88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
yal #15741 jo a kis torpe most offline -
Thangar #15740 koszonom, szolj ra Csobensultre bent ha sikerul. -
#15739 kösz, és menyit számít egy enchant, mármint mennyit nyom a PATKra? -
#15738 Nem tudod használni... -
yal #15737 sonic irj mar ram gameben lecci -
Sonic13 #15736 Yupeeee!!!
Alphacreator-ral megcsináltattam
Tegnap még 100k-ért akarta, de most úgy priviztem rá, hogy rögtön mondtam, hogy 50k, erre meg Ő mondta, hogy 60k
És mivel előtte csiáltam egy srácnak Tridentet 20k-ért, így csak 40k volt a craft
Most meg lehet veszek Katana Bladet -
yal #15735 Thangar, Neukworstot en ajanlottam neked, majd beszelek is vele:)
Black nem valaszolsz? -
Sonic13 #15734
Nincs neki lvl 4-es craftja
Lehet, hogy még is ki kell fizetnem 100k-t?
De ez ku*vadrága bazz! -
Skill #15733 vagy meg jobb lenne light crosbow amit nem tom honan lehetne -
Skill #15732 long bowot vennek! -
Thangar #15731 tudom hogy van torped es azt is hogy magasabb szintu mint enyem:)
figy, ha neukworstnek megvan meg az iron hammer receptje kerd el tole lecci -
#15730 Hm, a mieink csinaltak egy videot a gameban, 29MB, MPEG, letoltheto innen -
#15729 Remeljuk osszejon... -
Sanca #15728 Mit akarsz karaftoltatni? -
Sonic13 #15727 VAn 4-es craftja???
És ingyéé???
IMÁDLAK!!!
-
#15726 Ja, es mondd neki hogy te vagy Black baratja :) -
#15725 Szoval keresd Rockhound-ot a gameban, ha megvan minden cucc a kraftolashoz ingyer megcsinalja (csak mondd meg milyen neven leszel ott, en meg elkuldom)
-
#15724 SONIC:
You can give him my name --Rockhound--....I'm in the Dion area and should be on tonight 6-11pm PST...Will also be on tomorrow about same time. No charge if he is a friend of yours and has all the supplies -
#15723 En vagyok Fekete lol -
Skill #15722 figy ha tudsz nongrades sst szolj!
skilhu neven vagyok
elado egy daemon fangs hitel van! -
Sonic13 #15721 Ha olvasod az aláírásom akkor látod, hogy én is törpével nyomom és az is kraftos!
És nekem már csak 12 szint kell a 36-hoz -
Skill #15720 semmi féreértés
legjobb ds magus fegyver -
Thangar #15719 mit vennek meg?
van egy torpem az lesz 21lvl mulva 36os:)
-
#15718 Ha Shaeren néven futsz akkor épp az előbb mentettél meg 10% xp vesztéstől DE forestben :))
Eszembe sem jutott volna magyarul köszönetet mondani. -
Thangar #15717 ja vennek iron hammer receptet
Sonic koszi segitseget sajna nem jott osszeneukworsttal, mikor oda ertem kifagytam
akinek kell kraftolni valami lvl 1es dolgot abban szivesen segitek, Csobensult nevu pedofil vent keresetek:) -
#15716 na lépek vissza, csak rebootolták már a szervereket... :)
-
Skill #15715 már kifizették a 10et 3e meg kit érdekel elmegy serverre meg gmre :p -
#15714 nekem ez már lejjebb esett a melee karimmal, csak napi 2-3 szint, most léptem meg a 15-öt. szerencsésen sikerült rátennem a kezem egy sword of reflexionra 90k-ért (longsworddal egyenlő). -
#15713 vazz, énis rengeteg pks kínaival/koreaival/valamilyen ázsiaival találkoztam de kezdőhely körül, közutálat tárgyai voltak rendesen. csak az a baj, hogy gm erre csak megvonja a vállát. csak arra nem gondol, hogy ezzel potenciális vásárléók játékkedvét veszik el ==> pénztől esnek el később.... -
Skill #15712 marmint megvennéd? -
Skill #15711 bocs de terveim szerint 5 lvl / nap
-
Thangar #15710 hat 21 lvl mulva 36os leszek, szal akkor tudok segiteni, ha van turelmed kivarni -
#15709 toltak rá weapon enchant scrollokat 1-et vagy 3-at -
Skill #15708 ajaj weight el van irva vagy tényleg oylan sok?! -
Skill #15707 ja heavy cucc jo lessz ijasznak?
majd kesobb arra pakoljam az spt? -
Skill #15706 tápember! :p
na akokr ijasz...
kinek kell demon fans 1,66m körül van grianban!
alighasznált,joálapotban lévö stuff!
elenben mig el nem adom addig nagyon kene 50-100k pancélra!!!
valaki help!
van manim csakhat fegyoban :/
-
#15705 tevagy fekete? :DD
akkor nemrég találkoztunk de villageben, most egyelőre Shaeren néven futok :) -
Ugabuga #15704 Hat altalaba ugy szokott lenni hogy egymas mellet xpzunk azt egymasnak esunk poenbol, kell egy kis porges aztan rez es folytatjuk xpzest:)
1v1 csatakat partisans hideoutnal szoktunk csinalni a guildon belul, mivel ott nincs xp es cuccvesztes -
Nexushun #15703 Csapat pvp-k (csaták) voltak, vagy 1 vs 1? Hogy zajlik egy ilyen háború? Bementek a toronyba és megprobáljátok kiverni őket onnan? -
Ugabuga #15702 Wyrmeket olok mostanaba amig nemjon meg az amcsi allando csapatom, akkor crumaba megyunk.
Valtozo menyit jaccok, pl tegnap 16orat toltam es csak wyrmeket oltem, jott 140% xp es 200k mani:)