88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9228 ahhoz kell formot is csinalni.. :)
-
#9227 én 20 percet:( -
Nexushun #9226 Jah egy feliratkozóst kéne csinálni. ahova mindenki saját maga felírja magát. -
#9225 en mar kifejtettem velemeny a helyzet es a vegtermek hasonlosagarol....:) -
#9224 na megvan a lvl20,mostmár kilépek legyen nektek is hely,ha vki keres akkor mondjátok,hogy alszok -
#9223 ja nekem is ma jutott kb 10 perc jatek ephogy szintet leptem es annyi.. -
#9222 nekem siman bemegy szerverig ott azt irja h normal es nyomhatom mint allat nem tortenik semmi.. -
#9221 CathyHu female human fighter lvl 13:) -
#9220 jah, sajna... en is nyomulni akartam, de mar ket napja nem jutok be... meg belogolni sem tudok... -
#9219 Mondjuk mindenki feliratkozik:DD
Egyszerű megoldás.. -
#9218 Mindenki elküldi neked emilbe? a kari nevet, az o emil cimet ,icqjat meg mittomen? -
#9217 HUNnia female human fighter -
#9216 laza, szerintem most tedd fel az előző kérdét a honlapodon, csak éppen majd a magyar on-line legyen a fung wang helyett :)
kíváncsi leszek ám a lingeage II-re mennyien akarnak előfizetni így -
#9215 na de az uccsó 10 hozzászólást se bírja elolvasni,akkor ezt kell neki mondani -
Sanca #9214 Most latom nalatok is van ilyen. Be lehet jutni elobb utobb, vagy varni kell par orat?
Es ha be lehet nyomogatni kell folyamatosan? Ha igy van hany p mulva lehet bejutni atlag? -
#9213 Arcok, kene vhogy csinlani egy full magyar player listat...
megoldasok erdekelnek... (megy uj sitera) -
#9212 Mindenkinek sz@r. Szep igazsagosan es egyenlo aranyban. Sz@r -
#9211 hat jatek szempontjabol most meg a betegszabi se segitene..... -
#9210 menj aludni... faradtnak tunsz:) -
#9209 nem,nálunk full jó minden -
Sanca #9208 Most nem tom hogy az en kliensem romlott el vagy mi, de beregelni be tudok, viszont szervervalasztasnal nem enged tovabb. Nalatok is van ilyen? -
#9207 Holnap en is koran kelek es es es es.....
...elmegyek melozni -
#9206 nah, egesz delutan az uj siteot faragtam.. :)
vmire csak jo a betegszabi :D (meg nincs kesz)
ezt nektek :)
-
#9205 Mint kempingsajtban a satorcolop:)) -
#9204 Na legalább kiirjak hoyg testing, nem az van hogy normal oszt megis baszhatod... de mar elegem van de nagyon -
#9203 kevés vagy mit mackósajtban a brummogás -
#9202 na én meg rendet rakok, rá fér a szobámra:D -
#9201 mert mar siman kierdemelt egy jo nagy mogyorost!! -
#9200 Na sztem én reggel korán kelek, és megnézem milyen akkor. Hát kíváncsi vagyok... -
#9199 botika holnap lePK-zlak
...kotekszel, kotekszel? -
#9198 szerintem csak siman fel kene berelni egy nagyfaszu negert aki jol megtolja hatulrol szerverbacsit.....!!!!!!!!! -
#9197 én késő délután leszek csak
most megyek tentizni,csákó -
#9196 szerintem Te is tudsz irni, a belépő accoddal -
#9195 majd pont behiszik,hogy béluka aki a freemail.hu-ra kérte a reg-jét fizetőképes... -
#9194 hat mara is vege az XP-zesnek:(
holnap koran galyazni,remelem nem pocsolnek tobbet, mert 7vegere eloiranyoztam a scavi kuldit... -
#9193 ha látták a Tanú-t akkor tudják,hogy az élet nem habostorta,és hogy a nemzetközi helyzet egyre fokozódik -
Nexushun #9192 Tényleg be kéne már írni valami ütőset nekik és úgy aláírni hogy: 40 fizetőképes játékos -
#9191 Akkor tudják hogy van probléma:D -
Dagobert #9190 ja azt én is, de szerintem kaptak pár ezret ilyenből -
#9189 Én már írtam 2 levelet a support teamnek.
Eddig a max válasz:
Your question has been received. You should expect a response from us
within the next business day.