Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leallt a server😞((

MaDFoX
Az NPC szovegeket ugyis fejbol nyomja aki jatszik (vagy legalabb tudja melyik mit csinal) DE ugyanitt a Usefull(?) Word menuben (http://www.thanatosdesigns.com/lineage2/part4.shtm) allati jol le vannak fodritva a helyek ahova a gatekeeper visz, ES EZ NEM MINDEGY HA tobb ezer adena egy ut!! 😄 (Mar en is gondolkodtam ilyesmin de ez igy azert konnyebb... 😄 )
Kiraly link! Koszi!

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Valen
na 89 % le van töltve 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
nem rosszötlet, de ettõl még ugyanígy meg kéne tanulni japánul 😊)

Gorii
Laza ezt erdemes kitenni pagera: npc menuk leforditva

MaDFoX
Ork kuldetes: Totem of the Hestui (min lvl 15)

1. Beszelj Seer Tanapi-val, a foepuletben az eszaki szobaban.
2. Vadassz Kasha Bear-okra (lvl 15 aggressive), sok van az eszakkeleti reszen a befagyott vizeses kornyeken, dobnak Kasha Parasite-okat.
3. Amikor megvan legalabb 50 parasite, megjelenik a Kasha Bear Totem Spirit (lvl 17 aggressive) (50 utan barmikor) ha megolted dob egy Kasha Crystal-t.
4. Vidd vissza Seer Tanapi-nak. Ad erte cserebe egy Totem Of Hestui-t.
5. Add el a Totem Of Hestui-t.

--kesz--

A jutalom: Totem Of Hestui: 5200a/db

Nahh ennyi Orc kuldetes van lvl20 alatt az Ork varosban es kornyeken...

MaDFoX
Ork kuldetes: Merciless Punishment (min lvl 12)

1. Beszelj Urutu Chief Hatos-sal a foepuletben a deli rampan ad "Hatos's Order1" kuldetestargyat.
2. Beszelj Centurion Parugon a varos eszaki kijaratanal (elmondja merre talalod a Baranka Messenger-t 😉
Nehez megtalalni: Indulj eszakra, vegig a bal oldali utat valasztva egeszen a befagyott vizesesig, NE menj at az ott talalhato hidon! Jobbra terj le az utrol es egyenesen vagj at az erdon del fele (vigyazva a kornyek high level mob-jaira! A Chieftain-ok es a kasha bearok ill a Grizzly-k agressive-ok, keruld messzire ha nem birsz veluk. A dombteton van egy hid, azon menj at, aterve ne kanyarodj semerre, folytasd az utad felfele a dombon, balra ott lesz a Baranka Messenger (/loc 16,580, -118,600).
3. Erdemes felszerelkezni par (3 ut lesz) "scroll of escape"-val, mert allati sokat kell setalni.
4. Keresd meg es old meg a Baranka Messenger-t (lvl 12 passive), megkapod a Letter To Human kuldetestargyat.
5. Terj vissza Urutu Chief Hatos-hoz (seta vagy scroll), (ket valasztas van a felso "RESET"-eli a kuldetest, az also folytatja) elveszi az "order1"-et (ha jot nyomsz, a level megmarad) es megkapod a "Hatos's Order2"-t.
6. Old meg megint a Baranka Messenger-t es megkapod a "Letter To Darkelf"-et.
7. Vidd vissza Urutu Chief Hatos-nak, Elveszi az "order2"-t es megkapod a "Hatos's Order3"-at.
8. Old meg megint a Baranka Messenger-t es megkapod a "Letter To Elf"-et.
9. Vidd vissza Urutu Chief Hatos-nak, Elveszi az "order3"-at es a 3 levelet.

--kesz--

A jutalom: "Butcher's sword" kard.

dzsonesz
az is Mogyorozuzo fö a változatosság

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

MaDFoX
Ork kuldetes: Dark Winged Spies (min lvl 11)

1. Beszelj Neruga Chief Tantus-sal, a foepulet emeleten.
2. Vadassz Darkwing Bat-okra (lvl 11 passive) amig lesz 70 karom. Talalsz beloluk eszakra a kerek utszakasz kornyeken.
Ritkan amikor egy bat-ot levadaszol talalhato egy "Varangka's Parasite" ami azonnal megidez egy Varangka's Tracker-t (lvl 11 aggressive) ha megolod azt is 5 karmot dob (a parasite eltunik).
3. Vidd vissza a karmokat Neruga Chief Tantus-nak.

--kesz--

A jutalom: 3500a

es a karakterneved mi?

dzsonesz
ja elvileg legalábbis elején a 3ast választottam

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

a 3. szerveren vagyM

dzsonesz
Mogyorozuzo

mi a nicked?

dzsonesz
Na tetszik a game csak nem találkoztam semmi emberi nyelven beszélö egyénnel se.Szép meg minden eltekintve a futástol mert az kb olyan mint a szalmonellával fertõzött beteg rohanása a wcre kb..

