88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• silbor
    aha! köszi!
  • Sanca
    asszem raider tudja majd novelni lvl 2re lvl20nal vagy utana
  • silbor
    az orc barrack barátságos orc tanya vagy monsta hely?
  • silbor
    lehet alahol a relax skill-t növelni lvl 1 fölé? vagy az örökre 1 marad?
  • Sanca
    Hat nagyobb mobokra tobbszor bejon hate, es igy wizardok meg oracle-k szivesebben partiznak veled:D
  • Davidus
    Akkor már bánom hogy elkúrtam rá 3300 sp-t:P Az életerő szívással is teljesen jól lehet csalogatni.
  • Sanca
    nem, csak elcsalasra jo.
  • Davidus
    Hate jó valamire azon kívül hogy el lehet vele csalni a monsztát? Csökkenti esetleg a támadó/védő értékét?
  • yellowcab
    Mind1
    Már úgyis tele van vele a tököm
  • HUNrricane
    Hát ezt én sem vágom, most az egész klánt majd bannolni fogják várostromkor, mert mindenki a falról íjászkodik?? Szerintem ezen még ők sem gondolkodtak el..
    Másképp minek lehet felmászni arra a korlátra(párkányra), ha nem lehet kihasználni az az által nyujtott taktikai lehetőségeket..

Mindenképpen nyalni kell a GM seggét, akkor szerintem éngem se bannoltak volna.
  • yellowcab
    Ezt nem értem
  • yellowcab
    Ja ha elindítom a hibakeresőt
    Just in time debugging jön fel,ha nem akkor nem csinál semmit,de nem tudom elindítani az alkalmazást
  • Pukkka
    http://www.pchell.com/virus/msblast.shtml
    Meg ha XP d van akkor Windows Updateben valahol van javitás töltögetni kell őket
  • yellowcab
    Bocs,hogy itt teszem fel a kérdést,de már órák óta szarakszom ezzel,s mivel itt elég gyorsan mennek az üzenet váltások talán hamarabb tudtok segíteni rajtam
    Elindítok egy launchert(knight online) és ezt írja:
    Hiba
    A futtatás közben hiba történt
    Elindítja a hibakeresőt

sor 86
    Hiba:az objektum nem támogatja ezt a tulajdonságot vagy metódust

Mi a szart lehet ezzel kezdeni?
    mitől van ez?
    Köszi
  • Skill
    blasterem van feltehetöleg ?
    hogy szabaduljak meg tole ?
    valaki party l2 ben? lvl 20 wizard de gyogyitani
    tok csak valahol nagyon délen vagyok épp
  • Pukkka
    Sanca a CS scene ugy ahogy van egy nagyrakás szar...
    És bármennyire meglepő de Lanon előfordult már hogy előbb az uriembert utána pedig a gépét vágtam ki az utcára..
    Ha valaki az serverem,az én szorakozásomat rontja , akadájozza akkor nemérdekel kicsoda micsoda,mehet a faszba.
  • gPROject
    Gludio alatt a zombiknál is ott vannak a létrák a falnak támasztva, most akkor arról sem szabad ölni őket?

Amúgy Én ezeket a szabályokat qrvára nem vágom. Leírhatná valaki mit nem szabad csinálni, mert nem akarok úgy járni, mint Ric!
    Ja, és ha megveszem a gamét akkor is ez van? Lehet egy nap után kibanolnak?
  • Pukkka
    Az svchost maga nem virus de anno volt ez az msblast nevü vírus ha jolemlékszem a nevére,az ha jol tudom azzal akadt össze és folyton kidobta az ablakot hogy svchost.exe beszart
  • Sanca
    Erdekes ez a cs scene hogy karomkodasert banolnak vkit...
  • Gorii
    de maga az svchost nem virus, nyomsz egy ctr alt del t es latod mi inditja, network service etc
  • Sanca
    Azer sztem cs-ben mas mint 1 mmorpg-ben...
  • Pukkka
    Anyázásért és káromkodásért pedig nem csak soimán bannolni szoktam=)
  • Pukkka
    Cs be is fellehet mászni több párkányra onnan lőni a jonépet de van ahova nem szabad =)
  • Pukkka
    svchost host baszás ablakot nekem anno akkor dobott ki mikor blasterem volt
  • Gorii
    svchost az az xp be a portokert felelos asszem, mar nem emlekszem pontosan, az nem virus..
  • Gorii
    az mer lenne virus?
  • Skill
    Hali! Help!!!!!!!!!!!!
    valakinek van valami 5lete svchost.exe s virusal kapcsolatban?
  • HUNrricane
    Szerintem egyálltalán nem bug, mert amikor összegyüjtöd a jónépet akkor nagyon nagy eséjjel ölhetnek meg.. Ez ugyan olyan mint a lándzsás, vagy a területre ható tűzlabda taktika, csak ez íjásszal és nem csak én csináltam ezt, meg nem ezért bannoltak!
  • Gorii
    ennel mar csak az a jobb mikor lagzik a heal potion , antidote, ss :P
  • Pukkka
    Hát én adminoskodtam egypár játékban nem1 serveren ,de pl Counter-Strike -ban aki bugot használt ki ugy kapta a bann t hogy öröm volt nézi =)
    Lehet nemszeretni,de amit nemszabad azt nemkell csinálni....
  • Gumbo
    ismerős, de én meghaltam
  • Gorii
    na igen ez a lathatalan baszas erdekes dolog , execen egy fa, turek campba meg egy warlord volt igy ...
  • HUNrricane
    Ha valaki elött megjelenik Ryholit, az löjjön Power Shoto, nehogy megbírjon szólalni.. "Gyorsnak kell lennünk, ne hadjuk megszólalni, míg megbűvölne"
  • Lynx_TWL
    én se, merthogy ma a palánkon kereztül lőttem az ol mahumokat:D

ja és a bugok ugye: ma reggel majdnem meghaltam, mert rámtámadott két LÁTHATATLAN les werewolf, miután leültem pihizni..
  • yal
    nemhivnam cheatnek
  • Pukkka
    Amugymeg csiter legenda nemszivessen lennék =)
  • yal
    De figyelj o felszolitott arra hogy hagyd abba, szerintem magadnak koszonheted ami tortent
  • HUNrricane
    Sejtem, eltaposott a kis köcsög...
  • yal
    Ma reggel EFbe volt egy GM, kb 2 secig lattam
  • Pukkka
    Dosold =D