88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#7628 talan ezert:
Due to the unprecedented demand for Lineage II, we will be bringing up another server later in the week (that is this coming week of March 29 - April 4). We expected a huge turnout for the Open Beta, but the sheer number of players on the present servers has greatly exceeded our expectations! Therefore, we want to let everyone know that we are working on it. In the meantime, keep an eye here and on the Message Boards for more announcements and information.
tulvan terhelve -
#7627 mindenkinek ez van. Épp beszart a szerver. -
yal #7626 nekem volt 2 99es socrom regen:)
enis legit votam -
Dagobert #7625 Ha nem lesz transzfer, akkor tényleg alig. -
Gumbo #7624 engem se enged be -
#7623 Ric, amig nem megy a server, próbáld már meg a ventri-t tesód mikrofonjával. -
#7622 probaltam visszaolvasni, de nem talaltam ilyen hibat...
Nekem nem loginol...
Beirom acc nev pass es nem csinal semmit, ha rakattintok a gombra....most ilyenkor mi van? -
#7621 nekem volt kb 6 db 90-es karim, és pl az ama windforcal rohangált... legit voltam. -
#7620 50-60-as karim.. -
yal #7619 mind2 serverre benenged csak arra nem amire kene.) -
#7618 Akkor még nem volt netem.. :( . Csak a Cromaccal játszottam hálozatban..
Különben volt egy 89-es Druidám. Meg egy csomó 50-60 karim. -
Nexushun #7617 Senki :P -
#7616 fúú megyek reggelizni, mert nem fér be a hütő az ajtón:D -
#7615 nabazz, én mstanra hanyagolom.
2 percen kersztül nyomkodtam olyan gyorsan, hogy csak akttogott, és nem látszott a fekete "log in" gomb, csak a szürke. bazz, izomlázam van -
Dagobert #7614 Jó vicc és megmondaná öszintén ki akarja a világon újrakezdeni egy hét múlva a 4esen? :) -
Sonic13 #7613 FErro te most mivel vagy?
-
#7612 persze ha repül:D -
#7611 egy sárkány ér a térdéig:D max -
yal #7610 milyen neven diabloztal hunrricane? -
#7609 Due to the unprecedented demand for Lineage II, we will be bringing up another server later in the week (that is this coming week of March 29 - April 4). We expected a huge turnout for the Open Beta, but the sheer number of players on the present servers has greatly exceeded our expectations! Therefore, we want to let everyone know that we are working on it. In the meantime, keep an eye here and on the Message Boards for more announcements and information. -
#7608 Kliens kemény 15k-val jön:P Már csak 100 mega van vissza de az még 2 óra -
#7607 én már 20 perce a szerver választos képernyőn nyomkodok mint a hülyegyerek,és semmi -
#7606 nem, mert csak a lábujjáig ér fel -
#7605 8)))) -
Nexushun #7604 .) -
#7603 fú én 1 perce keresztül nyomtam, de már fáj az ujja, végülis sikerült behozni a server listet, erre kiírt,a hogy you have been disconnected.. na az anyádat:D -
#7602 Jövőhéten 4es server? De ugye nem kezdjük ott el újra?:D -
#7601 egyébként 1 karaker kb a bokáig, vagy annak féléig ér asszem -
Nexushun #7600 Egyébként egy karakter kb a térdéig ér. Szóval elésg szép látvány lehet a kicsike. -
#7599 Többekközött a login szerver azért van ennyire leterhelve, mert kb 10K user másodpercenként többször is ráklikkel, de mind1... :) -
#7598 lvl6-on ilyet reggelizek -
#7597 ja, és még senki nem ygakta le úgy tom. -
#7596 én csak 1 évig, de ez is bőven elég volt.
na most 1 mp alatt sikerült 20 klikk... fejlődők 8) -
#7595 igazán megcsinálhatták volna, hogy akinek CB-s accountja van az elsőbbséget élvezzen :)) -
#7594 Ez valami főmonszta amibül csak egy van? -
#7593 orfen, és láttam 1 képet, ahol 1 lvl 4-es klánt gyakott ki -
#7592 és nem utolsó sorban amikor én játszok napközben,amcsiknál akkor van primetime,és nem ilyen 9en vagyunk a realmba,azt zerglejé vagy csinálj bármit,amihez 3 ember kell... -
#7591 Ez ki?
Elég keménynek tűnik:P -
#7590 Én sokkal gyorsabb vagyok... 2 és fél évig diabloztam. -
#7589 már kiírták,hogy lesz jövőhéten 4es szerver