88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• dzsonesz
    1etertek sztem is raer ez meg bar sztem joez igy ahogy van
  • Nexushun
    Legyen Pite! 2 millát megér :P
  • Nethyrrea
    szerintem nem. meg is lepődtem amikor béta vége felé láttam már 2-3, emblémás klántagot (2-3 különböző klán). emblémája ha jól tudom csak lvl3-tól lehet, amihez azért kell teljesíteni...
  • Skill
    okosat szoltál :)
    ha lo lennél kockacukrot adnék :p

bánhatod hogy nem vagy az :)))))
  • Skill
    köv szintek? +ok?
    plz érdekel
  • Sáska
    Szerintem semmi probléma azzal, hogy itt vitázunk kicsit:D
    Legyen a név: Inquisitor Soldats
    Viccet félretéve nem ez a legfőbb kérdés, majd akkor térjünk vissza rá, ha már bennt játszunk, és lesz mindenkinek hozzáférése.
  • Thangar
    szaros penzel mit ersz?:DD
  • Lynx_TWL
    lvl1 klán:
    Requirements: 30,000 SP and 650,000 Adena
    Members: 15
    Use Clan Warehouse

Manage Clan Warehouse
    Own Clan Land
    Clan Announcements
    Increase Members
    Fulfill Quest

saját klánföld???? klánkvsztek? ilyenke voltak bétában?
  • Nethyrrea
    főleg tizes szinten, azért örültem volna, ha találok egy keltir ánuszában félmillát hirtelen.... :DD
  • Cactus
    *"addig ne kritizáld a klán nevét."

Bocsi, kimaradt egy szó.
  • Sonic13
  • Davidus
    Egy szikla mellett volt :P
  • Skill
    miböl esik 500k? :)
  • Kaleb222
    KLÁNVEZÉRNEK CUKIPOFÁT

(vote: klánszavazz)

--
  • Skill
    :(
  • Sonic13
    vagy legyen CukipoFAQ
  • Cactus
    Kicsit vegyél vissza légyszíves!
    Látom nagyon megy a "mindenkibe belekötök" stílus, de sztem már senki nem kíváncsi. Amíg épeszű ötlettel nem tudsz előállni addig ne a klánnevét. Eddig a Soldat név merült fel, ami még röhelyesebb, mehetne CS-s klánnak, bár még annak is ratyi. (a játékról meg télleg kár volna szót ejteni)
    A nagy magyar klán létre fog jönni, akármit is teszel ellene. Inkább azt terveznéd már, hogy hogyan legyen megszervezve az egész, nem pedig a névvel kötekedni. De rajta, gyárts le 5 értelmes nevet plusz rakd bele az inqvisitorst és csinálj szavazást. Sztem fölösleges, én már tudom ki fog nyerni. És még mielőtt azzal vádolnál, hogy persze hogy védem őket, mert én is klántag vagyok, leszögöezem, hogy NEM vagyok tag, nem is voltam soha. Ettől függetlenül szó nélkül nekik adtam a cuccaimat, mert tudom, hogy NÁLUK jó helyen van.
    Na meg ez, hogy belekötsz a PEACE-be, egyszerűen nevetséges. Csak azért írtam, hogy zárjuk le a témát, de te neem. Te belekötöttél még ebbe is. Hihetetlen.

Már csak azért is:
    PEACE

És bocsánatot kérek minden másik (volt)játékostól, aki erre a fórumra jár, de engem már nagyon idegesít az állandó flamelése. Bocsi srácok.
  • Davidus
  • Skill
    Defenders of Cukipofa
  • Lynx_TWL
    majd megalapítjuk a jó kis közös SS piacunkat, aztán ha már van jó zseton, akkor nyomjuk partyban, nem úgy mint eddig, hogy 5perc party aztán 5 óra SS árulás:)
  • Nethyrrea
    Note, it's the Clan Leader that must have the required SP for each level. He must accumulate the required SP in order for the clan to promote itself onward. This requirement could entail the Clan Leader postponing his own leveling due to the holding on to the SP.. So, before committing to forming a Clan, make sure you understand this requirement. The Clan Leader better be a dedicated player and in for the long haul, or the clan will fail. Presently, you cannot transfer Clan ownership, so if your Clan Leader leaves or stops accumulating SP to advance, the Clan is dead in the water.

vajon birka fel van készülve, hogy lvl3-ra félmilla sp-t kell félretennie?
  • Kaleb222
    a Cukipofa klánnév az jó....

most olvastam hogy siege közben nem dobsz cuccot,
    és ha halsz akkor a normál xp-nek csak az 1/4-edét
    veszíted :)

--
  • Lynx_TWL
    Amikor lementünk vasárnap Crumaba, ha keveset is voltunk lent, de nekem kurvára tetszett:)
    mind1

Most akkor előfizetsz vagy nem?:D
  • Thangar
    en se fogom megprobalni amit leirtam:DDDDD
  • Sonic13
    tééényleg erre nem is gndoltam:
    Cukipofa's Fan Club
    vagy Defenders of Cukipofa
  • hpzolee
    nagyíon szivesen nyomok ma este valakinek a karijaval csak privi rám és reggelig megse állok vele :P enyém karim holnap lesz kész asszem, :) remélem a supportis igy gondolja :P
  • Ninth
    Azért mondtam beszivárgunk közélyük mindenki beál egy klánba , de azért az ilyet figyeld nem írok mindig halál komolyan :)
  • Lynx_TWL
    Tök jó,h ogy lehet klánháborúzni, és aki feladja az halálal felérő xpt veszít, de mégis mit kap a nyertes?
  • HUNrricane
    Lehetne a klán neve: cukipofa... Szerintem tök egyedi..
  • Kaleb222
    igen 50$
  • Thangar
    hm, igazad van, megyek es egyedul leolom hangya kiralynot kezdesnek, aztan talan elfoglalok egy ket varat:))
  • Sonic13
    Legyen a nevünk: GM's Fan Club
  • agyhalál
    Mindig tetszett a játék, csak a vége felé laposodott el nagyon (legalábbis részemről), a folyamatos és unalmas táp miatt.
    Ezért is kezdtem el gondolkodni azon, hogy talán mégsem kellene előfizetni rá, egész addig biztos voltam benne, hogy fizetek. Viszont ezt a játékot nem 1-2 hónapra tervezték, mint a többi PC-s gamét, nekem pedig eddig még nem volt tapasztalatom MMORPG-kröl.
    Első játéknapom 24 órás volt 1 óra mínusszal a szerver leállások miatt, az utolsó napokon pedig 1-2 óránál többet nem bírtam ki.
    Viszont utolsó napra összejött egy 8 fös csapat Forgotten Temple-be, az tetszett.

Kérdésem továbbra is áll, bár lehet, hogy már megválaszolta valaki; már a retail is 50$?
  • Ninth
    igy fogunk nyerni beszivárgunk közélyük és belülről bomlasztjuk az egységet , és miután megölték egymást egyedül elfoglaljuk a várat
  • Lynx_TWL
    Tirisfal's War Lords... mintha komolyan gondolnám:D

Akkor megint gratulálnék:D
  • Ninth
    javaslom mindenkinek legyen egy saját klánja
  • Nethyrrea
    linksz, csak neked, csak most, egy kis bevezetés:

http://lineage.warcry.com/scripts/news/view_news.phtml?site=10&id=9313

clan housing
  • Sonic13
    Ja, persze...és mi a s*art jelent?
    Peace