88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #7188 ezt honnan veszed? -
#7187 vélaszoljatok plss.... 8)
végső akrivonal=nem kell fizetni a gámért?:) -
#7186 Hát az a gond hogy minden normális varázslat a DE mage esetében (és minden mage) esetében csak lvl20 után kezdődik :((
és ha a japo bétából indulok ki kb 1 hónap mire elérem a lvl 20-at :(( -
Gumbo #7185 volt idpd szórakozni :) -
#7184 azt nem kell tudniuk, csak a bankártyaszámot -
#7183 sztem a fizika dolgok igen, viszont sztem pl 200 dollárt átutalni is lehet.... -
Gumbo #7182 hehe de amilyen smucigok az amcsik ugyse fizetnek.
azt se tudják hol van Magxarország :) -
#7181 végső karriervonal? -
Gumbo #7180 a versenyek scsak amcsiknak mennek! -
#7179 meg aki 3 héten belül eljut 30ig,és felveszi a végső karriervonalát(vagy mit),azok között is kisorsolnak cuccokat ^^ -
#7178 most keltem fel,boccs,nem tudtam,hogy egész éjszaka itt kell ülni,és nézni :-P
btw láttátok,hogy ez az első fighter aki lvl40 lesz kap egy alienwares gépet?^^ -
#7177 Mondom hogy 10:00 órakkor fog kezdődni a dolog :))
mellesleg aserverek már kb 4-5 órája offline-ok :)) -
#7176 hmm,offlineok a szerverek?máris?biztató ^^ -
#7175 Ja ha mage leszek akkor is Healer / Supporter :) -
#7174 Igen, minden Dungeon, város, barlang, stb. bejáratán mikor bemész tölt (egész pontosan: mikor meglátod az épületet már elkezdi betölteni a pályát, hogy mire odaérjél be legyen töltve és gyk. mint a filmekben a képvágások, átmenetet kreálnak a két pálya között (lsd még Half Life, csak ott látványosabban töltött :)) -
#7173 Ki szeretne újra az Inqvisitors klán-ban bent lenni?
(Először a volt tagok írjanak privibe!) -
#7172 asszem konzerválom magam még egy órára:D -
#7171 hát nem vettem észre, nekem szerencsére nem votl ilyen problémám:)
az, hogy tölt dungeon között, hát a human sziegetes dungeonnál nem csodálom:)
de elf dungeonnél is,? -
#7170 Lehet hogy nem veszed észre amikor 2 pálya között tölt, de pl. minden város, dungeon és faj területe más-más pályán van, csak ügyesen van megoldva, úgy mint a Microsoft féle RPG-ben (az a 3D-s a Dungeon Siege, aminek most jött ki a Legend of Arana kiegészítője :))
és pl. a Talking Island és Adennek között nekem eddig mindig kifagyott, de csak akkor, ha Talking Islandról mentem Gludio felé, visszafele nem :)) -
#7169 de erről kérdezzétek agyhalált :))), ő tapasztalatból ismeri a tenger fenekét :)) -
#7168 a gyalog módszer nem rossz, csak mire lejutsz a belélegezhető tengerfenékig az 1-2 perc :)), és addig sérülsz :)), meg aztán a másik oldalt kell egy scroll of escape :)) -
Nexushun #7167 De a cleric-nek azt hiszem késöbb van valami búvár skill-je :))) Azzal elvileg át lehet sétállni a víz alatt .)) -
#7166 Mi félúton escape tekercsel elhúzunk. -
#7165 érdekes:DD -
Nexushun #7164 Azt én is próbáltam egyszer de nem bírtam magam elég gyorsan gyógyítani hogy ne fulladjak meg :) -
#7163 Mi meg a birkával mind a ketten lestünk a hajóról.. Azóta gyalog járunk. -
Nexushun #7162 Egyszer nekem is kifagyott félúton a JOB-n. -
#7161 szal az:D tudom én -
#7160 human sziget és nagy sziget, nvezzük kontinens Adennek között nincs térképváltozás, egy térképen van, szal mit fagysz te hova?:D -
#7159 -
#7158 HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT ? -
#7157 ugye király a logom?:) -
#7156 Azon tűnődöm, hogy DE fighter vagy mage legyek-e :))) mindkettő annyira szimpi :)), de Human nem leszek, mert amikor át kell hajózni a nagyszigetre, mindig kifagy a két térkép közti töltésnél és 90%-ban nem Gludio-ba tesz, ha meghalok, hanem a szigetre :(( -
#7155 Még nem találkoztam vele :(.. Csak ö is jöhetne partyba.. -
#7154 ő az SoulFly, a fórumban is így szerepel :))) -
#7153 Ki vagy te 37. Soulfly | Elf warrior?
-
#7152 2:00am PST / 03:00am EST / 08:00am GMT
0 days, 2 hours, 28 minutes, and 12 seconds left until Open Beta C.E.T.
-
#7151 Fiuk, pontosan 10:00-kor fog kezdődni :)) -
#7150 hu már 7:30 van el is felejtettem, még tök homályosan látok:D -
Nexushun #7149 Éjjel én is majdnem mage lettem :), de JOB-n is az voltam így maradok mégis harcos.)