Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger

Birk@
A Magyar cím azért rossz, mert csak mi értjük, az meg mire jó 😊 Mellesleg gondolom lesz ott elég mágus is 😉))))))

Birkus Maximus

pityogo2
nah, akkor aki jelentkezni akar, írjon 1 privit, hogy mi a neve,hanyas éppen, hol van, mi a faja.
utána meg rákéne jönni, hol és hogyan csinálhatok klánt.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
klub-ot sztem le kén cserélni valamilyen másik szóra, vagy szinonímára 😊

Ide mit kéne írni?

HUNrricane
Harcosok Klubja nekem is tetszik!! And legalább magyar!!!!

Majd felébredsz!

pityogo2
sztem nem is olyan sok..... én kb 9-10 óra alatt szedtem le.

Ide mit kéne írni?

Valen
1.2 Gb a cliens !!! a bánatért foglal ennyit hát mi van benne !!!

egy év mire leszedem !!! 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Mi a különbség a soulshot és a spiritshot között?

Legyen Harcosok Klubja 😄D

Gugger
Még mindíg a "butcher's sword or sword of butcher" küldetéssel szarozok! Valaki pls mondaj már meg, hogy pontosan mit kell csinálni!!! Megkapom az Order1-et a "Urutu Chief Hatos"-tól, elmegyek a Baranka Messenger-t lecsapom mint a szart, elveszem tõle a "Letter To Human"-t, használom a "scrolls of escape"-et megyek a hatoshoz elveszi az "Order1"-et és a "Letter To Human"-t, aztán az "Order2" helyett megint az "Order1"-et adja és kezdõdik az egész mutatvány elõrõl! A kis kukim tele van már, mi a phaszt kell csinálni, a k életbe!!!

pls help!!!

Valen
kösz 😊), de gondoltám hátha vki leírja ide is 😊)

Birk@
Felül van a link a magyar L2 oldalra, ott mindent megtalálsz szvsz

Birkus Maximus

Valen
Bocs, de 0 idõm visszaolvasni!

1. Ingyenes-e , ha igen hol lehet regelni, ha nem akkor is 😊
2. honnan lehet megszerezni
3. neten lehet-e CD-key vagy egyéb hasonló dolgot venni hozzzá ha kell neki ??

Elõre is köszönöm

pityogo2
dnno... nekem is ez van... na mostmar tenleg nezem lotr

Ide mit kéne írni?

Minden karakterem lány. 😊 De a dark elfek futása valami katasztrófa... és a dwarf kislány is elég, hmm hogyismondjam, különösre sikeredett. Azt hiszem maradok a Csaszarmorzsanal és MajorAnnanal. 😊
De még a tutorialt sem tudom végigcsinálni, mert mindent japánul ír ki, és nem igazán értem. Kaptam egy dll-t, de ha azt felteszem, akkor viszont az NPC-chat ablakban semmi nem jelenik meg, illetve néha 1-2 szám. Vmi ötlet?
pityogo2
Ez DUUURVAA!!!!!! ilyen akarok lenni 😊

Ide mit kéne írni?

Birk@
Valaki tudja milyen szerepe van a soulshot-oknak a fegyverekben? Meg hogy hogy lehet beléjüktenni? 😊

Birkus Maximus

pityogo2
ha DE ahrcost akarsz, ajánlom a csajszit 😄

Ide mit kéne írni?

Sziasztok! Tegnap óta én is játszom, egyelõre még nem tuti melyik karival maradok. Az 1-es szerveren Barackmag (ember mage) néven, a 3-ason MajorAnna (ember mage) és Csaszarmorzsa (orc mage) a két karim. Ma akarok egy darkelf harcost is csinalni, ha sikerul Hopehely neven.
Hogy tudlak titeket megtalálni?
UI - Nekem az a gondom, hogy bár angolra váltottam a nyelvezetet az NPC-kel nyitott ablakokban a szövegek/küldetések japánul jelennek meg, valaki esetleg tud segíteni?
pityogo2
ötleteket szívesen várok 😊
most 2 név lehetséges.
WOD:Wonder of Dark
WOL:Wonder of Light
ha mondtok még neveket, utána eldöntjük, melyik lenne a legjobb.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
nah, megnézem a LOTR 3-at. amjd jovok vissza sztem kb 11-kor

Ide mit kéne írni?

HUNrricane
Hát nem is tudom valami ütõsebb néven kellene gondolkozni 😊).. Különben a karid hányas szintû? Én a taiwani openen anno hoztam létre klánt (Csak klikkelni kell a hieroglifákra. 😊 .

Laza csak 1x használható a PET? Hol szerezted? Talán ha leviszed 25k az árát elgondolkozom rajta!

Majd felébredsz!

probaltam regisztralni a japan betara, kovettem az oldalon leirtakat, kaptam egy mailt vissza de baszik rajta gomb lenni HELP

pityogo2
nah képzeld... énse bébiborn névre gondoltam 😊 majd gondolxszom a neven

Ide mit kéne írni?

