88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#11186 Ja várj még nem müxik.. -
#11185 Lawa: Ide raktam fel, a hiányzó file-t. Most jössz egy sörrel ....
http://web.axelero.hu/mandlee/Line/voices.rar -
#11184 Nem leszek a hétvégén, de mire visszatérek remélem megoldódik ez a mostani, helyzet!
Valamit azért szerintem tenni kellene, mert ahogy én látom mindenki csak arra vár, hogy hátha történik valami! Kérem azokat akik jól beszélik az angol nyelvet és még írni is tudnak azok bombázzák már ezeket a kiba..ott amcsikat levelekkel vagy a fórumon kérdésekkel, mert ez így k nem jó! Valakinek sikerül néha bejutni, és akkor megy is a gama rendesen, de ez is azt jelenti, hogy lehet nem is tudnak az amik arról, hogy nekünk itt vannak problémáink! Légyszi légyszi légyszi valaki küldjön el egy qrva levelet, mert lóphasz nem történik különben. Bár lehet, hogy a levélírás után sem fog történni semmi, de legalább megpróbáltuk... -
#11183 hááát bammeg én csak azt tudom, ha itt a betán nem tudják számomra bebizonyítani, hogy fog ez rendesen is működni, akkor nem sok értelmét látom az előfizetésnek... Sajnos a belépés a kezdetektől nem mondható elfogadhatónak, a sok DC egyenesen felháborító. És sajnos azt is be kell látnunk, hogy magasan leszarják az amik, hogy pár magyar vagy akár európai játékos nem fizet majd elő. Lehet hogy egyszerűen korlátozták az IP tartományokat EU felé vagy mittom én... -
#11182 na benvagyok
itt állok a kikötőbe de nem akarj jönni a hajó, milyen gyarkran szokott jönni? -
#11181 szinte át van lyukasztva a cd a karctól... haver hülye dvd írója elbaxta a cd-t. -
#11180 valamit nagyon elbasztak hogy már tegnap óta ilyen
érdekes hogy amikor tegnap sikerült belépnem egy félóra próbálkozás után a játék ugyan úgy megy mint eddig nem lagosabb semmivel -
Yv@n #11179 Le sem tudod szedni a cd-ről, vagy csak sérült?
Mert ha teljes mréetében lejön, akkor pár K adatmozgásból meg tudjátok javítani. -
Arwenke #11178 Ugy lattom meg mindig nem lehet jatszani.:( -
#11177 Nekem nagyon tré az angolom, de valaki aki érez magában egy kis tehetséget,az írhatna egy levelet nekik. Amiben megkérdezhetné, hogy mi az ábra, mert lehet azt sem tudják, hogy itt messze keleten kis orstágunkba sokan nem tudunk aludni, mert nem megy a játék ! Nos, valaki? -
#11176 Ezek 1 fasszopó férgek
tegnap dél óta próbálok belépni -
#11175 Müködni fog szerintem, mert a LOA-nek a file-i külön vannak. -
#11174 A jeti huzza a phaszára ezeket a kiba.zott amcsikat! Ez most már csak egyre rosszabb lesz? Mi a jó büdös francot csinalhatnak ezek a szerverekkel? Olvasott valaki valami hivatalos hírt az L2 usa fórumán ? -
#11173 Voices.dsres? -
#11172 voice_1.dsr vagy srv, nemtom már :)
lehet hogy nem müxik a keverék, de próba :_) -
#11171 Lawa küld elnekem privibe azt a file-t ami kell.. Én fel rakom a tárhelyemre. Bár nekem DSLOA van meg. -
Thangar #11170 ja az kimaradt, hogy belepni keptelen vagyok:D -
Thangar #11169 most szerverknel mi igaz?
hivlap szerint online mind
szerver valasztonal is normal mind
histotyban ket update szeveren kivul mind no answer
statusnal login szerver mindig down a tobbi valtozik
szal akkor most melyik igaz?:D
-
#11168 az kéne, jaja :) -
Thangar #11167 lawa ha kell DS en oda tudom adni cdn
mar ha az elso kell -
#11166 bye -
#11165 jóvan, akkor vegyétek úgy, hogy nem is szóltam. bye :( ennyit erről :( -
#11164 és hogyna lennél hálás?
ezt már leírtad 120or, hogy hálás lennél, de ennyi
40m az 40 mega, menj el valahova irasd fel vagy valami:)
amúgy is kcsit borzolt az idegállapotnk l2 miatt, be patience -
Nexushun #11163 Én bent vagyok. A login/passnál lehet nyomogatni sokszor de a servereknél nem érdemes csak egyszer aztán ha nem megy vissza megint login... -
#11162 40 mb, de sztem hamar fennt lenne, és most úgyse tudsz l2-zni ...
plssssssss
naggypn hálás lennék érte. -
yal #11161 en azt mondtam neked hogyha nem tobb par meganal akkor felteszem, de azt modntad kb 45 MB -
#11160 ha már úgyse megy a l2 nektek :) -
#11159 yal, asszem to voltál, akinek megvan a Loa, nem tudnád feltenni 1 ftp-re a cd-t, vagy csak a voice-t? -
yal #11158 remeltem hogy ezek a tahok mara megjavitjak a dolgot, de hat ilyen fasszopoknal mit lehet remelni -
#11157 akkor addig segíts nekem :) -
#11156 az isten húzza bele mostmár
sose fogo már belépni?
itt vagyok szabin, reggel 8 van azt megint nemtudk belépni, hát a tököm kezd kilenni esküszöm -
#11155 nekem csak 1 file kéne jelenleg: voices_1.srv -
#11154 tudom, de a DS topikok halottak. -
#11153 van hozzá topik, érdeklődj ott
ez l2 topik:) -
Nexushun #11152 Az a szomorú, hogy nincsenek tele a szerverek, egyszerűen nem lehet login-olni. -
#11151 1-ik szerverre se tudok bemenni! -
#11150 megutdna adni valaki a Dngeon siege-hez pár filet? már kértem kb 600 üzivel előbb is, válaszoltak rám, de utána nem lett belőle semmi. -
#11149 Türelem :))
Ha megjövök a munkából ( délután 15:00) akkor szeretnék játszani, ergo mindenki addig játsza ki magát és húzzon a szerverről, hogy én is tudjak végre fejlődni :))
Szerintem én vagyok a kezdő magyar csapatból a legalacsonyabb a magam lvl 17,12%-val :)) -
Nexushun #11148 Hmmm még most sem tudok belépni. Az a gáz hogy a szerver megy és a szerencsések gamelnek miközben mások szopnak a login képernyővel. ÁÁÁÁ -
#11147 Nincs valakinek egy eladó falchion-ja? :)