88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    ezt honnan veszed?
  • pityogo2
    vélaszoljatok plss.... 8)
    végső akrivonal=nem kell fizetni a gámért?:)
  • Valen
    Hát az a gond hogy minden normális varázslat a DE mage esetében (és minden mage) esetében csak lvl20 után kezdődik :((

és ha a japo bétából indulok ki kb 1 hónap mire elérem a lvl 20-at :((
  • Gumbo
    volt idpd szórakozni :)
  • pityogo2
    azt nem kell tudniuk, csak a bankártyaszámot
  • pityogo2
    sztem a fizika dolgok igen, viszont sztem pl 200 dollárt átutalni is lehet....
  • Gumbo
    hehe de amilyen smucigok az amcsik ugyse fizetnek.

azt se tudják hol van Magxarország :)
  • pityogo2
    végső karriervonal?
  • Gumbo
    a versenyek scsak amcsiknak mennek!
  • Botond #7179
    meg aki 3 héten belül eljut 30ig,és felveszi a végső karriervonalát(vagy mit),azok között is kisorsolnak cuccokat ^^
  • Botond #7178
    most keltem fel,boccs,nem tudtam,hogy egész éjszaka itt kell ülni,és nézni :-P

btw láttátok,hogy ez az első fighter aki lvl40 lesz kap egy alienwares gépet?^^
  • Valen
    Mondom hogy 10:00 órakkor fog kezdődni a dolog :))

mellesleg aserverek már kb 4-5 órája offline-ok :))
  • Botond #7176
    hmm,offlineok a szerverek?máris?biztató ^^
  • Valen
    Ja ha mage leszek akkor is Healer / Supporter :)
  • Valen
    Igen, minden Dungeon, város, barlang, stb. bejáratán mikor bemész tölt (egész pontosan: mikor meglátod az épületet már elkezdi betölteni a pályát, hogy mire odaérjél be legyen töltve és gyk. mint a filmekben a képvágások, átmenetet kreálnak a két pálya között (lsd még Half Life, csak ott látványosabban töltött :))
  • HUNrricane
    Ki szeretne újra az Inqvisitors klán-ban bent lenni?
    (Először a volt tagok írjanak privibe!)
  • Lynx_TWL
    asszem konzerválom magam még egy órára:D
  • Lynx_TWL
    hát nem vettem észre, nekem szerencsére nem votl ilyen problémám:)

az, hogy tölt dungeon között, hát a human sziegetes dungeonnál nem csodálom:)
    de elf dungeonnél is,?
  • Valen
    Lehet hogy nem veszed észre amikor 2 pálya között tölt, de pl. minden város, dungeon és faj területe más-más pályán van, csak ügyesen van megoldva, úgy mint a Microsoft féle RPG-ben (az a 3D-s a Dungeon Siege, aminek most jött ki a Legend of Arana kiegészítője :))

és pl. a Talking Island és Adennek között nekem eddig mindig kifagyott, de csak akkor, ha Talking Islandról mentem Gludio felé, visszafele nem :))
  • Valen
    de erről kérdezzétek agyhalált :))), ő tapasztalatból ismeri a tenger fenekét :))
  • Valen
    a gyalog módszer nem rossz, csak mire lejutsz a belélegezhető tengerfenékig az 1-2 perc :)), és addig sérülsz :)), meg aztán a másik oldalt kell egy scroll of escape :))
  • Nexushun
    De a cleric-nek azt hiszem késöbb van valami búvár skill-je :))) Azzal elvileg át lehet sétállni a víz alatt .))
  • HUNrricane
    Mi félúton escape tekercsel elhúzunk.
  • Lynx_TWL
    érdekes:DD
  • Nexushun
    Azt én is próbáltam egyszer de nem bírtam magam elég gyorsan gyógyítani hogy ne fulladjak meg :)
  • HUNrricane
    Mi meg a birkával mind a ketten lestünk a hajóról.. Azóta gyalog járunk.
  • Nexushun
    Egyszer nekem is kifagyott félúton a JOB-n.
  • Lynx_TWL
    szal az:D tudom én
  • Lynx_TWL
    human sziget és nagy sziget, nvezzük kontinens Adennek között nincs térképváltozás, egy térképen van, szal mit fagysz te hova?:D
  • HUNrricane
  • Valen
    HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT ?
  • Lynx_TWL
    ugye király a logom?:)
  • Valen
    Azon tűnődöm, hogy DE fighter vagy mage legyek-e :))) mindkettő annyira szimpi :)), de Human nem leszek, mert amikor át kell hajózni a nagyszigetre, mindig kifagy a két térkép közti töltésnél és 90%-ban nem Gludio-ba tesz, ha meghalok, hanem a szigetre :((
  • HUNrricane
    Még nem találkoztam vele :(.. Csak ö is jöhetne partyba..
  • Valen
    ő az SoulFly, a fórumban is így szerepel :)))
  • HUNrricane
    Ki vagy te 37. Soulfly | Elf warrior?
  • Valen
    2:00am PST / 03:00am EST / 08:00am GMT

0 days, 2 hours, 28 minutes, and 12 seconds left until Open Beta C.E.T.
  • Valen
    Fiuk, pontosan 10:00-kor fog kezdődni :))
  • Lynx_TWL
    hu már 7:30 van el is felejtettem, még tök homályosan látok:D
  • Nexushun
    Éjjel én is majdnem mage lettem :), de JOB-n is az voltam így maradok mégis harcos.)