88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#13986 ofkoz áll az ajánlat. ha vagy icq-n, akkor 123867137 a számom -
Sonic13 #13985 Most akkor, hogy vannak az árak?
-
Kryn #13984 Na azt most pont nem fogom megnézni, mert még itthon vagyok és már 2 órája nem kéne... Este meglátjuk. ;D
-
Dagobert #13983 Megy a Grim Collector amúgy? :) -
Dagobert #13982 Eh, ahogy mondtam a klánrendszer lehet hogy transzfernél tűnik el, amúgy meg nem. -
Kryn #13981 TEHÁT KÖZÉRDEKŰ:
WWW.PLAYNC.COM
-> Store / Lineage 2
Aztán alul a plaync-re kattintva már dörzsölheted is a kártyát.
-
#13980 Hol a francba lehet csak kulcsot venni????
Tiszta vak vagyok ......
Szájbarágná valaki????
Kösssssszzzzzz! -
Kryn #13979 Ígyvan, az idő eldönti úgyis. Kihalt szerverre ostobaság menni, csíterek mindig mindenhol vannak, Gustin meg összvissz egy 40-essel jobb pinget mutat csak fel mint a Sieghardt, kb. ugyanolyan üresség mellett...
Ja, és játékon belül egyenlőre nincs lehetőség másolásra. Lehet, hogy ezt email útján kell? Másra viszont nem bízom ezt, mert ilyenkor szokták elszúrni.
-
Kryn #13978 Na kipróbáltam, ami egyből szembeötlik, hogy végre mindenkinek nagybetűvel kezdődik a neve, a szövegek nem lógnak le a gombokról és nincsenek idióta szóelválasztások. Továbbá a klánokat sem oszlatták fel, hálistennek nem kell újraalakítani...
-
#13977 Vki mintha könnyelműen felajánlotta volna hogy segít a klán honlapjának elkészítésében :))) Áll még az ajánlat? :) -
#13976 bazze irjál mán vlmt itt frissitem a desktopot 10 secenként :P -
#13975 viszont arra is kell gondolni, hogy nem az lesz-e, hogy akik eddig a bartz-on meg a sieghadt-on játszottak, mindegyik anyázta már a szervert, hogy lassú meg lagzik, és tömegesen akarnának nyomulni át máshova? még a végén ottmaranda mindkettő üresen, mert mindenki a hindemith-en jáccik :DD -
Thangar #13974 ok, gondolom ugyis lesz meg akkor itt rola -
#13973 At this moment the game is being released for retail in North America. The support and game release is geared for NA. We appriceiate the support that the game is getting from European customers. We as NA customer support are trying our best to support you.
Unfortunately, the game is not slated to be release in Europe yet. This is why there are not many retailers that are willing to ship to Europe.
Europeans are welcome to play on NA servers and who knows with the massive amount of Europeans that have come to play the game in NA, NCsoft just might make plans for a seperate European release.
If a new solution comes up before launch we will post it on the site right away.
< Message edited by GMspam -- 4/10/2004 4:52:57 AM > -
#13972 én nem megyek shova amíg nincs valami normális írás mi a tervezett eu szerver
amugy se értem hova siettek, kait lehet ugyanugy tápolni 2en is, és ha van konkrétum áttesszük ahova kell
szvsz bőven ráér két nap múlva is másolni
én ma este fogok csinálni karit gustinon, és megnézem mennyivel jobb mint2-es
írtam inqusítor forumra is a véleményem már: az hogy egy relative üres szervenek jobb a pingje az normáláis, kérdés mi lesz ha megindul az eu invázió? csíerek ottis leszenk, lehet még több is mint 2en, mert low populáció miatt nbem figyelték annyir a gm-k a szervert, ki tudja?:)
szal sztem mindeki nyugodtan ülljön afenekén, és ne kapkodjuk el ezt a kari másolást, mert másolni az tuti csak 1er lehet, ha elkurod ..:) -
#13971 How to transfer your Open Beta characters to Retail characters :)
1. Go to PlayNC.com and log in using your PlayNC account info
2. In the Game Management section, click the ACTIVATE button next to Lineage II.
3. You will need to enter a VALID *Retail* code. (No use trying to reenter your OB serial code)
4. Select a payment plan.
5. Follow instructions for payment.
6. Your account will be activated in a few minutes.
-
Thangar #13970 akkor atmegy mindenki gustinra, vagy az meg nem aktualis? -
Thangar #13969 meg mi a francnak kinlodjak ott ilyenekkel mikor itthon barmit megcsinalhatok?:) -
Thangar #13968 az, mivel nem akarok osszeveszni rendszergazdaval -
#13967 És ez neked akadály? -
Thangar #13966 van net, csak le vannak tiltva kulfoldi oldalak, es igy eleg nehez lenne a dolog:) -
Thangar #13965 hat gustinak is 125 a pingje -
Sonic13 #13964 Aha -
#13963 Arra gondolsz, hogy ki-mivel lesz? -
Arwenke #13962 Nekem is muxik, egyszeru a dolog, a manage accountnal lesz serialod es az tudod a beta accod aktivalni.
Utana kapsz mail es mehetsz is gyakni.:) -
#13961 ja vágom dolgozol:) -
#13960 megállaz eszem ahelyett hogy nyomná a gaamét itt kommentel :PPP -
Sonic13 #13959 Hi Reo! :)
Küldtem méjlt, ha lesz időd rá plz válaszolj már.
Ide is írhatod.
Thx -
Thangar #13958 minek mail aktivalashoz?
nekem ott az oldalon megadtak serialt -
#13957 Azt rendeltem, e maga a kártya (illetve egy olyan papírlap, mert ügye ez egy virtuális) csak 1-2 napon belül jön meg -
#13956 thangar: egyszerű, olyna sorrendbe írd ahogy akártyán van
amúgy túlestünk már 2 befüzetésen, szal működik a dolog
egyedül aktiválás nem volt, mert azt csak otthonról tom, cégnél nem műxik a freemail
-
#13955 Egybe kell írni a számot! -
najó #13954 naés:)nincs ott net?odamegyek viszek zset es nyomunk ra az en loginomra is egy kuldest -
Thangar #13953 dolgozom este 8ig -
najó #13952 menjunk, a jobb ping szerintem eleg ok -
Ninth #13951 Birk@ te ilyen webkártyával csináltad sikerült ? ? mert fölösbe nem csináltatom meg -
najó #13950 nem akarsz ma velem talizni?:)mondjuk meg remenykedek hatha egy ismerosnek van ilyen szuperallat dorombolo kartyaja:)) -
#13949 Nálunk megy a nagy tűnődés, hogy átmenjünk-e 6-os szerverre, vagy ne, ti mit gondoltok róla? -
Thangar #13948 nekem sikerult, de az en otps kartyam domboru mastercard:) -
Ninth #13947 Ha elobb belépek , a lineage2. oldalon az accomal és utána megyek át a play nc re akkor lineage 2 oldalon lehet megvenni a retailt , nem plaync -sen . erdekes vagy inkáb szar hogy igy elrejtenek valamit ?
akinek sikerült venni gy retailt OTP -s kártyával, az szóljon plz