Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

errõl az emberkérõl ct 1.0-ban linkeltetek képet akkor mondtátok, hogy 65 körül lehet😄

még spider is lvl65 volt c4-ben... 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Hát EU servereken lehet... 😄

Hááát, azért Garcia 2.1-ig még elég sokan 76 alatt voltnak kb a 75% a többi 25%-ot meg a botok vagy a "top klánok" játékosai tették ki.

Bizony... vari de leginkább az sps, wm passzív augmenttel OP volt...
solyomb
emlékeid csalnak😞
nadebazz c4 óta nem nagyon nézik mi van 76 alatt...

Na ezt a patchet és kieget én is nagyon. Véleményem szerintem 76 alatt minden képpen gyengébbek voltak a tõrösök az íjászoknál és a variknál.

Összességében én szerettem az összes eddigi kieget amit eddig az L2-höz kiadtak. Nem mondom, hogy minden megoldás maradéktalanul tetszett, de összeségében mindegyiket szerettem.

Valószínû többen gondolkodtak már rajta, hogy ha teljes mértékben ugyan azok a fejlesztõk maradtak volna meg akik az L2-t a legeljétõl fejlesztették milyen lett volna.
a CT 1.0 biztos, hogy olyan mint amilyennek kijött hiszen az már készen volt az elõtt mi elõtt több fejlesztõ elhagyta a csapatot 2007-ben.

IL volt az utolsó igazán jó krónika,de ez persze csak magánvélemény.A mostani sem rossz, de tény,hogy egész más játékélményt ad,mint a régiek. Személy szerint eléggé várom a tõrösöket "javító" peccset,ill. Tautit.
talán akkor kapták meg a lethal lehetõségét, éltek is vele szépen 😄 Interlude még íjász uralom volt, utána szépen lassan jöttek a crit dmg nerfek. (asszem interludeban is volt, de azt még túl lehetett élni. bár már az is ütött)

Interlude-ban gyenge volt a tõrös?Íjászok uralták a pvpt?Nem tudom,hol játszottál akkor,de ne menj a piacra,mert nagyon átbsznak...😊
Ez a balance dolog az emberek mániája, el kell felejteni.

Interlude-ban az Adventurert, Ghost Huntert, Wind Ridert, Fortune Seekert, Maestrot és Dreadnought túlságosan könnyen le lehetett verni többnyire.

Garcia 2.1-ig teljes mértékben a varik és íjászok tudták uralni a PvP-t.

Szerintem most sokkal kiengyelítettebb a játék mint eddig bármikor PvP terén.
Viszont a PvE részben drasztikus különbségek vannak, leginkább a Feoh Wizard és Yul Archer-t értve az a brutálisa AOE PvE sebzés amit képesek csinálni eléggé háttérbe szorítja a többi DD kasztot.

Othell Rogue igazából akkor a legjobb PvE-ben ha az összes DD a partyba Othell Rogue, néhány nappal ezelõtt voltam egy ilyen fajta partyban GoG-ban és hát a sebesség magáért beszélt, pedig a többi DD rajtam kívül 90 alatt volt szóval nekik volt több kevesebb sebzés penaltyjuk is.

Tökéletes balance nincs leginkább úgy van, ahogy Sanci mondta, hogy update-rõl update-re változik az általában melyik kaszt az esélyesebb.

De szerintem ha valaki megismeri a kasztját és ha van egy valamivel jobb felszerlése akkor nem igazán lesz PvP-ben gondja mert azért beverhetetlenül erõs kasztok nincsenek.

Azért nem egészen... Ha emlékeim nem csalnak akkor utoljára Interlude-ban volt a legjobban érezhetõ balance. Ott nem voltak olyanok hogy báró kasztok. Warri wizard summoner stb ugyan olyan eséllyel indult open field pvpben. Igaz oly-n a DC meg a PP volt a király, de a többi kasztnak is volt esélye!

solyomb
Ebben a játékban a balance azt jelenti, hogy adott krónikákban csak adott kasztok a bárók...
pisztácia
Na, mondjuk ezek egész jó hírek, ezekrõl eddig nem tudtam... lehet majd visszanézek akkor késõbb😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Valószínû két hónapon belül megtudjuk mik lesznek azok a beígért új kasztok. Ez a változatosságot is növeli kb 25%-kal (elvileg két új kaszt lesz).

