88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#16501 3 órás heti leállás, 10-től ismét megy a játék. -
Skill #16500 magyarul? kérek mindenkit hogy ha van ilyen eg yparszavas lényeget irjon mert meghülyülök -
Sonic13 #16499 Ehuneeee! -
Skill #16498 :) aha persze...
eddig 1 lányt találtam aki d2 özik és még tetszene is de
forditva nem ok
szal még keresem a PCt :) -
najó #16497 hedroxis wizardnak tunt nekem:P -
#16496 koltozz ossze vele, es jatszatok egyutt, mint mi :DD -
Skill #16495 ááááááááááááá
én meg nem mentem növel moziba!!!!!!!!!!!4
ez most fáj pedig tudnom kellet volna.... -
#16494 pass, nem irnak semmit az oldalon! -
Arachnotron #16493 Ez a szopasso heti karbantartás, de most nem 2 hanem 3 órán át lesz ha igazat mondott a GM... -
Skill #16492 reastart vag hosszabb idötartamra áltak le? -
#16491 ahh pont most nem megy ez a szar :DD -
Sonic13 #16490 Ha jól tudom most így áll a DarkSoulCult klán:
Kryn DE assasin
Diniz ORC shaman
Hesseni ORC monk
Hedroxis Human Cleric
MathAth
PaliHUN human firhter
Barshem DE fighter
Ironsider human cleric
Danar DE fighter
Zaki DE fighter
Aylakistigris Dwarf artisan
Isendur DE mage
Még annyit hagy kérjek már vmelyik tagtól, hogy a szinteket is biggyesszétek már oda plz!
thx -
#16489 Persze..tudok a szovetsegkötesről..de azt lvl 3 ason még nem lehet -
#16488 epp van egy kis idom lokni, erre over :( -
#16487 Ufff testvér -
#16486 lehet szovtesegeket kotni klnaok kozott...
a klanleadernek kell kernie... -
#16485 az a gyerek azóta is ott ül :) -
Sonic13 #16484 A jó édes....
Legalább még egyszer szólhatnának leállás előtt 1 perccel, hogy na jó van fiam, most már húzzál innen!
Remélem nem halok be miattuk!!! -
Yv@n #16483 Ez egy használható ötlet -
Arachnotron #16482 Viszont ot már lvl 20-tól ha jól tudom.. -
Sonic13 #16481 Wizárdoknak pedig csak chron1-ben lesz altatás.
Addig csak a hílereknek. -
Sonic13 #16480 Orphus forumán egy gyerek +11-es Gastrát akart adni 13 milláért :)) -
Sanca #16479 En tegnap lattam +6os gastrat, az is 3m korul volt. -
#16478 Ma lattam Dionban arultak egy +6-os Maingauche-t. Hulyenek is megerte volna 2.9m-ert -
#16477 no vasárnapig nem leszek netközelbe, szal addig is jó hentelést:P -
#16476 Ez már eddig elég sok ember(33-35 körül).
Így talán tudnánk kezdeni valamit.
És bár egyik klán se adja fel a nevét,és nem fog beolvadni a másikba,de lehetne amolyan"testvérklán".
Lvl 3 as szinten jon be ugye a klánnév a logó,és még 1 plusz kiiras a playerek feje fölé.
A klánnevek maradnának,a logó lehetne közös,vagy hasonló,és efuthatnánk egy kiiras alatt(ezzel jelezvén hogy együtt vagyunk).És így senkinek nem kell feladni a klánját,de mégis egy csapatba tartoznánk..
-
#16475 mob-okon fejlödünk .) szoval azok ellen kellene .)) márha elalszanak és nem kelnek fel a nukolástol :D
este megnézem van e vagy sem... -
#16474 eszerint van
Orpheus
lin szerint meg nincs bár it tmeg van .) csak alapbol lvl 10 esen akkor most melyiknek van igaza?
Warcry
én mondjuk nem látam :((
-
#16473 keresek manticore also felsot -
Arachnotron #16472 Meghalni meg ne hallj meg :DDDD -
Arachnotron #16471 :) Most számoltam össze: 180 000 sp-t lehet elköleteni a lvl 30-as skillekre összesen :) és 247 000-t szerezhetsz mire eléred a lvl 35-t ,szal ne aggódj :D.
A sleep spell nem tom hogy van e wiznek mert a lineage warcry szerint nincs (én Oracle vagyok és annak van az biztos), mindenesetre egész soxor bejön az altatás MOb-ok ellen, de pvp-be ha normális M deffel bír az ellen akkor szart se ér :( -
#16470 kosz kosz -
#16469 köszi .) akkor megnyugodtam bár épp majdnem elég volt az sp lvl 30 on csak pár skill kimaradt .) DE wizardnak van sleep ? használható?? vagy tök felesleges...
mert azért midnenre mégsem elég az sp .) bár ha igy haladok lvl 30 on eddig sikeresen 6 szor haltam -
Sanca #16468 Olyan alacsony szinten meg nem erdemes gyujtogetni. Add el oket jo aron playershopba. Legjobb ha sell itemsbe teszed ki, mer eleg sokan nevetseges aron akarjak megvenni. -
#16467 Jah es meg 1 kerdes, dwarvs itemekkel erdemes foglalkozni vagy inkabb adjam el? :D -
#16466 Egyebkent en nagyon tamogatnam az un. "NAGY MAGYAR" osszjatekot, vegulis ennek a jateknak is ez lenne a celja, minel tobben egyutt, es akkor mar miert ne tartsunk ossze :DD -
#16465 Mi nem vagyunk klanban mivel csak 2 napja nyomjuk (kiveve a betas idoszak) de HunM4n0 es HUNcsuzlee is a 2-es szerveren nyomjak es mind a ketten lvl_10 human fighterek kesobbi cel tolvaj! -
Arachnotron #16464 Lvl 30 és 35 között kb 247 000 sp-t szerzel (ha meg meghalsz parszor akkor még többet is :)) ), ez pedig bőven fedezi a lvl 30-as skilljeidet
-
Arachnotron #16463 A flame strike is meg a Poison cloud is jó farmolni szal fejleszd.
Másrészről meg sose törődj ilyenekkel hogy mit érdemes fejleszteni: Mindent fejlessz, úgy is bőven lesz sp-d mire eléred a lvl 35-t még akkor is ha minden skillt megvettél. (direkt így van kiszámítva a game) -
najó #16462 énis:PP