88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    nem nálad van a gond
  • silbor
    Hoppppppááá. Megjött a kód. Több mint 1 hét után!! :o) Be is akartam lépni de nálam is van valami gond. Egyik szerverre sem jutok be. Megpróbálom újra felrakni.
  • Gumbo
    hajrá. bár most ugyse lehet játszani, mert beszart náluk is valami...
  • pityogo2
    na mind1, felrakom újra.
  • Gumbo
    akkor nemtudom mi a baj :(
  • pityogo2
    2 külön helyre is felraktam
  • Gumbo
    nekem is kiirta ma, felraktam ujra es mukodott
  • pityogo2
    már 2x felraktam
  • Gumbo
    rakd fel ujra
  • Ferro_TwL
    Bejutottam jatszottam par orat, aztan valmi hibauzenettel kilepett azota nem tudok bejutni:(

Nem tudom mit csinalnak de komolyan mondom rosszabb mint az elejen. A serverek statusa normal (odaig eljutok meg), nincs tele megse lehet bejutni. Azt hiszem igy nem fogok elofizetni, nem is azzal van a gond, hogy vannak problemak, de ez mar kb 1 napja tart es egy rohadt hivatalos infot nem irnak mi a gond.
  • pityogo2
    WTF? ubonline.exe ->>>invalid parameter?!?!?!?!!?
    WTF? ubodaemon.exe ->>you cannot excute program (-1) ???!?!?!?!?!?
  • Lynx_TWL
    1000el ölöm a zombikat:p
  • Acro
    már nincs meg a levél (mert a honlaprol küldtem).
    De lényegébe ennyi:

"..Tisztelt Beta csapat!

Sajnos mitóta elindult az Us beteteszt állandóan problémás a bejutás a szerverekre..
    Az ember azt várná hogy ez egy -két hét után javul és kijavitják a hibákat.De az elmúlt napokban még rosszabb a helyzet.-Nem lehet belépni..bla bla login sincs.
    Nem tudom milyen véleményen van a többi játékos ,biztos csak én vagyok ilyen türelmetlen,de ha el kéne döntsem hogy elő akarok -e fizetni,biztos hogy ezek a dolgok nem az igen mellett szólnának.És mondhtaják erre azt hogy ez csak egy béta és ingyenes és ne szóljunk bele.De ha ilyen a csapatuk problémamegoldókészsége akkor nem tudom mire számíthatunk a teljes játékba..
    Remélem hogy ez tényleg csak átmeneti állapot bla..bla
    Tisztelettel.....bla bla..."

A kurvaanyázások pedig csak a szobába hallatszottak miközbe írtam a levelet.
    És lehet hogy hülyeség de akkor isbosszantó ha nem jön össze az embernek amit épp csinálni akar..
  • pityogo2
    lennt van a game.
  • pityogo2
    a baseballosra gondoltam :)
  • GAthersw
    Hát én körülbelül negyed órát kattintgattam már a loginra és most görcsben áll az újjam :D
  • pityogo2
    számíthatok rá, hogy játszunk most?
  • PhantomW
    nem tudja valaki hol találok a játékba blader és poker mob-ot?
  • semo1
    Ted már be a levelet amit irtál lécci
  • Cactus
    Zsír jó a server, csak be kell jutni :D
  • pityogo2
    78%-on van a kliens
  • Gumbo
    ja, tegnap nagyon király :) most éppen ez se enged be :D
  • Laza
    hat igen... ebbol vilagosan kiderul, hogy semmi ertelme sincs az evasionnak... es ez azert gaz, mert a toros agnak pont ez kene, hogy erossege legyen...
  • Acro
    van fenn valaki a szerveren?
    mert a táblázat szerint most mindegyik offline..
  • pityogo2
    most töltöma klienst... te már játszottál vele?
  • Acro
    uppsz..
    a levél már elment
  • Valen
    Talán ezért nem tudsz belépni, ergo megint Egál :))
  • Acro
    Nem adom ilyen könnyen:)
    Én nyerek mert írok nekik levelet ,ami után biztos hogy bannolni fogják az ip címemet..és soha többet nem fogok tudni játszani:)
    2 órája próbálok folyamatosan belépni,és semmi..
    Pedig ennyit nem ér az egész ..Lenne egy csomó más dolgom,és csak itt hergelem magam
  • Dagobert
    Ez tényleg egy jó válasz lenne :D
  • Thangar
    sztem koszond meg nekik nagyon szepen az informaciot, es tedd hozza hogy azt a ket szervert meg nem volt alkalmad latni mert nem jutsz tul a loginon, de azert nagyon orulsz:DD
  • Dagobert
    Ja meg kéne köszönnöm nekik a kierytő választ egy email bombával :)
  • Gumbo
    nah hogyha nem enged be, gyertek Baseballozni!!!
  • Strahd_
    Nincs valakinek egy feles serial kulcsa? .) mert nem akaróznak küldeni pedig jo lenne kiprobálni...
  • Valen
    Nekem ugyanúgy nincs esélyem + egész héten ha ráértem 3 órát nyomni akkor sokat mondtam :))

ugyhogy enyém a csont :))
  • Acro
    ok..ok nem rossz:)
    De nekem esélyem sincs hogy visszaszerezzem az xp im...mert be se tudok lépni:..
    Szal én nyertem:)
  • Valen
    Acro : a toplistát én vezetem az ominózus lvl 12 elötti 102-szeri meghalással :)) (mindig 96% nál belaggolt 1 percre és meghaltam egy kibaszott zombytól :))

Mindenki itt nyugtatott, pedig ha az nem lenne már rég lvl 20+ lennék, erre most vagyok lvl 17 :))
  • Acro
    Én már rutinos vagyok:)
    Akkor lepődöm meg hogyha belépek és nem halok mag..
    Eddig kb 200% xp vesztettem a lagos halálokból
    Szóval biztos én vezetem a topplistát:))
    És peresze most se tudok bejutni,a kurva login se enged át:
  • Thangar
    mit akarsz, legalabb valaszoltak:)
  • Dagobert
    Na most írtak vissza 12 nappal a supportrol miután én írtam valamit és olyan választ nyomott amit eddig is tudtam...
    Rákérdeztem egy csomó dologra mint pl. az EU szerver-re. Meg diszkréten anyáztam nekik hogy nem fizetek elő hogyha nem oldják meg a problémát normálisan. Erre egy bocsánatkérés helyett, csak annyit mondott hogy van új két szerver, örüljél....
    Az örüljélt csak én írtam oda, azért ennyire nem pofátlanok.
  • Thangar
    nem igazan:(

de meg meloban vagyok