De szerintem ezeket a Legacy fegyvereket is azért kaptuk mert ennek még késõbb haszna lesz, de mint ahogy már sokszor idéztem az egyik fejlesztõt aki röviden arról beszélt, hogy igen is a jövõben is fontos lesz mi volt a kasztod a negyedik kaszt elõtt, lehet õ már tudott akkor valamit amit mi most még maximum gondolni kezdünk...

pisztácia
Igazából én csak azt nem értem, hogy miért kellett a kasztokat így összerakni...? Olyan jó volt a régi rendszer, most meg egyfajta vari, egyfajta harcos... meg valahogy a balance se valami jó... számomra.
Na mind1, én nem lehúzni akarom, de nekem nem tetszik ez az új rendszer.
Persze mindenkinek jó game-et, meg stb, jó game nagyon... még így is...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Naiain még mindig eladó a tankom epiqqel akit érdekel😊
Hihetetlen megint bant kaptam az Innova forumon, pedig megint nem csináltam semmi olyat amiért járna...

Õszintén szólva nekem nem igazán hiányoznak a régi részek.

Két dolog ami talán valamennyire hiányzik:
1. a 36 kaszt.
2. az open world bossok akik quest vagy drop szempontjából fontosak voltak és akikért lehetett mass PvP-zni.

De a régi részekben is volt legalább annyi rossz dolog vagy nem túl jól megoldott dolog mint most.

Tartalmilag a játék Tauti után nagyon felfog töltõdni.

Például Koreában Áprilistól Augusztusig szinte minden hónapba jön ki kisebb nagyobb kiegészítõ.

Elméletileg gondolom valamikor Júniusba kapjuk mi a Tautit vagy Májusban talán.

A Koreában esedékes augusztusi nagy update-et meg talán december közepére.

Viszont a nosztalgiázni kívánók számára ezek az update-ek valószínû nagyon jók lesznek. Mivel egyre több mindenben akarják a fejlesztõk a "régi" hangulatot felidézni.

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy az MMO-knak folyamatosan kellenek az update-ek különben nem élnek sokáig. Tény, hogy ezek változtatnak a játékon, de ez ezzel jár.

pisztácia
Ez az l2 már nem a régi...
Jó kis c4, interlude... Ég veled l2.

darkmenx
hat csak igy lehetsz elismert hos az SG forumon a sok pvpgod szemeben 😞

Odikee
meg ban-ba is feedeljenek, nem lenne az kicsit sok ?!

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

darkmenx
szerintem a FickDeineStory szivesen "megfeedel" ha letoltesz egy botot a szamitogepedre!

Odikee
Dolgozok a ban hero dolgon, csak h ne okozzak csalodast !

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

darkmenx
4honapos szerver > 10 eves 😞

akarhogyis nezzuk Ban Hero nem leszel! pedig egeszeddig a peldakepem voltal :S

Odikee
Lineage II Ban
2010.08.24 23:30
Naia
2011.03.14 17:29
Lineage II User Violation
2011.01.11 17:16
Lineage II Support: Inappropriate Language Warning
2011.07.05 18:12
Lineage II - Language Violation
2011.07.18 15:44

szerintem nyertem :<

darkmenx
ja nekem mind a 4 1 accra van 😞

az fasza, nekem egy accot se unblockoltak.

boring news

kill the converstion

de nem ugyanazt az accot, itt a verseny egy accra történõ legtöbb banról szól 😄

nekem az utobbi par hetbe 5ot bannoltak, de legalabb kettorol kuldtek ertesitest.

kill the converstion

Nekem csak kettõ van, sorry

darkmenx
a bikinis kepeit ide is postolhatnad. en eddig csak botozasert meg ugatasert kaptam bant 😞

Én az Innovánál kaptam bann-t bár nem értem az okát miért, szerintem Farenheit az összes magyart lebannolta, csak mert valaki a bikinis képeit hozta elõ.

De milyen már ez azért, bejön a fórumra nyom egy google translate-et, megért amit megért belõle amit nem meg nem és osztja a ban-okat.

