88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#9987 tied a 10000 ik beszólás gorji gratulálunk, küldjük az ajándék hütötáskát. :)
na amugy nemtudom ti hogyvagytok vele, de szeritnem nem tul jo ez a játék, vagyis, nekem nem nagyon jön be hangulatilag,semmi extra,megyek gyakok , elnézem a puncikat, de ezen kivül semmi, Tudom még nagyon az elején vagyok -
#9986 ez most 2 vagy 14 órahossza?? -
Nexushun #9985 Na jó akkor feltépek DE földre. Teleport vagy gyalog is gyorsan megközelíthető? -
#9984 jo lol 1 alkalmat ertek alatta.. -
#9983 biztos God's Bladeje van:D -
#9982 1-et, hogy használsz? -
#9981 1 sst szoktam hasznalni egy mobra, ha nemjon be a hatbaszuras -
#9980 persze, de én a közelebbit mondtam forest walkingot:) -
#9979 A Mocsártól Észak-Keletre van egy jó Blood Fungus gomba lelőhely és a mocsár szélénél a Zomby :)) a DE várostól DK-re menve az út mentén az Oszlopnál, ahol az IMP-ek vannak, ott vannak .... Forrest Fungus gombák :) -
#9978 18?!?!?!?! -
#9977 blood fungus lvl12 a zombi mellet is van -
Nexushun #9976 Megéri SS-t használni? Úgy gyorsabban forogna elvileg a dolog (500 baz minusz körönként) -
#9975 zombik a mocsárnál, (térképen tötétebb folt delf várostól délkeletre) gombák meg út mellett várostól 500méterre:) -
#9974 egymas mellet van ,nyugati kapubol futo ut melleti nagy mocsarnal -
#9973 ferro: meg valasztas elot allsz lin.warcry.com nezd meg a bladedancer skilljeit, szvsz eleg uberek, es van party szintu buffjai is, valami utesgyorsito party buffok is
nezd at sztem -
Nexushun #9972 És merre vannak jó gomba és zombi lelőhelyek? (DE varos-tól) Olyan is van esetleg ahol mindkettő nyesanyag megtalálható? 18-as vagyok végiggyepálom a mezőt szerintem nem lesz gond csak legyen már lóvé.) -
#9971 mind3 server off oldal serint ez nem kóserh:D -
#9970 ha beindul napi 50-100k fix min -
#9969 igen -
#9968 barki megcsinálhatja? -
zombi
gomba -
#9966 Dagobert: lehet, de mire mi is arra a szintre jutunk, hogy odamehetünk biztonságba, már sokan lesznek :))
Ja van már 1 db lvl20-as Human Knight :))
-
#9965 17 ig siman jo xp is -
#9964 gomba lvl 8 , 2k gold:
1. Speak with Trader Vollodos in the magic shop. He will ask you to collect 10 Fungus Sacs.
2. Leave town via the west exit and and travel along the road until you get to a single tower on the right, then head northwest . Hunt and kill the Forest Walking Fungus (lvl 9) until you have 10 Fungus Sacs. Blood Fungus (lvl 12) also drop the sacs more rarely, and are farther down the road around the set of towers on the left.
3. Return to town and give the sacs to Vollodos.
4. Repeat.
zombi lvl 11, 2k gold+heal pot :
1. Talk to Trader Minaless in the Dark Elven Village magic shop.
2. Hunt in the swamps to the southwest for Marsh Zombies (lvl 13 passive) until you get 5 Zombie's Skins.
3. Return the skins to Trader Minaless.
-
Dagobert #9963 Ma voltam gludioban, egy-két player nézelődött más semmi nem volt :)
Furcsa volt hogy a kamerát nyugodtan vizszintesbe hozhattam anélkül, hogy 0,001fps lett volna a játék. -
#9962 Friss lista :D -
#9961 Cromac Mac Art : én 16:00-tól 19:50-ig bentvoltam, anélkül hogy leállt volna, vaygy 10 mp-nél nagyobb let volna a lag time :))
igaz 1-2 mp-es lag mindig volt sajnos :) -
#9960 mert sokat kell setalni, es 18-19 tol gludin korul keni mindenki -
#9959 Akkor jövöhét Péntek 21:00 GLUDIO CASTLE TOWN a KASTÉLY ELÖTT :)) -
Nexushun #9958 Ennek mi a neve pontosan vagy legalább a lvl-t? -
#9957 de azert 6-tol 9-ig ment egyfolytaba...
ez is ritkaságba megy..:( -
#9956 Pl. Ma este :))
miért GLUDIO ???, GLUDIN nem annyira lagos város, kisebb a piac, kevesebb karit kell betölteni :)) -
#9955 ehh..een meg login-olni sem tudok..:(
-
#9954 sztem a legjobb DE be a gomba+zombi -
#9953 sztem majd kesobb kene, addigra csak az jatszik, akinek igazan tetszik es nem gond a draga utazas sem.... -
#9952 minimum 2 órát fog állni a szerver?
most akartam játszani :((((((( -
DonSmith #9951 Akkor mostanában nem kell játszanunk úgytűnik :) -
Nexushun #9950 Pénzt kell szereznem (feltöröm a warhaust:). A csontvázas quest a legjobb pénzcsinálás 20-alatt? -
Ez gáz
-
#9948 mert a weblapomon fentvan 2 csoportkép, mely közel a magyar DE társaság 1/3-át mutatja be :))