Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
ok már megvan osszevissza myonkodtam, aztan egyszer csak sikerult!? Utalom a kiba japcso szoveget! Tisztara para volt nehogy elbasszam!

musha
nem tudom mirõl van szó, de ha azt írja hogy "choose options: 2,2", akkor válaszd a második opciót, és az abban lévõ másodikat. nem?

Venom
De az vagyok! 😊
Van msn messengered?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

edios
Venom!

Te nem a Vice Citis Venom vagy akinek küldtem Vice Cityt? 😊 Mer ha ha nem,akkor vedd úgy hogy nem szóltam.. Egyébként ezt a szerveres cuccot énse értem! A nyelvpakkot én is felraktam,csak lusta vagyok restartolni! 😊 Inkább leszedtem más játékot 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Gugger
ORK Monk-ok figyelem!

"12. Talk to High Prefect Osborn and chose options: 2,2 and you will be a MONK."

itt tartok, de minden japanul van honnan tudjam mit kell valasztani ennel a High Prefect Osborn-nál????

Hát nekem úgy tûnik, ha egy 2 tankból, két íjászból és két healer/mage-bõl álló kis team beszabadul egy jó helyre akkor, mind xp, mind adena ömlik...
Jó csapatban kell lenni, jó helyen, jó idõben, jó nagyokat ütve😊
Az igaz, hogy tápoláshoz nem érdemes légiókat felvonultatni, de mikor az ember majd másik klán ellen küzd, akkor jó ha van egy kiválló összeszokott csapat...

http://gaborszantai.co.uk/

Venom
na most má regizni is tudtam 😊
mácsak a kliens hiányzik 😊
Mácsak aszten értem hogy az angol kliens is a japó szerverre csatlakozik vagy mi?
És a japcsi klienshez nincs angol patch?

Venom
Nah fasza 😊 felraktam a japcsi betûkészletet ^^

SZEG007
Hat en ugy vettem eszre, hogy amikor nagyobb partyba nyomulok,akkor csak penzt meg xp-t vesztek, de amikor csak 3-4 ember van csapatban akkor sokkal nagyobb penzeket szakitok.

Venom
angol kliens is japcsi szerverre csatlakozik vagy mifene?
Meg olvastem itt a fórumon valami english patchet a küldetésekhez vagy ez nem a japcsi klienshez van?

edios
De az a lineage2 amit a lineage2.comról szedtem le az angol nyelvû teljesen! És annak ellenére is a japán regisztrációs oldalon kell reggelni?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

HUNrricane
Én sem tudom, hogy pár ember hogy tud 100-200k adenát érõ cuccokat találni.. Én már 22 lvl vagyok és a legértékesebb cuccos amit találtam 3k-ért.

Most 24% tápoltam giant mist leech dögökön, 1 dögért 0.23% kaptam tehát kb. megöltem 104 kreatúrát és még 1 healing potion se kaptam, aminek a megtalálási esélye ezeknél a monstereknél 1,8%!!!!! (8% fonálból is csak 9db találtam) Kurvajó elmehetek varrónõnek a Lineage2-ben…

Majd felébredsz!

Dagobert😮k lehet már csak akkor az a kérdésem merre van Arkenia? (Bárki aki tudja írja meg légyszi)

need beta key

Lynx_TWL
én már 1000el nyomom új karit a 3as serveren!😄 már 7es szintû darkelf mage, mindjárt megyek klánba😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
az emberek szigete, ami a world mapon jelezve van bal lenti sarokban

๏̯͡๏﴿

Hu akkor megyek oda😄 Az melyik sziget amugy?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hahó 7vége!

Gyertek játszani!!! 😊

Lynx_TWL
drill bat meg skeleton talkin gisland dungeonban akarcsak salamander lehet a tobbi is ott vna nem mertem nagoyn lemenni😊

๏̯͡๏﴿

pffff na hát ez a farkas mekkora egy szar

pityogo2
nah csináltam ma egy pár érdekes képet...
egyszer majd beszúrom a legjobb képeim

Ide mit kéne írni?

Na ez jó kérdés! 😊

pityogo2
én rider akarok lenni, azutan meg destroyer.... nemtom hogy jobb e nekem a fist.... annak nagyobb feelingje van 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
és azt, hoyg a petes monstok hol vannak?

Ide mit kéne írni?

