88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sonic13 #16180 De még koránt se olyan jól megy a kraft mint neki
-
Sonic13 #16179 Bazz...már megint fáradt vagyok mert megint fent voltam éjszaka, hogy megcsináljam....
...ezeket!
Ami az inventoriban van (Brigandine Tunic, Manticor Skin Boots, 3 db Elven Ring) azt mind az éjjel craftoltam. #wink] -
Sonic13 #16178 Szeva!
Gyere játszani! -
#16177 Jó reggelt -
Sonic13 #16176 1. ez megzavarja az ellent és ha sikerül mást fog támadni, ha jól tudom (ne ez legyen az első amit megtanulsz sztem).
2. ez véreztetés. Olyan mint a Stin, csak ennek nincs alap sebzése, de ez viszont mindig hat, ellenben a Stinggel(sztem ez sokkal hatásosabb mint a Sting).
3. ez pedig az ellen pstk-ját csökkenti valamennyivel.
Ha sorrendet kéne mondanom akkor 2,3,1
Én ilyen sorrendben tanulnám. -
Skill #16175 Confusion Confuses enemy and alters its attack target.
Bleed Wounds opponent to bleed. Intensity 3.
Power Break Decreases attack powers. Intensity 1.
ezeket érdemes ? mit csinálnak?
valaki segitsen plz!
-
#16174 kemeny, van egy-ket olyan arc Ebayon, akiket jatekban is lattam mar...
1 milla adenakat arulnak... honnan a fakkbol?! :))) -
#16173 kosz mindenkinek :)
remelem nem lesz... -
Sonic13 #16172 Hehe....az lenne még szép! -
Skill #16171 szerzunk armort azt megcsapjuk! :P
srácok szükségem lenne segiségre 100-200k formajaban
1 nap és viszafizetem.... -
Sanca #16170 Core raidre gondolsz vagymi?:) -
#16169 !!!!!!!!!!!!!!!!!!FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKARUNK RENDEZNI A HÉTVÉGÉN (LEHETŐLEG SZOMBAT ESTE) EGY NAGYOBB ÖSSZMAGYAR CRUMA PARTIT!!!
MINDENKI AKI KEDVET MEG ELEGENDŐ SZINTET ÉREZ MAGÁBAN HOGY VELÜNKJÖJJÖN KERESSEN VAGY ENGEM VAGY ACROT A JÁTÉKBAN DÉLUTÁNTÓL. ADJÁTOK TOVÁBB AKINEK TUDJÁTOK -
#16168 MÁR előfizetéses -
Sanca #16167 Tud vki holnap delig adni kolcson vmi normalis(200k+) heavy alsot meg felsot? Ki akarom vegre probalni mi ut a 20as warriorom +1es tarbarral:P -
Marcus_ #16166 Sziasztok!
A Játék béta,előfizetéses,vagy simán lehuzhato vhonnan?
Mer lennék TÖRPE:) -
#16165 Egy par Cruma Toweres kep:
Haat igen ..vannak akik igy farmolnak.Mig a tobbiek gyaktak a maradekot o csak a golemeket farmolta.
Nagyon gyorsan jon az xp partyba is..Ora alatt siman megvan 15-20 %
-
Skill #16164 amenyiben valaki kezd törpét garantalom neki az xpt meg a pénzt talán még egy-két elf csajt is ha csatlakozik hozzám :P -
Skill #16163 :) minskettö kell de egy artisan jo pénzt keresne melletem ...
a másik "csak" ss miatt kell... :P -
#16162 skill, a skilleket meg megnézheted warcryn mit és mikor kapnak, ha nemtod eldönteni :) -
#16161 azt írták castle siege alatt nincs item drop. asszem -
Sonic13 #16160 Nem akar vki Scavanger törpe lenni?
Aki elég sokat tud játszani és csatlakozni akar később az Iquisitors klánhoz?
Mert nagyon kellene!!!!
-
najó #16159 node a savszel csak kell -
#16158 nincs COH, le se jön holnap reggelig, fürdcsi meg hasonlók, aszonyság jön punktum:) -
najó #16157 persze es COH is mi!!:DD nem tudom hogy lehet azzal jatszani:P kepek alapjan itelek:PP -
Skill #16156 lessz valami buli? lvl 25 vagyok kellek? ijasz :P -
#16155 bah sorry, najó, asszonypajtás közbelépett, nemtom hogy leszek, lehet elintézem gyorsan azt hazaküldöm..:P -
najó #16154 mert elkezdtuk az wyrnek meg medusak irtasat csak kozbe jott valami ugy joindulattal 50perce:) -
#16153 Akkor miért nem priviztél rám? -
najó #16152 jaja,irjon mert kileptem,meguntam varni,habar jot csaszkaltam keleten es talaltam egy Emergency Blessingset,mennyit er?gondolom sokat:) -
#16151 Amit eszrevettem: nem jelenik meg a piros tajekoztato, hogy pm erkezett, forumnal kell mindig megnezni... -
Sanca #16150 Nemlesz. Es az exp 1/4-e veszik csak el. -
Sanca #16149 Jockey majd irj plz ha vagy. -
yal #16148 Leon orulok hogy bekesen elvoltal en egy szot sem szoltam hozzad te keztel el flamelni -
#16147 dede, akkor kell 1es szintű karivbal berohanni felszedni és futni:D -
#16146 kivacsi leszek, hogy a haborukban lesz e item drop?!
mert akkor be nem teszem a labam :))))) -
#16145 azt már szarrá alázták:)
az a baj, a pk klánokkal, hogyha eccer elverik őket úgy igazán, akkor elejtenek olyan 1-2millió értékű cuccot, és abba is hagyhatják, mert annyi a karijuknak... szóval a baj az, hogy én nem vagoyk ott felkapkodni a nagy hentes kardokat, meg armorokat amikor elesnek:D -
#16144 Finomabban lehetne kicsit?
Ne legyen mar flame topic ebbol is :)
-
Kryn #16143 Nekem már semmit sem kell írnom ezután... :D
Folyamatosan önmagadat járatod le öcsi.
-
#16142 És te vajon mir vered magad??
Tök békésen megvoltunk amig ide nem toltad az arcod.
Szerintem erős tulzás a "14-18 között" legalábbis szellemileg.
Az én fiam 14 éves létére SOKKAL értelmesebb mint Te. -
yal #16141 :P