MaDFoX
Ork kuldetes: Skirmish with the Werewolves (min lvl 9)

Ehhez a kuldeteshez szukseg van a Necklace Of Valor-ra (a Proof of Valor, lvl 4-es kuldetesbol).

1. Beszelj Prefect Brukurse-val a foepulet eszaki szobajaban.
2. Vadassz Maraku Werewolf-okat (lvl 9 passive) amig lesz 40 fej. Delre illetve nyugatra vannak a varostol. Ritkan dobnak Maraku Wolfmen Totem-et ami 600a/db-ert eladhato.
3. Vidd vissza a fejeket Prefect Brukurse-nak.

--kesz--

A jutalom: 1200a (+600a/db a totemekert! 😉 )

az npc-k szoveget nem lehet angolositani?

MaDFoX
Ork kuldetes: Invaders of the Holy Land (min lvl 6)

1. Beszelj Atuba Chief Varkees-szel a foepuletben, az eszaki rampan.
2. Vadassz Rakeclaw Imp-eket (lvl 6 passive) es Rakeclaw Imp Hunter-eket (lvl 7 passive) amik Black Soulstone-t dobnak es Rakeclaw Imp Chieftain-okat (lvl 10 aggressive) amik black es ritkabban Red Soulstone-okat dobnak.
3. Atuba Chief Varkees akarmikor megveszi a Soulstone-okat (akarmennyit).

A jutalom: Black Soulstone: 5a/db, Red Soulstone: 50a/db.

MaDFoX
Ork kuldetes: Wrath of Ancestors (min lvl 5)

1. Beszelj Seer Livina-val a foepulet deli szobajaban.
2. Vadassz Goblin Grave Robber-eket (lvl 5 passive), amig nem lesz 50 fej (a varos "alatti" mezon, illetve eszakra es delre is rengeteg van beloluk).
3. Vidd a fejeket vissza Seer Livina-nak.

--kesz--

A jutalom: 1500a

MaDFoX
Ork kuldetes: Proof of Valor (min lvl 4)

1. Beszelj Praetorian Rukain, az ork varos eszaki kijaratanal.
2. Vadassz Kasha Wolf-okra (lvl 4 passive), amig nem szerzel 50 fogat (a farkasok a varos "alatti" mezon szep szammal megtalalhatoak).
3. Add a fogakat Praetorian Rukain-nak.

--kesz--

A jutalom: Necklace Of Courage vagy ritkabb esetben Necklace Of Valor. --a kuldetes ismetelheto-- (kb 2-10-szer kell megcsinalni hogy megegyen a ritkabb nyaklanc... 😛 )

Fontos: kesobb lesz egy (lvl9-es) kuldetes melynek soran a Necklace Of Valor-ra van szukseg (allitolag megy a masik lanccal is, nem probaltam).

pityogo2
nah by, majd nagyo késon, vagy kora regel leszek ..
Nevem: LawaHun.
így üzensz(aki nem tudná): "lawahun BLABLA
nah, váro a priviket 😊 (mind klánbajelentkezés, meg hogy hol tudok csinálni.

Ide mit kéne írni?

pityogo2
mar megvan, csak apam nem engedi feltenni ide is...
masik gepen megvan, de ott tesom filmezik... (dögöjjönmeg )

Ide mit kéne írni?

Valen
akkor kezd el leszedni, mert 1.2 GB 😊)

pityogo2
még 1 privi se érkezett 😞
én meg itt szenvedek 1 gépen, ahol nincsen lineage 😞((((

Ide mit kéne írni?

MaDFoX
Ork kuldetes: Long Live the Lord of Flame (min lvl 2)

1. Beszelj Centurion Nakusin-nal az Ork varos nyugati kapujanal. A feladat, a 6 torzsfonoktol ajandekot szerezni. Sorrend nem szamit.
2. Atuba Chief Varkees a foepuletben az eszaki rampan, ad "Honey Khadar"-t.
3. Tataru Zu Hestui a foepuleten kivul az eszakkeleti sarok fele, ad "Bear Fur Cloak"-ot.
4. Trader Uska a varazsloboltban, ad "Ancestor Skull"-t.
5. Warehouse Keeper Grookin a warehouse-ban, ad "Bloody Axe"-t.
6. Gantaki Zu Urutu a fegyverbolt elott, ad "Deep Sea Orb"-ot.
7. Trader Kunai a fegyverboltban, ad "Spider Dust"-ot.
8. Ha megvan minden, vidd a cokmokot vissza Centurion Nakusin-hoz.

--kesz--

A jutalom: 450a -- a kuldetest csak egyszer lehet megcsinalni.

Valen
na már csak 22 % és lentvan 😊)

MaDFoX
Hat, ha mar itt tartunk en megcsinalom az orkoket es egybol ide irom, mert innen te is el tudod vinni Laza, meg az is latja aki esetleg nem jar az oldalad fele...

