88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#11385 szted fognak ezzel foglalkozni vagy igymarad es szarjak le?
mert ez mar picit gyanus h masodik napja ez van -
#11384 jöjjetek Unreal tournament simázni :) -
#11383 Nem rossz:) Kéne UT-zni addig vagy valami..
Mert ha sokáig nem sikerül akkor agyvérzésbe fogok meghalni,és az amcsik csak kiröhögnek max -
#11382 amugy kiprobaltam IP ket oldalrol egyikse akarja az igazsagot sajna:( -
#11381 ja bazz ugy vegeztem tegnap h bealudtam gep elott enter nyomogatasa kozbe, erre yal odairja h turelmesen probalkozz hat bazzzzzz...... -
#11380 én meg addig EVE Online-t nyomok :)) -
#11379 léol..te aztán kitartó vagy:)
bár én is lassan 3 óránál tartok -
#11378 tegnapi 5 ora probalkozas szted eleg turelmes volt???? -
yal #11377 turelmesen probalkozz -
#11376 szoljon valaki ha van valami 5lete -
#11375 NAJO MOSTMAR TELLEG KEZDEK IDEG LENNI BAZZ ITT A HETVEGE VEGRE TUDNEK JATSZANNI ERRE SZOPATNAK!!! -
#11374 Es telleg az a legkomolyabb h nem dolgoznak rajta hanem szarnak az egeszbe bele!! -
#11373 Szeva Ric
hat hallod en mar erre nem tudok mondani semmmit -
#11372 Most nekem se megy a login. -
#11371 próbálkozom...majd sorra:) -
#11370 nalam is szar mondjuk miert lenne jo:) -
#11369 innen -
#11368 Nem megy..mert nem jó az ip cim..
Wrong ip adress or refused to connect.
Szal ez igy nem lesz jó.
Honann van a cím?
-
#11367 ja semmmi fasz kerdes probalom -
#11366 te figy es mibe irjam ezt az ipt? -
#11365 ok..pill -
#11364 Ha sikerül ezzel nektek akkor üvöltsetek -
#11363 Én is szopok egyébkjént, ha ez vígasztal :D -
#11362 Hát ja:)
Ez tényleg így van hogy a játékfejlesztők nem tekintik potenciális piacnak Európát.
Csak Amerika,Ázsia és Kanada.Ezért mi ne pofázzunk,hanem örüljünk ha kapunk egy kicsit az "amerikai álomból":)
Amúgy szerintem is csak mi 3-an szopunk ,amíg a többiek vígan játszanak:))
Bár én kitartóan próbálkozom.. -
#11361 24.60.98.123:4777 -
#11360 ja ezt telleg ki kene probalni sztem ugy menne amugy sztem csomoan be tudnak menni csak mi szopunk meg rajtunk kivul par 1000 en:)
aki bejut most annak jo lehet keves lehet a lag.... -
#11359 de europában is élnek 1páran akik játszanának.
Vagy ez nem piac nekik csak a fánkzabáló buta hályas gecik?
-
#11358 Háát szerintem vannak olyan szemetek hogy a külföldi ip-ket csak akkor engedik át ha már van hely bőven..amúgy meg az amcsik játszanak.
Ki kéne próbálni egy amerikai proxyval hogy így van-e?
Nincs valakinek amcsi proxycime,és portadress? -
#11357 mindig azt írja: invalid user id... már 2 userrel is próbálkoztam. -
#11356 ezért kérdeztem azt ,hogy szerintetek az amcsik is szopnak a login-nál? -
#11355 Ez ész RÖHEJ..Itt klikkelgetek egy fél órája a bill. fölött mint egy majom,ahelyett hogy valami értelmeset csinálnék..Remélem éhenhalnak a szervezők,és nem fizet elő senki -
#11354 nekem ugy se megy ismet nem tudok loginon tuljutni uh rohadjanak meg az a komoly h le se szarjak h mennyi ember szeretne gamelni RAADASUL ITT A HETVEGE es meg annyit se irnak h mi a faszert kell ez....
nemtom bazzz de en ezt nem ertem!!!!!!!4 -
#11353 We are currently experiencing difficulty with players being able to log into the game. The servers are running but there seems to be a networking issue. Engineers are working to resolve this problem asap
Mikor indult a naob? azóta ezt irják? -
#11352 mert egy amatör a bagázs, s nem tudák megcsinálni úgy, mint a japó társaik :)) -
#11351 Amúgy akinek sikerült belépni ,azok újraloginolnak minden próbálkozásnál,vagy elég ha a szerverválasztási képernyőn próbálkozol már bejutni.. -
#11350 MONDJA MAR MEG VALAKI H MI FSZERT CSINALJAK EZT????????????????? -
#11349 én is kültem 1 e-mailt -
#11348 nah rájöttem mi volt a hiba a basbellossal... ha a WC-ben nyonmom az exe-ket, akkor van csak baj, viszont ha a programokbol valasztom ki akkor megy. -
#11347 Támogatom a bantutörzs kiutazását.Én fizetem a repjegyüket:)))
És tényleg az anyjukat,hogy ekkora bénák -
#11346 Szeva all !
enis most jovok melobol es nyugodtan gondoltam h tegnap egesz nap allt ma termeszetesen mar menni fog, de ezekszerint kibaszott naiv voltam......
Hogy miert nem bassza seggggbe az egesz brigadot egy kanos bantuneger torzs..rohadjanak meg
Nagyon remelem h min ennyivel hosszabbitjak open beta idejet mert ha nem akkor en kuldom rajuk a bantu torzset.