88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#15501 olyasmit láttam, hogy ebayon reklámoztak 30-40 dolcsikért botokat amik egy hónap alatt a beavatkozásod nélkül is felfejlődnek kb 50-es szintre, és napi egymillát szednek neked össze lvl 20 felett.....
és ráadásul szépen le volt írva részletesen, hogy hogy dolgozik a bot -
#15500 az egy dolog amit nemértek, hogy a sok kínai köcsög mit keres még itt... ha ezt megvették, miért nem tudták megvenni otthon..... sok ismerős kínai nevet láttam. többet mint szeretnék. és ugyanúgy űzik a stílusukat mint a bétában is... -
#15499 legtutibb pk kari az lesz, ha úgy 40 környékén visszamegyünk a kezdővárosok környékére, levetve minden cuccot, esetleg valami gagyibbat vásárolva hogy hihető legyen, és megkeressük a nagyszájú pk-zókat (igazi páncélt és fegyvert az inventoryban tartva). amikor megütnek minket, akkor elő a katanával meg a full plate maillal és fogpiszkálót hasogatunk a seggéből :D
Yvan ötlete :) -
#15498 Az szerintem nem ökörség... feltápolta magát 15re, hogy legyen mindene és most veszít vissza szintet 4ig, hogy PKzásnál ne dobja el a cuccait (valszínűleg a legjobb ng cuccokat...)
Volt már ról aitt is szó, hogy ez a legtutibb PK kari :) -
Nexushun #15497 Érdeklődnék, hogy a Inquisitor-ok meglépték-e már a lvl2-t? (ugye erre adtam oda a cuccom :) -
#15496 jaja, nem beszelve a dupolasokrol :(
Probaljak kiloni az ilyen site-okat, de nem hiszem hogy valaha is sikerul.
(En beszelek aki 25 dolcsiert vett windforce-ot dio2-ben , aztan persze esett vagy harom...) -
#15495 én nonstop 3 hetet jáccottam bétában és mégiscsak crimson swordig jutottam...monnyuk volt pár szar húzásom, pl amikor már majnem egy napja nem találtam a piacon bastard swordot, és hülye fejjel megvettem gludioban 772-ért boltban....aztán amikor megláttam, hogy ugyanaz giranban csak 708, na akkor borultam le a fotelből.....
élménybeszámoló: beszabadultam 6-7 órára a játékba haver accával, és kezdtem egy új karaktert. mostmár okosan helyből a legjobban tejelő kveszteket csináltam, és máris 10-es szinten vagyok.
ám hülye emberekben most is tobzódik a gamma.... helyszín DE village.
3-4 játékos azzal szórakozott órákon át (olyan 1-5 szintűek lehettek), hogy folyton a sentryket csapkodták. perszehogy a sentry csak megvonta a vállát és a gyerek halott volt, de helyből respawnolt és futott is vissza ütni life drainnel, mortal blowwal, ami épp volt (gondolom vesztett némi xp-t, és esett pár szintet, hogy life drainje is volt). meg alacsony szintű pk-s is akadt: pihentem épp a mezőn, erre odajön mellém egy, és elkezd íjjal lőni. még szerencse hogy a második ütésnél valaki lekasztolta a hátamról, mert elég nagyot sebzett (7-es szinten leather shirttel nemnehéz nagyot ütni). de még párszor visszajött a gyerek próbálkozni, de addigra volt 3 másik játékos aki heccből őt vadászta már :D -
Nexushun #15494 Én még a béta alatt láttam az ebay-on 40+-os Silver Ranger-t 275-ön állt a licit :( Ez annyira nem lenne érdekes ha tényleg megdolgozott volna érte (játszott érte nonstop 3 hetet) adja el jó áron, de ezek nagy része még csak nem is nagyon játszik hanem install bot aztán dől a lé meg a lvl. -
#15493 Arra gondolok hogy köcsög amcsi kifizet 600 dolcsit, s megveszi a legelitebb cuccokat, és nekiáll pk-zi, mej nekünk jó, ha alacsony szinten csinálja, de ha magasan akkor máris otvagyunk a PK Klánoknál :) -
#15492 Akkor mind halott? -
#15491 Hát az ilyen dolgok ölnek meg 1 MMORPG-t ! -
#15490 Lattatok ezt, vagy hasonlokat? 5mill adena 340USD... -
#15489 ROFLAMAO -
Sanca #15488 Hah, rajottem 1 uj szarnycsapasi technikara amivel menetenkent 1400+t lehet csinalni. -
Sanca #15487 3998. De az a folulrol raugros kengurus dolog hogyvan?? -
#15486 3640, meg van dontve... Mirol van szo?
