88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mester
    Ilyen problémák nem csak le2-nél vannak hanem több mmorpg beta tesztnél ill. nem is csak beta tesztetknél
  • Sonic13
    Basszus játszottan 2-3 óra hosszát semmi lag meg baj nélkül, nem tudom minek kell leállítani! :(
  • PhantomW
    Valaki nem tud nekem is küldeni egy nem használatban lévő key-t?????
    mert nem akarnak visszaküldeni emailre
  • Mester
    Egy open beta vmilyen szinten még a játék-nak a tesztje és lehet hogy ők úgy tervezték hogy US bétát Us játékosok játszák majd és nem lesz minden 3. player európai ezért lehetnek a serverek túlterheltek stb.
    Amikor már fizetni kell a játékért akkor jóval kevesebb játékos lesz lesznek európai serververek tehát az nem lesz gond hogy túl sok ember van egy serveren
  • Dagobert
    Na legalább most már kírták hogy offline a honlapra.
  • Nexushun
    A LE2-es fiúk megmutatják a világnak, hogy hogyan kell elveszteni a potenciális vásárlókat
  • Nexushun
    Hát ami most van az kritikán aluli... Kolyomolyan nem értem őket, valaki írta a hivatalos fórumon hogy ha ez így megy tovább akkor napról napra kevesebb előfizetőjük lesz... És milyen igaza van!
  • Sonic13
    Arról nem is beszélve, hogy kurvaszegények és ott alig vannak playerek!
    Szóval elég ez a 3 szarver bőven!
  • Dagobert
    TWbe későn léptünk be, Japánra az indulás után max 1 héttel talán? Semmi gond nem volt ott, csak néhe volt szerver down, úgy ahogy a japán open végefelé is.
  • Sonic13
    Ez amcsifüggő!
  • Dagobert
    Nem hiszem hogy ennyire, hiszen ott egyből több szerver volt. De hát USA egy miniállam, minek oda 3nál több szerver....
  • Sonic13
    Én sem tudok bemenni!
  • Nexushun
    Tényleg a tapasztalt LE2 rókáknak:
    A többi is ilyen gány volt az első napokban? Mikorra várható valami elfogadható stabilitás?
  • Sáska
    Vajon a JOB is ilyen trágya volt az 1. napokban?
  • Dagobert
    Megint szaraxanak a szerverek....
  • Sáska
    nem tudok bemenni erre a gay serverre:((((
  • Dagobert
    "Look on the bright side of life"
    Minden vacokdat normális áron el tudod adni playereknek
  • Sonic13
    Igaz! :D
  • MaDFoX
    Hehhe meg szerencse inkabb, ez azt jelentene hogy sokan adnak el olyasmit amire szukseged van, azaz le vagy maradva...
  • Nexushun
    Az első magyar online RPG!
    A fórumban!
  • Sonic13
    Nagyon szar, hogy alig árulnak a playerek normális cuccokat!
    Eddig mindent boltban kellett vásárolnom!
  • Sonic13
    2 nap alatt kinyírtunk 4 Black Willow Lurkert!

Low LvL PoweR RuleZ!!!
  • Nexushun
    Nah kiírták Offline...
  • azirafael
    El se hiszem reggel 10-től 13.00-ig tudtam jáccani!!! ez már haladás...
  • Nexushun
    Többet áll mint megy a szerver...
  • Mester
    Nekem nem megy már 1 órája kb.
  • DonSmith
    THX Nexushun! Működött! Ezzenel társitennek fogadlak Fero mellé :)))
    Több kódra nincs szükségem de a segítő szándékot értékelem!

hát sajna sör szmájli nincs de egy virtuális sört mindenkinek :))
  • Nexushun
    Megy most valakinek?
  • DonSmith
    THX Te vagy az isten :))
  • Ferro_TwL
    Kuldok egyet ami tGoritol kaptam CB key.
  • DonSmith
    Nem is vagyok lusta csak kajalok

KumiszDeKomisz
  • DonSmith
    Sziasztok!
    Az istennek sem kapok a jatekhoz key-t (az a 5x4 jegyu vacak) egyszeruen nem kuldik, regisztralni mar tudtam, de kellene egy key, ami meg nincs hasznalatban...
    Ha eseleg vkinek van CB regje de regelt OB-t is es igy valamelyiket nem hasznalja, igazan elkuldhetne nekem PM-ben...

MaDFoX (irta, KumiszDeKomisz neveben... :DD ) mer lusta mint allat... :DDD
  • Cactus
    Nem valoszinu, hogy barki is megveszi. Sztem add el!
  • hpzolee
    re brandish bladet doboot a mob azt letudom valhol adni vagy mit csináljak vele 2.6kért veszi meg a shopba ötlet?
  • Cactus
    Ezek az amcsik enyhén szólva nagyon hülyék tradelés területén. Pl Stemet akart valaki eladni 5000/darabjáért. Mellette egy srác már 5500ért adta
    Remélem lassan észbe kapnak az emberek. Hál' istennek vannak akiknek van valami fogalmuk az árakról...
  • Ferro_TwL
    Megveheetd oket a varosokba a boltban. Mindig ketfele bolt van: egy weapon es egy magic shop. A weapon fegyver, pancel, a magic shopban spellbook, potion meg ilyesmi.

DE.
    Nem nagyon eri meg (sot kifejezetten nem eri meg:) boltba vasarolni, mindig korul kell nezni play-eknel, ott sokkal olcsobb. Mivel csak most indult a jatek, meg eleg keves player arul, meg nem olyan jo cuccokat, de 1 het mulva a varoskba rengetegen fognak majd arulni.

Craftolni csak a torpe tud, szukseg van egy receptre meg nyersanyagra, amiket playertol veszel meg vagy a mobok dobnak. De eleg nehez craftolni, mert nagyon sok nyersanyag kell egy-egy cucchoz, csak ugy lehet, ha egy egesz klan gyujt a torpenek nyersanyagot, es meg ugy is nehezen.
  • Rolo
    Kösz a helpet Ferro. Most kezdtem a gámét, nem mindent értek még. A páncélok leírása fasza, de hogy jutok hozzá? Jól értem, hogy ezeket csinálják a crafterek és én megvehetem tőlük a városban?
  • Ferro_TwL
    Dagobert -leader, human knight
    Des "DesHun" - DE mage
    Ferro - DE fighter, Palus Knight
    Craznalor - Shilien Oracle
    veranyo - dwarf scavenger
    Yal - elf ilyasz
    Sanca - DE ilyasz
    Donsmith - kaszt?
    Hancurmanci - human warrior
    Blackike "Pukka"- DE Warrior
    Jockey "Csendpenge"- DE