Én most 15-ös vagyok, ha kellek szóljatok, de vmi értelmes neve legyen a klánnak, mert nem lépek be 😄D

pityogo2
Ha valakinek van energiája, akkor írja már le ide, hogy alapítok klán,t mert ahogy elolvasgattam itt az üuiket, van pár ember, aki úgy néz ki csatlakozna 😊

Ide mit kéne írni?

Hali mindenkinek!

Nálatok nem szaggat vagy laggol ez a gamma?
Mert nálam van amikor tök jól megy, máskor meg szaggat mint állat 😞

VAlakit megkérhetnék arra, hogy ha van ideje és türelme, akkor írja már le, hogy a soulshotok azok mire jók mi a különbség a gradek között stb...
Szóval minden amit a soulshotokról tudni kell.

Ennyi, báj all!
És jó8

Laza
nem darabolom, elve elado az egesz 😊))
egyebkent olyan 30e-ert barki viheti 😊
ez meg nem is fedezi a vesztesegeim, amit a megszerzese alatt eltem meg... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Crazyn
mennyi kilója?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Laza
igen erdemes beruhazni... nalam kaphatsz is egyet 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkHorSe
nem FAROK!

hanem fajankó! 😄DD

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
semmi gond majd számolunk, ja meg be is perellek majd ha lesz rá idõm..

Köszi a segítséget te FAROK ! 😊

az ünnepi kaki...

DarkHorSe
😄DDDDDDDDd

Tisztelettel kérnék proxyhoz IPt és portot, mert a leírás azt mondja... 😊

az ünnepi kaki...

Lynx_TWL
igen, sok fájlt fog csekkolni, mert updatel ez elég sokáig tartott nekemis, meg mindenkinek...
ajánlom, hogy itt fent ezt a magy lineage2 honlapot nézzed meg, mert le van írva a további teendõ cuccer is

๏̯͡๏﴿

én is benne vagyok klán dologba

a cucc fajlokat csekkol ez normalis dolog?😄

HUNrricane
Elég értelmetlen lett az elõzõ mondatatom!!

Majd felébredsz!

leszedtem a cuccot mit csinaljak hogy jaccak?😄

HUNrricane
Én gondolkodok egy klán dolgon pityogo2! De még majd kialakul...

Majd felébredsz!

Birk@
Nyah ma bennvagyok, ha lehet klánba menni (amelyik meg is marad 😊 ) üzenjetek már Reonel-re pls

Birkus Maximus

Bakutyin
õ 12-es

Bakutyin
animal
en minnya szintet lepek...felgyurom magam 10esre..utanna szivesen mennek a cemejír klánnyába...vanegy srac szeg007..nemtom ismeritek-é..azt megkérdezemm hatha jön.

HUNrricane
Érdemes beruházni egy PET-re?

Egy extrem pénz keresési forma:

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
Ferro úgy hallottam ti a 3as serveren jáccotok ugye?
mert Én egyesen.... karakter az szervr függõ? nem próbáltam még,h ogy hogy megy...most nem is fogom ma csak késõbb megyek fel szintelni, és elég szar gémnek nézek elébe, tegnap egy kveszt kurvára felbaszta az agyamat, vmi irtó nagy bug van benne, ha rákattolok a quest itemre, hogy megnézzem mit kell csinálni, kifagy a gáma, meg a szörnyek nem dobják el a tárgyat amit kéne, és még ki is nyírnak, azátn szintvisszafejlõdés.....
na mind1😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jajne😄

๏̯͡๏﴿

pityogo2
sajna ma nemtok gámelni, mert hazajött tesóm a koleszból. majd holnap 6-kor kb már tudok jönni játszani. lehet hogy megnéze addig még a fórumot, de nem 100%.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
CeeMeeR helyett most LawaHun-nal megyek, mostmár végleg 😊 nagyon tetszik az orc.
Szívesen csatlakoznék majd klánba, de azthiszem felfejlõdök elõbb akkor a megkívánt 15 vagy 15+ szintre 😊 Bár az is lehet, ha elég gyorsan összehozunk 1 kezdõ klánt, akkor szívesen bacsatlakoznék, esetleg akár Leader is lennék, csak uggyam meg, hogy lehet csinálni. Sajna mindenképp 2 klán kell, vagy várni kell kb 1 hónapot, mre lvl2-es lesz, ugyebár addig meg kinek van kedve solozni.
Aki szeretne csatlakozni 1 kezdõ klánba, lvl 10(az a min)-15/16-os szintig, az írjon nekem 1 privit, aztán majd összeírom mennyien is lennénk.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
TY 😊
Egyre jobb az oldal szerintem...
van 1 ötletem, mivel tudnád nagyon jól lefoglalni magad 😊
próbálj meg questeket lefordítani, és feltenni a honlapra.Szerintem lenne rá kereset nagyon, mivel nem mindenki perfect angol. Én biztos szivesebben látogatnék el a magyar questeket tartalmazó webre 😊

Ide mit kéne írni?