88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9787 sztem nem biztos hogy át kellene menni..:)
talán majd a németek meg a franciák átmennek és tehermentesítve lesz kicsit a 2-es... -
#9786 jön vki pk csapat? -
#9785 akkor asszem kiélvezem a gammát, míg nem elsz 4-es server -
#9784 LOL... -
#9783 én éppenséggel most pkztam lawahunnal a 3-ason 8)))
pvp 4/1 :)))
pont 5-en uldoztek, amikor DC volt :) -
#9782 arra a szerverre megyek ami eppen müxik :D
1. ELF = vizes8as lvl 10
2. ORK = Gugger lvl 15
3. DELF = BaSz6oD lvl 5 -
#9781 nekem minden szerveren van karim, ugyhogy nekem tök mindegy, legyen a 4.-en is !!! :DDD -
#9780 de most akkor hagyjuk ott 2-es szerveren a lvl 10+ karikat?
köcsögség..:(
mi a sz@rnak nem birnak előre gondolkodni... -
#9779 Na.. ezt olvastátok?
New Server To Be Added
Due to the unprecedented demand for Lineage II, we will be bringing up another server later in the week (that is this coming week of March 29 - April 4). We expected a huge turnout for the Open Beta, but the sheer number of players on the present servers has greatly exceeded our expectations! Therefore, we want to let everyone know that we are working on it. In the meantime, keep an eye here and on the Message Boards for more announcements and information.
allitolag a 4-es lesz az europai szerver....
Andhor from lineage2.de informed us that Server 4 is the unofficial European Server.
-
#9778 mingyá indítok 1 pk karit 8))) -
DooDoo #9777 Mobstersbe beférek még? :) Japoban is tag voltam. Ha esetleg nem, akkor a HUNtersbe? :) -
#9776 de nekem meg nincs semmi más... :( -
#9775 nekem mar sikerult alkalmazkodnom a helyzethez...:)
ha naob meghal elkezdek Call of Duty-zni és minden map utan kilépek megnezni hogy megy-e mar a lájnédzs szerver.. -
Sonic13 #9774 Gyere át partizzunk!
Szerintem se hagyd abba, 1 hetet legalább még adj neki! -
#9773 má nemazé. de pl tegnap kb 1, 1,5 órát tudtam normáluisan gamelni.... meguntam a gamet egyszerűen a fos szarházi amcsi szerverés miatt. nem elhamarkodottan döntöttem... már kb hétfő óta unom a gamet. -
#9772 Ne dönts elhamarkodottan! -
#9771 Eddig az Inqvisitors klán 12-fös, ezért 3 karaktert felveszünk. -
#9770 Gugger, ha kell, akkor odaadom neked a cuccaim, mert hea már stabilizálva is lesz a game, akkor én 2-3 hétig bizti hogy nem kezdek bele -
#9769 bazze, a Japanban mindenki Ork volt, itt meg mindenki vagy DE vagy Human :))))
-
#9768 najó, én asszem abbahagyom az usát, emrt kurvára elvette a átékkedvem ez a ki-bekapcs ncp server, testing, nem csatlakozható. napi 5 órát várok arra, hogy 4-et tudjak játszani. ez így nem kóser. -
Sanca #9767 mindenkit:( -
#9766 kivagott:((( rohadna meg
-
#9765 aki még nincs a listán ,az a listához szükséges adatait küldje el nekem privibe, és délután/este frissítem a listát -
#9764 azért nem raktam be, mert nem vettem észre a hozzászólásodat :D -
Sanca #9763 Hat igen, van aki meg jar suliba :)) -
#9762 nah faszom ebbe az (unixba)xtermbe :P bocs az ÉkezetÉrt -
#9761 m;g mindig lagol 10secenkent? -
#9760 Elf nincs is bazz... :)
latom mar hely sincs nagyon... -
Sonic13 #9759 16-os De fighter klánt keres! -
#9758 Crazyn: sequator-t még nem raktad be (#9708) -
#9757 Ma jön létre a HUNters klán.
Eddigi tagok:
WilliamDarktear - klánvezér
AcroHUN
AvengerHu
CathyHu
Larian
ArTeHUN
Azirafael
többről nemtudok biztosan. Aki jönni akar az írjon a játékon belül írjon Williamnek.
Ha 3nál többen jösztök akkor hozzatok sok pénzt! :D -
harczos #9756 és még nincs itt mindenki :) -
Sonic13 #9755 Én 20-nál Assassin 40-nél Abyss Walker leszek. -
Sonic13 #9754 Reonel, Dago hányas szintűek vagytok? -
Sonic13 #9753 Nem tudom, semmi baj nem volt vele!
Tök fasán ment minden! -
harczos #9752 jah, úgy lásszik -
#9751 Lol itt az egész SOF2 scene? :) -
Dagobert #9750 Most meg mi a franc volt?? Nem volt lagos, nem volt annyi player, egyből ment a login, mi??? -
#9749 Kiraly. Pont 10 perccel azutan testingel mint hogy el kellett volna indulnom orara:)))) -
harczos #9748 nah hele, gather-ék unszolására tegnap én is elkezdtem jáccani, most lvl7, elf fighter vagyok Haartzosh néven.
és mi ez a lista, fel lehet kerülni?