Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Birkus Maximus
utána meg rákéne jönni, hol és hogyan csinálhatok klánt.
Ide mit kéne írni?
egy év mire leszedem !!! 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

pls help!!!
1. Ingyenes-e , ha igen hol lehet regelni, ha nem akkor is 😊
2. honnan lehet megszerezni
3. neten lehet-e CD-key vagy egyéb hasonló dolgot venni hozzzá ha kell neki ??
Elõre is köszönöm
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
De még a tutorialt sem tudom végigcsinálni, mert mindent japánul ír ki, és nem igazán értem. Kaptam egy dll-t, de ha azt felteszem, akkor viszont az NPC-chat ablakban semmi nem jelenik meg, illetve néha 1-2 szám. Vmi ötlet?
Ide mit kéne írni?
Birkus Maximus
Hogy tudlak titeket megtalálni?
UI - Nekem az a gondom, hogy bár angolra váltottam a nyelvezetet az NPC-kel nyitott ablakokban a szövegek/küldetések japánul jelennek meg, valaki esetleg tud segíteni?

most 2 név lehetséges.
WOD:Wonder of Dark
WOL:Wonder of Light
ha mondtok még neveket, utána eldöntjük, melyik lenne a legjobb.
Ide mit kéne írni?
Laza csak 1x használható a PET? Hol szerezted? Talán ha leviszed 25k az árát elgondolkozom rajta!
Majd felébredsz!
Ide mit kéne írni?
Nálatok nem szaggat vagy laggol ez a gamma?
Mert nálam van amikor tök jól megy, máskor meg szaggat mint állat 😞
VAlakit megkérhetnék arra, hogy ha van ideje és türelme, akkor írja már le, hogy a soulshotok azok mire jók mi a különbség a gradek között stb...
Szóval minden amit a soulshotokról tudni kell.
Ennyi, báj all!
És jó8
egyebkent olyan 30e-ert barki viheti 😊
ez meg nem is fedezi a vesztesegeim, amit a megszerzese alatt eltem meg... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Swedish people are albino monkeys
az ünnepi kaki...
az ünnepi kaki...
ajánlom, hogy itt fent ezt a magy lineage2 honlapot nézzed meg, mert le van írva a további teendõ cuccer is
๏̯͡๏﴿
Birkus Maximus
en minnya szintet lepek...felgyurom magam 10esre..utanna szivesen mennek a cemejír klánnyába...vanegy srac szeg007..nemtom ismeritek-é..azt megkérdezemm hatha jön.
mert Én egyesen.... karakter az szervr függõ? nem próbáltam még,h ogy hogy megy...most nem is fogom ma csak késõbb megyek fel szintelni, és elég szar gémnek nézek elébe, tegnap egy kveszt kurvára felbaszta az agyamat, vmi irtó nagy bug van benne, ha rákattolok a quest itemre, hogy megnézzem mit kell csinálni, kifagy a gáma, meg a szörnyek nem dobják el a tárgyat amit kéne, és még ki is nyírnak, azátn szintvisszafejlõdés.....
na mind1😄
๏̯͡๏﴿
Ide mit kéne írni?
Szívesen csatlakoznék majd klánba, de azthiszem felfejlõdök elõbb akkor a megkívánt 15 vagy 15+ szintre 😊 Bár az is lehet, ha elég gyorsan összehozunk 1 kezdõ klánt, akkor szívesen bacsatlakoznék, esetleg akár Leader is lennék, csak uggyam meg, hogy lehet csinálni. Sajna mindenképp 2 klán kell, vagy várni kell kb 1 hónapot, mre lvl2-es lesz, ugyebár addig meg kinek van kedve solozni.
Aki szeretne csatlakozni 1 kezdõ klánba, lvl 10(az a min)-15/16-os szintig, az írjon nekem 1 privit, aztán majd összeírom mennyien is lennénk.
Ide mit kéne írni?
Egyre jobb az oldal szerintem...
van 1 ötletem, mivel tudnád nagyon jól lefoglalni magad 😊
próbálj meg questeket lefordítani, és feltenni a honlapra.Szerintem lenne rá kereset nagyon, mivel nem mindenki perfect angol. Én biztos szivesebben látogatnék el a magyar questeket tartalmazó webre 😊
Ide mit kéne írni?