88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #11305 nem nálad van a gond -
silbor #11304 Hoppppppááá. Megjött a kód. Több mint 1 hét után!! :o) Be is akartam lépni de nálam is van valami gond. Egyik szerverre sem jutok be. Megpróbálom újra felrakni. -
Gumbo #11303 hajrá. bár most ugyse lehet játszani, mert beszart náluk is valami... -
#11302 na mind1, felrakom újra. -
Gumbo #11301 akkor nemtudom mi a baj :( -
#11300 2 külön helyre is felraktam -
Gumbo #11299 nekem is kiirta ma, felraktam ujra es mukodott -
#11298 már 2x felraktam -
Gumbo #11297 rakd fel ujra -
#11296 Bejutottam jatszottam par orat, aztan valmi hibauzenettel kilepett azota nem tudok bejutni:(
Nem tudom mit csinalnak de komolyan mondom rosszabb mint az elejen. A serverek statusa normal (odaig eljutok meg), nincs tele megse lehet bejutni. Azt hiszem igy nem fogok elofizetni, nem is azzal van a gond, hogy vannak problemak, de ez mar kb 1 napja tart es egy rohadt hivatalos infot nem irnak mi a gond. -
#11295 WTF? ubonline.exe ->>>invalid parameter?!?!?!?!!?
WTF? ubodaemon.exe ->>you cannot excute program (-1) ???!?!?!?!?!?
-
#11294 1000el ölöm a zombikat:p -
#11293 már nincs meg a levél (mert a honlaprol küldtem).
De lényegébe ennyi:
"..Tisztelt Beta csapat!
Sajnos mitóta elindult az Us beteteszt állandóan problémás a bejutás a szerverekre..
Az ember azt várná hogy ez egy -két hét után javul és kijavitják a hibákat.De az elmúlt napokban még rosszabb a helyzet.-Nem lehet belépni..bla bla login sincs.
Nem tudom milyen véleményen van a többi játékos ,biztos csak én vagyok ilyen türelmetlen,de ha el kéne döntsem hogy elő akarok -e fizetni,biztos hogy ezek a dolgok nem az igen mellett szólnának.És mondhtaják erre azt hogy ez csak egy béta és ingyenes és ne szóljunk bele.De ha ilyen a csapatuk problémamegoldókészsége akkor nem tudom mire számíthatunk a teljes játékba..
Remélem hogy ez tényleg csak átmeneti állapot bla..bla
Tisztelettel.....bla bla..."
A kurvaanyázások pedig csak a szobába hallatszottak miközbe írtam a levelet.
És lehet hogy hülyeség de akkor isbosszantó ha nem jön össze az embernek amit épp csinálni akar.. -
#11292 lennt van a game. -
#11291 a baseballosra gondoltam :) -
#11290 Hát én körülbelül negyed órát kattintgattam már a loginra és most görcsben áll az újjam :D -
#11289 számíthatok rá, hogy játszunk most? -
#11288 nem tudja valaki hol találok a játékba blader és poker mob-ot? -
#11287 Ted már be a levelet amit irtál lécci -
#11286 Zsír jó a server, csak be kell jutni :D -
#11285 78%-on van a kliens -
Gumbo #11284 ja, tegnap nagyon király :) most éppen ez se enged be :D -
#11283 hat igen... ebbol vilagosan kiderul, hogy semmi ertelme sincs az evasionnak... es ez azert gaz, mert a toros agnak pont ez kene, hogy erossege legyen... -
#11282 van fenn valaki a szerveren?
mert a táblázat szerint most mindegyik offline..
-
#11281 most töltöma klienst... te már játszottál vele? -
#11280 uppsz..
a levél már elment -
#11279 Talán ezért nem tudsz belépni, ergo megint Egál :)) -
#11278 Nem adom ilyen könnyen:)
Én nyerek mert írok nekik levelet ,ami után biztos hogy bannolni fogják az ip címemet..és soha többet nem fogok tudni játszani:)
2 órája próbálok folyamatosan belépni,és semmi..
Pedig ennyit nem ér az egész ..Lenne egy csomó más dolgom,és csak itt hergelem magam -
Dagobert #11277 Ez tényleg egy jó válasz lenne :D -
Thangar #11276 sztem koszond meg nekik nagyon szepen az informaciot, es tedd hozza hogy azt a ket szervert meg nem volt alkalmad latni mert nem jutsz tul a loginon, de azert nagyon orulsz:DD -
Dagobert #11275 Ja meg kéne köszönnöm nekik a kierytő választ egy email bombával :) -
Gumbo #11274 nah hogyha nem enged be, gyertek Baseballozni!!! -
#11273 Nincs valakinek egy feles serial kulcsa? .) mert nem akaróznak küldeni pedig jo lenne kiprobálni... -
#11272 Nekem ugyanúgy nincs esélyem + egész héten ha ráértem 3 órát nyomni akkor sokat mondtam :))
ugyhogy enyém a csont :)) -
#11271 ok..ok nem rossz:)
De nekem esélyem sincs hogy visszaszerezzem az xp im...mert be se tudok lépni:..
Szal én nyertem:) -
#11270 Acro : a toplistát én vezetem az ominózus lvl 12 elötti 102-szeri meghalással :)) (mindig 96% nál belaggolt 1 percre és meghaltam egy kibaszott zombytól :))
Mindenki itt nyugtatott, pedig ha az nem lenne már rég lvl 20+ lennék, erre most vagyok lvl 17 :)) -
#11269 Én már rutinos vagyok:)
Akkor lepődöm meg hogyha belépek és nem halok mag..
Eddig kb 200% xp vesztettem a lagos halálokból
Szóval biztos én vezetem a topplistát:))
És peresze most se tudok bejutni,a kurva login se enged át: -
Thangar #11268 mit akarsz, legalabb valaszoltak:) -
Dagobert #11267 Na most írtak vissza 12 nappal a supportrol miután én írtam valamit és olyan választ nyomott amit eddig is tudtam...
Rákérdeztem egy csomó dologra mint pl. az EU szerver-re. Meg diszkréten anyáztam nekik hogy nem fizetek elő hogyha nem oldják meg a problémát normálisan. Erre egy bocsánatkérés helyett, csak annyit mondott hogy van új két szerver, örüljél....
Az örüljélt csak én írtam oda, azért ennyire nem pofátlanok. -
Thangar #11266 nem igazan:(
de meg meloban vagyok