88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sonic13 #11066 Basszus még loginolni is kb. 10 percenként tudok és, ha sikerül akkor meg a szerverválasztásnál nem megy tovább!Pedig minden szerverre normált ír! -
najó #11065 en a tulelesre, tegnap aggr pokoknal nyomtam meg powert es ezen jol kiakadtam
habar utana megneztem aze meg a hp-m,meg elek:) -
Dagobert #11064 Hát amig ilyen ratyi a szerver, biztos nem :)
[kifogás]Amúgy is én most pénzre hajtok és nem xpre[/kifogás]
-
Arwenke #11063 Nektek megy a jatek? -
najó #11062 mast akarom megszuntetni az otp-s szamlam,mar van egy cibes,majd utankerdezek,elmeletileg ok lettek tavaly es tavalyelott az ev internetes bankja -
Nexushun #11061 Sonic az első. Tudja valaki űberelni :) -
najó #11060 nem,habar lehethogy mert toltok:) -
#11059 Ossoi-t én is ismerem... Ha lila simán nyírjátok ki:P -
Dagobert #11058 Ja a Sting és Poison nem öl ha jól tudom, csak 1 hpra leviszi az életet max. Moboknál így van. -
Nexushun #11057 Hát a csontiknál ami megy az nagyon gáz. Ossoi DE-et is ajánlom figyelmetekbe. Hát az amit művel az kész. Elkezded ölni a mob-ot és amikor már alik él odajön és egy critical-al kivégzi és viszi a csontot. -
Sonic13 #11056 Bazz ez nagyon durva! -
Dagobert #11055 Legközelebb Sreenshotot :) -
Sonic13 #11054 Én már 25,70!
Ti be tudtok most lépni? -
Kaleb222 #11053 OTP-s WEBKÁRTYA (egy haverom erről játssza az EVE Online-t
és lazán megy az előfizetése már vagy fél éve - azaz
műkszik! Ez csak egy számla, nincs hozzá kártya. Szal ezzel
elvileg meg lehet oldani és nem kell domborszart igényelni)
OTP Webkártya
A másik pedig, hogy én is osztoznék valakivel a rendelésben!
Íme az úgynevezett Lineage Subscription Card ami nem vagyok
biztos benne hogy micsoda de elvileg a bétásoknak csak egy
serial van benne. És ez csak 29 dolcsi 40-50 helyett. a cím:
AMAZON.COM lineage 2 card
Szal összeállnék emberekkel akik megrendelnék, és akkor
több példánynak kevesebb lenne a PK-e.
-
#11052 Mosquito mar lvl25 es o is magyar:) -
#11051 Dago ma Hunrricane-t is csesztett az a Human ijasz ott hatul a csontiknal. Odamentem, Hunrricane el kezdte loni, de a gyerek nem lott vissza elfutott. Kicsit kesobb visszajott es lekezdett exp-ni mintha mi sem tortenet volna. Hunrricane megint lodozte persze vigyazva nehogy megolje, de a srac megint nem mert visszaloni csak olte a mobokat. Mikor magara huzott ket kis csontit rakuldtem egy stinget es meghalt. Valoszinu a csonti utotte le vegul mert nem lettem piros.
Egyebkent aki ott exp-ik az figyeljen erre e sracra (Ruin of Sorrow hatul egy kis volgy), valami D betus Human ijasz csaj es bronz pancelba nyomja. Irto kocsog lopja a killt, ha valaki ott expezik allandona piszkalja ha visszautsz megprobal megolni. -
najó #11050 kivancsi leszek meddig,egymast hajszoljatok:)
ha ma vegre bejutok,atmegyek Gludinba es jol lelassitalak bennetek:)) -
Dagobert #11049 Kösz a gyors választ. Hát lehet hogy rohanás lesz, pedig nem szoktam menekülni :) -
#11048 Nem fenyezni akarom magam:), de en is 24 vagyok mar tegnap ota:D -
Nexushun #11047 Igen :D -
Dagobert #11046 Nálunk Ferro a legmagasabb szintű, én 50%al mindig le vagyok maradva :) -
Dagobert #11045 24 lettem pont ott, mondjuk ha most meghaltam ott, még mindig maradt 6%om asszem. -
najó #11044 vazz ilyenrol meg nemis hallotam,hogy valaki netudna hogy a jatekba Dago legmagasabb szintu!:D -
#11043 Bocs a méretért !!! mindjárt lekonvertálom :)) -
#11042 William Darktear VS Tracking Skeleton Leader
-
Nexushun #11041 Dago te hanyas vagy hogy már Commandert ölsz :D -
yal #11040 eltel mikor kileptel. De nekem eleg gyanus hogy mikor visszalepsz lehet radtamad mind a 4 commander szalj keszul majd fel a menekulesre -
#11039 én még ma szintet akartam lépni, és meg is lenne, ha msot menne:)
update server is dávn btw gecibe -
Dagobert #11038 Yal vagy Zolee, ha már nem tudok visszalépni, mondjátok már el hogy túléltem-e az Ol mahum Commandert vagy nem. Pont akkor lett dc, amikor elidultam felé.... -
Nexushun #11037 Most olvastam vissza.
25 Dolcsiért meg lehet rendelni a gamet? A posta kötség mennyi? Ha van más is aki megveszi azzal szeretnék majd beszélni hogy ha együtt rendeljük meg akkor a posta költségen tudnánk e osztozni. -
#11036 loginon se enged már át, megyek megnézem a barátokközt asszem:P -
#11035 access faild
-
#11034 no ma se lesz meg a 20, pedig questelni is akartam bakker:(
reggel 9 ota szarakszik,napközb olt egy 2,5óra leállás, szal a mai napi szabim tök kárba ment:)
juhééé -
#11033 Mit olvasol?
-
Nexushun #11032 Engem most dobott ki és voltak bent más magyarok is. szóval megy a game viszont most már én sem tudok visszameni :( -
#11031 akkora hogyki is baszott, és nemtok visszaenni, leöltm vagy 8 mobot azt ennyi vlt -
#11030 én eddig végig játszottam, csak lag miat léptem most ki:P -
Kaleb222 #11029 Na jó én megyek könyvet olvasni O_o
ma má úgyse lehet játszani.
-
#11028 bassza meg mekkora kibaszott lag van -
#11027 Az ismerőseim is ilyen suttyók mint én:P