Szoval:

Orkok kezdo kuldetese (Orc's tutorial)

1. Beszelj Tokum-mal, vagy Shela-val a kezdo szentelyben.
2. Olj Nephytireket (??? itt sztm meg az angol is rossz mert Keltireket kell olni!) es szerezz 4 fogat. (csippano hang jelzi ha lesz egy es egy melyegg ha megvan mind. A Quest kepernyon figyelemmel kiserheto a mennyiseg, ezt tobbet nem irom le)
3. Add a 4 fogat Tokum-nak ill. Shela-nak, cserebe kapsz "Voucher Of Flame"-t.
4. Vidd a "Voucher Of Flame"-t Vullkus-nak (a kezdo szentely nyugati reszebe.

--kesz--

A jutalom Elmore (az ork sziget) terkepe es 50SP.

es hol vallalhatok el kuldeteseket?

Laza
hummm... a kvesztek angolul is olyan egyszeruek, hogy tok felesleges syerintem leforditani...
na majd legfeljebb a fontosabbakat... de en csak ay elfeket tudom, a fontosakat...

ha vki gondolja ebben segithet... sajat fajanak a fontos kuldeteseit, a hozza tartozo helyszinek (pl szerezz 20 csontot, akkor azt hol lehet) leirasaival atadhatna nekem... en meg felteszem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

pityogo2
én orc vagyok, aki éppen lvl 12, és az orkok szigetén 😊
van eladó bowom, 12K-ért + 200 nyívesszõm ingyé, ha megveszed. 14,5K a boltban a bow..

Ide mit kéne írni?

ti merre vagytok? egy kanadai sraccal megyek egyutt

pityogo2
😞

Ide mit kéne írni?

dzsonesz
okej thx

pityogo2
a 3050. azért is az enyim 😄

Ide mit kéne írni?

Laza
legalsot kell... el lett irva... javitva...
egyebkent mivel csak az az egy gomb aktiv, nem igen kerdeses... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a magyarok a 3-as syerveren vannak, mint az olvashato is a Lineage2 Magyar siteon is...

pityogo2
szerintem nem csinálod tök felesleg 😊 én kb már 20x voltam rajta infóért+nézelõdni 😊 jó 5let volt az interjút felrakni...
a questek leforditasaval sztem rengeteg olvasot szereznel 😊

Ide mit kéne írni?

dzsonesz
na be tudtam lépni csak van kis gáz nekem liszensz szar leokzása utánn rögtön az jön be h hanyas szerverre akarok menni legalábbis dzsöpeniz dumábol erre asszociáltam laza leirásában az van h ha bennvagyok akkor jobb oldalon lent van 3 gomb abbol nyomjam meg a felsõt utánna válasszam ki a 3adik fület ott tudom átállitani angolra na most nekem a legfelsõ gomb folyamatosan szürke és rögtöön a kariválasztó képernyõt kapom..

MaDFoX
yal lszi olvass mar utana annak amivel jatszol, ne legy mar ennyire ugyetlen (ha meg nem erdekel akkor miert csinalod?)...

infok pl itt (is): http://lineage2.universalrealms.com

Egyebkent lvl7-tol tudsz majd skilleket tanulni...

mas:

Yv@n: Kumiszdekomisz (vagy Komiszdekumisz f@sz tudja 😉 ) neveben nagyon koszi, remelem menni fog majd neki... 😄

Laza
lassan en is azthiszem, tok feleslegesen csinlaom a siteot...
ha ide bejon vki, ay a link tarul elsonek a szeme ele, de nem nezne meg senki 😞

pityogo2
akkor mostantol kb 2 napig varom a privüziket, kik akarnak csatlakozni a klánba. addig is valaki megírná még priviben, hogy csinálok klánt??

Ide mit kéne írni?

pityogo2
😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
majd lvl 7-en...

Ide mit kéne írni?

Laza
fighter lvl5-tol
mage lvl7-tol tanulhat SP pontok elleneben

Laza
az ellenorzi le, hogy van e mar olyan login regelve, ha a kis ablakba irsz, es a gombnyomas utan beirja a fooldalra is, akkor jo a login...

ez is rajta van a Magyar Lineage 2 siteon

lvl4 uj varazslatokat hogyan tanulhatok😄

dzsonesz
thx az üzenetet, na ha most nem leszek kva béna akkor pár perc és zuzok😊)

Hanyas szerveren vagytok?

Ok privekre ment válasz, csak nem nagyon olvastam mert azthittem akinek kell az már napokkal ezelõtt szólt 😊

Hihetetlen egyébként hogy mennyire nem olvassátok el mi van leírva. Már legalább a 3. ember úgy kezdte a privet, hogy beállította a proxy-t, és mégsem megy, közben meg még a portját sem tudja a szervernek amire csatlakozni kellene, kérdem én akkor mégis mit állított be...ehh, kicsit azért több figyelmet...

koszi😊