88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gorii
    durva lenne bejutni ra :)
  • gPROject
    nekema sieghart nem jó, bár lehet szívok és maradnom kell, mert egy acc alatt játszottunk öcsémmel és lehet, hogy csak egy karit lehet transzferelni :(
  • Gorii
    ez engem is erdekelne, muxik e vele az l2 elofizu
  • gPROject
    Egy kis off:

Sign up for the EverQuest II Beta!
    Applications accepted starting May 3, 2004 at 10 AM PDT.
  • Ninth
    webkártyának hívják , megpróbálok róla többet megtudni ,bentfentes vagyok :)
    Eddig az OTP oldalról ennyit tudtam meg :

Ez a virtuális MasterCard típusú bankkártya és a hozzá kapcsolódó számla az internetes vásárlások biztonságát teremti meg. A WebKÁRTYA Számla és a hozzátartozó speciális bankkártya kizárólag az Interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál.

A számlán Önnek nem szükséges pénzt tartania, hiszen akár az elhatározott vásárlás előtt néhány perccel is tetszőleges összeggel, 7*24 órán át feltöltheti az OTPdirekt internetes vagy az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatás igénybevételével. Így a számlán csak akkor lesz fedezet, ha Ön tényleg vásárolni akar és ezért adja meg kártyaszámát az Interneten. Minden más próbálkozás és visszaélési kísérlet eleve kudarcra van ítélve, hiszen az OTP Bank ezeket, mint fedezetlen tranzakciókat visszautasítja.

• Gogo27
    Egyebkent akinek nincs dombornyomasu kartyaja!!

Allitolag van olyan internetes szamla az OTP-nel ahova annyi penzt teszel amennyit akarsz ..es direkt ilyen netes fizetesekre valo!

Es akkor tenyleg dontduk man el hogy hova megyunk .. nekem a sieghart-al sincs semmi gondom
  • gPROject
    Mi lenne, ha a Lionna-ra mennénk? Elég népszerű, és elég hátso szerver is, csak a pinget nemtom.
  • Gorii
    hat aki cheatert fizet/hasznal megerdemli..
  • Strahd_
    Eddig azt hittem egyedi a nevem .) sokha sehol nem találkoztam még azzal a névvel .) de tévedtem..
  • azirafael
    MOST MI LESSZ? MELYIK SZERVERRE MEGYÜNK? MARADUNK A 2-EN?
    SZEMÉLY SZERINT AZ A VÉLEMYÉNYEM HUZZUNK A 2-RŐL MERT MINDIG AZ A LEGSZARABB, DE A 6-OS AZÉRT SZOPO MERT SZERINTEM KEVESEN VANNAK RAJTA... JOBB LENNE A VALAMELYIK KORÁBBIRA MENNI!
  • Nethyrrea
    akkor majd minden magyar a gustinra megy tömörülni?
  • Kaleb222
    oké rajta vagy
  • Nethyrrea
    kaleb, csatlakozom én is, és egy Seferin játékosnevű barátom is. a karakternevem az itteni nevem is egyben.
  • Kaleb222
    Akik eddig nekem jelezték hogy jönnek:

ELŐFIZETŐ JÁTÉKOSOK LISTÁJA

--
    --
  • Nethyrrea
    apropó, az inquisitorsnak van már klánhonlapja? ha nincs, szívesen megcsinálom ;)
  • Nethyrrea
    Nekem szerencsére olyan nevem van, ami elég "extraordinary" ahhoz hogy nagy valószínűséggel egyedi legyen. direkt kerültem a népszerű neveket. ez is jó lett, és illik a karakteremhez :) (lvl 29 DE palus knight)
  • Strahd_
    Ez a nevezd át a karid :( se jo megoldás... mi van ha szimplan szeretem a karim nevét miért legyen a neve más ha igy szerettemmeg? Vagy nektek tökk mindegy mi a neve lehet 4 betü számkombinácio is ugy sem nöt hozzátok semmenyire a kari?