-
#15485 nekem volt mar 3989:))) -
Dr DeViLKiNG #15484 3639, ezt döntsétek meg :) (azért arra a 6000 re kiváncsi lennék ki csinálta ~) -
#15483 gondolom azt hiszik semmi sem valtozik :P -
Sanca #15482 De durva h ezek mennyire nem updatelnek. Dire Wolf mar JOBon sem volt duplahp-s... -
#15481 1260000 HP?????? 300 dammal csak 420-szor kell eltalalni es mar fexik is :) -
#15480 Yup!
Ezek vannak ott meg. -
Sanca #15479 Itt van a lord naruka is nem? -
#15478 Ezt olvastam a forumunkon:
"Thats right, no exp loss. I will let the others join this thread with the details but every night at the Partisan Hideaway around 9pms PST we can go up there and smash eachothers heads in for hours and no exp loss."
-
#15477 iaro.srv.hu -
Sonic13 #15476
Ez komoly?
Mert akkor megyek! -
#15475 Partisan Hideaway-nel nincs XP vesztes. Mieink ott gyakorolnak pvp-t... -
Sonic13 #15474 Vki mondjon plz egy frankó képtárat, mert a régimnek elfelejtettem a címét. :) -
#15473 nyugi, énis most felemás páncélzattal mászkálok (mászkálnék....) bronze felső, mithril gaiters. de mostmár nem állok le a mithril felsőnél, egyből brigandine-re fogok gyűjteni, vagy ha van jobb, arra. -
#15472 Konkrétan a Closed bétás emberkéknek szól, akiknek még nem volt PlayNC accjuk. -
najó #15471 ense vagyok norma,elmentem egy mithrill tunicert giranba:)kb. semmitse lettem ettol jobb,sőt most kifejezetten benan nezek ki,mig nem lesz hozzá gatya:( -
#15470 jahogy. láccik hogy fáradok :DD
megyek is. cakát! -
#15469 kösz kaleb :P -
Kaleb222 #15468 ez akkor kell ha valaki nem simán aktiválta a már meglévő
accountját hanem balfasz módon csinált egy újat amire
megvette a játékot. Namost az azt jelenti hogy a régi
karijaid hoppon maradtak, ezzel a modszerrel lehet őket
transferelni a jelenlegi accodra. -
#15467 ez télleg nem valami érthető... -
#15466 Closed Beta Players... by Microwave
May 3, 2004 - 08:52 PM
For those of you who participated in the early closed beta, and are having trouble getting your PlayNC and Lineage II accounts synchronized, here's what to do to get your characters transferred to a new account:
1) Activate a new account with your serial number
2) Log in game with your new account
3) If you're on Bartz, you can whisper "spam" and tell him whats going on. Any other servers, petition with the word "spam" in the title
4) Spam will get your characters transferred to your new accounts, takes roughly 5-10 minutes
ezt nem teljesen értem mit lehet csinálni másolni és hova miért? -
#15465 ehh, ez a second job transfer quest elég vices.....
3 rész-questből áll (bladedancerét mondom most spec)
első kettő se piskóta, de a 3. ....
Region Monster to hunt
Oren Strengthened Monster Eye, Leto Lizardman Chief
Aden Tamrin Orc, Tamrin Orc Archer
Giran Crimson Bind, Breka Orc Warlord
Dion Marsh Stakato Drone, Corpse Pursuer [may be called "Dead Seeker"]
Gludio Puncher, Male/Charcoal Ant
ezekből CSAK 10-et kell mindegyikből leütni, aztán:
Region Monster to hunt
Cruma Excuro, Krator
Giran Grandis
Oren south Timak Orc Warlord
Aden Rakin
ezekből elég mindegyikből 3-at leütni..... :DD
egy bölcs megjegyzés a végére a quest fordítójától:
Do not take any of these monsters lightly! Try to party hunt, but again, you have to be the one to make the last hit to kill the monster or you won't get the quest items.
-
Crag #15464 Lvl 30 DE ijász és lvl 28 Human Knight klánt keres. Küldjetek egy privit légyszi ha kellünk valakinek:)
Thangar és Gwen a nevünk a játékban. -
#15463 tulképp igen -
#15462 Akkor most olyan mint a beta csak fizetek érte?