Úgy látszik az Innova nagyon kiakarja írtani a fórum közösséget, ha csak így véletlen szerûen banolgatnak...

darkmenx
1747-DLXV-2701 Character Blocking Closed (Wed, 21st Mar 2012) I've been banned! Why? Sat, 28th Jan 2012
6583-TUJK-7694 Character Blocking Closed (Thu, 23rd Feb 2012) I've been banned! Why? Tue, 21st Feb 2012
6743-WYAC-5475 Chat Prohibition Closed (Fri, 9th Mar 2012) Offensive language! Fri, 9th Mar 2012
4443-EPSD-6399 Race Discrimination Closed (Thu, 22nd Mar 2012) I've been banned! Why? Tue, 20th Mar 2012

kinek van tobb?

innova core on szivesen atvennek 85 os isst ha esetleg valaki nem hazsnálja írjon rám

WTS @ Naia:

lv 86 iss + wynn summoner = 4000 HUF
feoh wizard lv 86 = 2000 HUF

kill the converstion

Sziasztok!
Naiain van egy 87-es tankom 40%-on ,zakennel, tezza, AQ, És még adenát is tudok mellékelni persze ha olyan az ár amit ajánl valaki. Immortalban 3*60 majdnem minden és requiem fegyoval. pm itt vagy Mailban irjatok ha érdekel valakit : [email protected]
Naian van választási lehetõséged a magyar klánokból mivel van több is, kissebb is nagyobb is, amilyen tetszik😊. De nagyon sok magyar kisebb nagyobb csoportokban nemzetközi klánokban is megtalálható.

1. Igen elméletileg most már végérvényesen ingyenes lesz a játék.
2. Igen vannak még Strider pet-ek, csak már nem annyira népszerûek mint c4-c5 vagy interlude krónikákban. Megtalán kicsit feledésbe is merültek, jövõ hónapban érkezik valami feltápolt pet rendszer Koreába, ez hozzánk gondolom nyár közepére vagy végén, na lehet akkor majd újra elkezdik a használni a stridereket is.
3. Ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni

Üdv all

Naia szeron vagyok... anno a FoN-ban voltam... (Kanqukac,bazsa,Nitroxy,Obivan,xMadnessx,Koppany,Fosshaman,Cicaaastrike,Odike)... akik most így eszembe jutottak) de több mint 2.5évet kihagytam.
Most ujra kezdeném (vagy is folytatnám<#vigyor>) és aktív Magyar játékosokat/guildet keresek Naia-n.

Jah és 1-2 kérdés gyorsban:
1, Az ingyenesség az végleges vagy csak valami idõleges dolog.
2, A Dragon petek vannak még? csak mert nekem volt 4-5, de most nincsen 1se és gameban se láttam senkinél.
3, Ha vki esetleg használ Xfire progit és neki látja az L2-t, akkor ötlet kéne mert nekem nem akarja az igazat<#sir>

Elõre is köcce minden help-et <#eljen>

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

WTS @ Naia:

lv 86 iss + wynn summoner = 5000 HUF
feoh wizard lv 86 = 2000 HUF

kill the converstion

phalanx
továbbra is WTS 85 ISS @ chronos olcsón

WTS @ Naia:

lv 86 iss + wynn summoner = 6000 HUF
feoh wizard lv 86 = 3000 HUF

kill the converstion

Endaer
igen, játszanak, pm Pleom (nem en vagyok) 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Játszik valaki Magmelden? nem találok Magyarokat.
csatlakoznék klánhoz, mondjuk nem játszom túl sokat, de jó lenne.

Sokkal szarabb nem lett a drop, te is berakod drágán - te is meg tudod venni a drágább shotot 😊 Értem én hova akarsz kilyukadni, de a végén úgy is kiegyenlítõdik, mert mindig lesz valaki aki letolja az árakat, mert a lehetõ leggyorsabban akarja eladni.
Mégvalami. Szerencsétlen mobok eddig se dobtak valami sok adenát és most se fognak. Szerencse rengeteg drop esik, ezt most se vették vissza, legalábbis nekünk tegnap fortunából jött 1 rakat drop (10 db).

Kartia eléggé fun lett, soloba leginkább, kicsit hard...
Látom nem érted, akkor figyelj.

Mivel drágábbak lettek az immo cuccok is = nem törik be crynak, hanem berakják AH-ba eladásra, vagy ha be is törik, akkor több pénzt akarnak kiszedni az R cry árából mint eddig.
Remélem tudod hogy mûködik a piac... Emelkedik a liszt ára = emelkedik a tészta, kenyér, zsemle, pékáruk ára.

Annyira azért nem let rosszabb a drop...tegnap is két buff alatt 3 immo cucc esett.