Jo lenne egy vault törlés a béta után sok béta bug kihazsnálo kari rohangal a világban majd ami nem jó. tesztelés után általában adattörlés szokot lenni... (bár a játék nem ment át a teszten hibálanul max elfogadhato kategoriát kapott)
  • Strahd_
    Meg én is PL.
  • Nethyrrea
    egyelőre a boxos verzióhoz adtak már infót:

Commercial service will launch on Tuesday April 27th, 9pm PDT, and for those players who have participated in the beta test, there are a few steps that are needed to transition to the commercial period:

1. Go to PlayNC.com and log in using your PlayNC account info
    2. In the Game Management section, click the ACTIVATE button next to Lineage II.
    3. You will need to enter a retail serial code, supplied in the Lineage II retail game box.
    4. Select a payment plan.
    5. Follow instructions for payment.
    6. Your account will be activated in a few minutes.
  • Jockey
    hivatalosan közölték levélbe még multkor, hogy 28án lesz hivatalos és pontos tájékoztatás, hogy fog működni aze lőfizetés béta acc hosszabbítás
    craz: gondolom coh-l is meglesz ez az opció, szal simán bemész majd ncsoft oldalána billing info-ba és ott lezongorázod a vételt...:)
  • Thangar
    van mar valami hir serial vasarlasrol?
  • Crazyn
    Mindenki csak CD keyt rendel vagy van aki a dobozos cuccot rendeli meg?
  • Cromac Mac Art
    Kaleb222:
    Hogy áll az előfizetői lista?
  • Birk@
    Nyah, bezárt a bazár :) Aki esetleg nem folytatná, attól gyorsan elbúcsúzom mielőtt még elfelejti ezt a topicot :/ bb
  • Sonic13
    És a warehouse-ban lévő cumókkal mi lesz?
    Én azért minden lomot átrakok az inventoryba.
  • Kryn
    Hát akkor gyermekeim, azt mondom éljenek a dombornyomásos visa kártyák. Jó éjt, találkozunk a retailben. ;D
  • Crazyn
    Ha esetleg valamelyikőtök éppen kormányt akar venni, és lenne kedve kisegíteni egy volt Lineage-est, hogy CoH előfizető lehessen, akkor:
    eladó Logitech MOMO Racing
    Köszi :D
  • Birk@
    nem törlik inventorty-t
  • Kaleb222
    Azt mondom várjuk meg mit írnak a transzferről
    és csak akkor döntsünk hogy megyünk-e vagy nem.
    (kellene :P)

--
  • Kryn
    Annak az égvilágon semmi értelme nem lenne. Inventorytörlés a karaktertörléssel kéz a kézben jár...
  • Sanca
    Na de a ping az ping. Nem 1 jatekot hagytam mar abba a ping miatt:(
  • Kryn
    A baj az, hogy daocos, ps-es, stb., stb. tapasztalataim sajnos azt mutatják, hogy béta után jelentősen megcsappan a játékosállomány. De kívánom szívből, hogy ne igazolódjon a papírforma.
  • Nethyrrea
    miért is ne lehetne átvinni az inventoryt?
  • Sanca
    Ha ilyen lenne be kell valtani penzbe oszt csa.
  • Sanca
    Majd lesznek annyian hogy be se lehet ferni:)
  • BlackArt
    Hat, itt tenyleg szopas lenne ha nem engednek atcuccolni az inventory-t...
  • Sonic13
    Én azt hittem, hogy így uccsó nap azért többen lesznek, meg lesz egy pár PK is, de nem nagyon látok embereket!:((
  • Kryn
    Akart a franc bárkit bármire rábeszélni...
    Ténykérdés, hogy kevesen vannak még.
  • Kryn
    Írták, hogy nem foglalkoznak ilyesmivel, ha létezik olyan akkor nincs transfer.
  • Sanca
    Hat kb ez lenne a megoldas nem pedig az hogy a tobbeket probalod rabeszelni a hulyesegre.