10. Slipknot | abyss walker
11. agyhalal | Human Warrior
12. Birka | DE Fighter
13. Sonic | DE fighter vagy De mage
14. GumboHUN | Orc mage
15. Sis3 | Elven Oracle vagy Elven Wizard
16. Kog | DE Fighter
17. HUNnia Human |Paladin or Dark Avenger
18. DooDoo | DE AbyssWalker
19. CactusHUN (de valszeg valamilyen női néven leszek, még is csak rpg....) | DE wizzard
20.AcroHUN | DE Shillien Oracle
21. Azirafael [ Törpe scavenger
22. KumiszDeKomisz | Ork fighter > Raider
23. Lynx | Human fighter > warrior > gladiator, esetleg mage vagy íjász ha a tömeg megkívánja
24.Avenger | DE Fighter
25. William Darktear | De Fighter
26.Selestis | Human Cleric
27.Cathrine | Human Fighter
28.GAthersw | Nemtommég :)))
29.JolsnHUN | Elf ijjasz FÉLISTEN
30. CrAzNaLoR | DE Shillien Oracle -
Pukkka #6911 Nah hallo!
Valami mobsters fonok privatba irja amr le nekem légyszives hogy most mivan,mert latom sokmindenről lemaradtam ,előre is köszi !
-
#6910 A fenébe..lemaradtam 1-el:)
Na majd a 600.-at -
#6909 Különben az enyém volt az 510-edik üzenetet, mert dzsonesz elém írt..