88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#87505 en mindet ismerem akkor mit kapok? :( -
#87504 Ne haragudj, de mi csak olyan embereket keresünk, akik a nagy Elf vezérrel, Ilydiannal voltak egy klánba! Szóval neked itt nincs helyed:( -
#87503 Miért baj az, hogy NFről ment át offra és lett "pro"?
-
nxs #87502 A baj csak az,hogy a trollkodók többsége szintén NFről és hasonlóan színvonalas szerverekről ment át offra és lett "pro"...
Gather,Will,Manci,Dana,Isendur,Cromac,Veranyo,sorolhatnám a régi neveket gondolom őket nem sokan ismerik pedig az volt a hőskor.
WTS 95 OR @ Core -
#87501 Kicsit megsütött a nap?... -
ErrOrHUN #87500 olvasd el az aláírását... -
#87499 Én is érdeklődtem és nagyon már sehol sem... Pont azon tanakodtunk,hogy kezd kihalni az egész L2 társadalom. Sajnos. :/ -
#87498 Helló, szeretnek érdeklődni h milyen szerveren játszanak magyarok és lenne-e hely egy kezdő játékosnak.Utoljára a nightfall szerveren játszottam, a sokak által ismert nagy D.elf vezérrel.Nagyon szeretnek egy jó magyar clanba bekerülni ahol sokat tudunk mókázni és egy hasonló szintű vezér ,mint az előbb említett vezetne csatába a szörnyek ellen.Remélem ez a játék meg mindig olyan ,mint ahogy emlékszem rá. -
#87497 Én lineagezek c1 óta és nem alkotok véleményt, úgy, hogy ki sem próbáltam.
imho, sokkal jobb lett, több szempontból is. -
#87496 Én úgy vagyok vele hogy GOD óta már nem Lineage... Teljesen más lett ezzel a küldetés rendszerrel... Meg hogy Lv 85nél mindnekiből "ugyanaz" lesz... Elveszett ez a több lehetőség... Nemtudom ti hogy vagytok vele,de szerintem a GOD csak azoknak a játékosoknak tetszik akik nem lineageztek C1 óta... -
Modaa #87495 Amúgy ebben nem vagyok teljesen biztos, de azt hiszem a többség szerint NcWest > Innova, szóval lehet érdemes lenne meggondolni, hogy hol kezdjél. -
#87494 Igen sajnos ezt én is így látom ... Ez a GOD nem tett jót neki... Nincs rá esély hogy visszakanyarodjanak a gyökerekhez? Egy következő kieggel pl? Vagy ez lehetetlen mi? :( -
epicfail #87493 Vagy már meghalt 2-3 éve, csak fél éve próbált feltámadni, 2-3 hónapra sikerült neki... de manapság annyi mmo van, hogy sok ember megtalálja máshol a számításait. -
epicfail #87492 Aria meg fog szűnni, így marad a core. Van 2 nagyobb magyar klán, olyan napi 5-15 online. Leaderük nem nagyon aktív szerintem.
Többi magyar nemzetközi klánokban van elvétve, túl sok nincs. talán 50. De egész Core server kezd kihalni. Illetve maga L2 kezd meghalni. -
#87491 És magyarok inkább melyik szerón játszanak? -
Modaa #87490 Hát ha 0-ról akarsz kezdeni, akkor nagyon sokáig szenvedni fogsz, bár a 85+ viszonylag gyorsan megoldható, de utána egy jó gear, pvp stb... Lehet egyszerűbb ha áldozol jó egy kis lóvét. -
#87489 Srácok! EU szerveren tolja még sok magyar? Érdemes beleugrani a játékba 0 ról? -
epicfail #87488 wts
adena
lvl 95-83% Healer (seraph set, apo+acu, seraph ékszerek, rengeteg stone/cry) 36 nap PA-val még -
#87487 Aztak**** micsoda gyüjtemény. Nekem is megvan egy csomó, de ez nem gyenge. Bár mi kimaradtunk a hard core sieghardt story-ból... Kicsit későn érők voltunk. :P -
#87486 Wts adena @ Naia pm. -
bugike #87485 csak megkertek, h irjam be valahova, nem az enyem, ha barkit erdekel adok az archoz elerhetoseget, aztan ledumaljak -
nxs #87484 WTS lvl95 Othell @ Core
tokkal-vonóval,rézfuxokkal..stbstb -
#87483 cuccokkal, vagy cucc nelkul?
En cuccokkal adtam el a 88-as Aeromat 16K-ert, igaz eu szerveren -
#87482 Hali! Innova szerveren játszik sok magyar? Van élet? Előre is köszi a választ! :)
Üdv, D. -
Greg200 #87481 WTS Yul 89 (~39%) @Core
58kk adena a karin.
-
bugike #87480 WTS
lvl97 ~50% YUL
lvl97 ~30% Aeore
35-40 euro
@core -
#87479 3zoom arai nem tul mervadoak. Mert, erre rapakolja a sajathasznat, ami nem keves. Nagyabol balek, aki onnet vesz karit. -
megut3 #87478 Nem noobok...
Az, hogy mi magyarok ilyen csórók vagyunk az csak egy dolog...
Nézd: http://www.3zoom.com/l2-all/cheap-account-1-all.html -
#87477 mindig vannak noobok akiket at lehet verni. -
megut3 #87476 Örömmel jelentem, hogy elkelt 55$ ért! =)
Ez kb 13 000 Ft ;) -
#87475 Ki kell ábrándítsalak kb 3k-t ér a karid vagy még annyit sem -
#87474 wts 91iss/85feoh @ core pm
http://www.elitepvpers.com/forum/lin2-main-discussions-questions/1833789-wts-lvl91-iss-feoh-innova-core.html -
megut3 #87473 Csao!
Nem tudom, hogy ide jöhet e ilyesmi, de azért bátorkodom felajánlani lv 86 os karimat 11e forintért a NAIA szerveren. Az account adatainak módosításához minden infót meg tudok adni. 86 os Alap R cuccokba, 2k mentee coinnal, 50% xp bónusz cuccal, vital potionok sokaságával, ewr,ear 2.6 milla.
Ha valakit érdekel: [email protected]
(Diablo III cd kulcs/account is érdekel)
Jah, és Wyn summoner.
(delf csaj, jó névvel ;P) -
dolfK #87472 too op... -
#87471 - gyorsabban visszatölt a btm-em!! -
#87470 Megvolt.
Akkor kezdem:
-új login képernyő
vége.. -
#87469 Nah megvolt a nagy Tauti update?:)
valaki irhatna rola par szot. bar patch noteot olvastam de az megsem olyan :) -
Hakuho #87468 GZ srácok!
Madness a nyuszifül még mindig jól áll -
#87467 keves volt a feed :< -
bugike #87466 es hol hagyta a heroglowt? :"(