88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#7508 vki nyogje mar be mejk szerveren vagytok... en mar olvastam itt mindent... :)
Gori?!?!? -
#7507 VISSZENGEDETT UJRA MEGY A JATEK GOGOGOGO!!! -
DooDoo #7506 egyébként azt írták h a 3as sokkal lagosabb mint a 2es -
#7505 Volt egy csomo francia meg német is a 2-en
-
#7504 Tök mindegy mert nem lehet belépni...
de nekem már van egy lvl 7 törpém a 2-en -
DooDoo #7503 Mobsterek 3ason vannak akkor? -
#7502 en=es -
#7501 Az alkaida biztos felrobbantotta a servereket...
-
#7500 Ahogy az mar meg lett beszelve tegnap (en nem altalunk hanem az europai klanok altal!!!) :PP -
#7499 Mar nem azert, DE "The unofficial Euro Server is called: Kain ( Server 3 )"
http://lineage.gamigo.de -
#7498 azért nem írtok, emrt nektek müxik, vagy mivan most? -
hzoli4 #7497 Hogy jutottál túl rajta?Nekem is ezt írja. -
#7496 alőbb próbáld aátámasztani azzal, hogy amcsi proxyn keresztül megy -
#7495 nemhinném -
Nexushun #7494 Lehet hogy full-on vannak a szerverek és a nem amcsi ip-s usereket kidobálják hogy legyen hely az amiknak? -
#7493 mág mindig nem muxik -
#7492 hüle... -
Nexushun #7491 Én kinyomtattam őket már tegnap 20-ig :) -
#7490 Ez nem igaz, nekem nem csinál semmit loginnál, kb úgy mint mikor japora nem tudtunk bemenni. Lassan lehet kezdeni amcsi proxyt keresni -
yal #7489 bassza meg nem enged vissza -
#7488 lol.... 1 héten belül... -
#7487 ki tud egy oldalt ahol muxik is a quest leirasok? se az orphus, se az universal, se awarcry quest resze nem megy, es elejen van pa rkuldi amit megken csinani -
yal #7486 azt irjak 1 heten belul jon a 4. server is -
#7485 mer is kene? lol -
#7484 basszátok meg jobban is indíthatták volna ezt a kezdést... folyton kivág aztán alig tudok visszalépni! Ha meghal szegény törpicsekem beperelem őket emberölésért... vagyis törpe ölésért -
yal #7483 hm elmentem kajalni kozbe kidobott es most nem enged vissza -
#7482 semmi nem kell
csak toltsd le a lineage2.comrol a betat, az majd felpecseli magat, ez amcsi verzio mar, csak toltod es jatsz.. -
yal #7481 nekem small shield esett:P -
#7480 Laza oldalán található fájlok közül fel kell rakni valamelyiket? -
#7479 kezdem en is ezt erezni goori
baszki mindenki olvasni, meg van sertodve ha nem ott vagyunk ahol o eppen, pedig kcsit utanaolvasna menne a dolog
kezdem azt erezni sok embernek meg anyu fogja a pocorojet itt hogy pisilni tudjon bazzeg:) -
Nexushun #7478 Szoljatok ha megy a 2-es. Addig kajálok valamit .) -
#7477 hát sztem kicsit jobban dobnak ténleg, bár nekem 125Adenán felüli értéket még nem dobtak.
máker guggernak eldobtak 1 spike glove-t -
yal #7476 ferro te most mi vagy? -
#7475 Ferro mia nicked? -
#7474 Kicsit sokan vannak a kezdo helyen:D, a maobok nagyon dobalnak cuccokat, sokkla jobban mint japanon.
Most ledobott eppen, szoval nemtom mi van mert visszamenni se tudok. -
#7473 nacb accom nincs :(
Most már elvileg kész van a regem, csak nem tok pl lineage weblapon belépni vele... -
#7472 a nacb-s acc jó hozzá...
engem most be se enged loginolni. -
#7471 egyebkent az atlag eletkor itt 12 ev ?, nevetseges kerdesek pf -
#7470 csak kicsit jobban is felkészülhettek volna a startra :)) ennyi az össz bajom :) -
#7469 és akkor márcsak 3 hét van hátra...