Vagja vki hogy a kovetkezo monstak hol helyezkednek el?:
Drill bat
Skeleton
Salamander
Undine ybar
Dion Grizzly
Ghost

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lynx_TWL
Ferro lökhetnél egy ICQ számot priviben!!!!

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
sztem is a fistet használd!

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
az elhe,t de én reggel porszívóztam meg minden😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ha most elõkeresek itt egy rossz billentyûzetet félbe töröm, és úgy megnyomom egy kézzel a kívánt gombokat, majd a digivle készült kééet elküldöm, akkoris megkapom a fegyvert?😄

๏̯͡๏﴿

Igen csak én tegnap reggel 7kor keltem, egész nap dolgoztam, míg te itthon punnyadtál, és hajnali 3kor mikor már javában aludtál én még egy összeomlott szerverbe lehelgettem az életet. Most meg mehetek budára dógozni...és még a házimunkával is engem baszogatnak épp nem téged, úgyhogy csitt. 😛

A fist nagyobbat sebez. Csak a vizualisan van ketteosztva. Gondolom orc vagy😊 Orcal fistel kell tolni lvl20ig, csak onnantol kell donteni.

Lynx_TWL
áh a kurva életb,e nem birom ki lineage nélkül, most azonnal csinálok egy karaktert arra a riherongy 3as serverre😄

jó lelkü játékos társak, most azonnal hozzámvághatják a feles millióikat, illettve mithrill armorjaikat😊

๏̯͡๏﴿

Nekünk nemhogy nem dobnak semmit (pedig, nem orkokkal viaskodunk), hanem mikor meghaltunk HUNrricane a kesztyûjét, én pedig a csont mellvértemet vesztettem el, és nem tudtuk megmenteni...

pityogo2
sonic, banyeg figyeljel mar L2-re is😊

Ide mit kéne írni?

Ez miért láma dolog?

pityogo2
ez nmem biztos😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
help me... most mar tenleg nem birom eldönteni, milyen fegyót használjak.... a fistet, ami kissebbeket sebez, de többször(jobb feeling), vagy azt a fegyot, ami kb 1,5* sebez többet, lasabban, kb 2x lasabban, de itt meg van páncél is.
nemtooom😊

Ide mit kéne írni?

Nem tudod Te elképzelni, hogy mennyi idõmet elbastam már arra, hogy legyen pénzem meg minden!
Összegyûjtöttem egy kis lõvet és vettem cuccokat amiket vmivel drágábban meg eladtam.
Ennyi! Ezt más is meg tudja csinálni!
Ha én normálisan játszottam volna az elejétõl fogva,nem vittem volna négy karit, nem árultam volna ilyen sokat, akkor a 4 karim helyett (16,14,13,11.es szintûek) most lenne egy 25-ös szintû vmi. Mert annyi már biztos lennék!

pityogo2
nem azt mondom, hogy ez sokkal jobb😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
hat ja... az elozo eleg bena volt😊

Ide mit kéne írni?

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez durvan alma dolog😄

Inkább örülj neki,mert ha lesz hely akkor mennék a klánba 😊

Lynx_TWL
kb mennyi monsztát daráltok le? és mennyit dobnak?
én összeszedtem olyan 20kt, orc fighter leaderekbõl, meg fighterekbõl archerekbõl+ goblin scout ill werewolfokból, amiko 15ös szintrõl 16osra tápoltam😊 kurva sokat leöltem, kevés xpt adtak, de csomó dobott pénzt

๏̯͡๏﴿

Huh remelem meg nem fejlodtel tovabb. lvl20 elott kene megcsinalni a questet(de utana se nagy gaz). Monknal nagyobb a dmg, tobb a skill, de kisebb a vedelem es hp. Raidernel forditva. Szal ha inkabb partiba tolod, akkor talan raider jobb a nagy def, hp miatt, ha meg inkabb solozgazz akkor monk.

Én nem értem az én csapatom mit csinál rosszul, de így 18-21. szint között néha nyílvesszõre sincs pénzünk...
Mások meg 10-15.lvl között százezrekkel futkosnak - nagyon félek, hogy az ilyen "játékosok" behozzák ide is a Diablo-feelinget, és csak az übertápról fog minden szólni...

Hali Lawa látom új logot csináltál 😊

Hajnal 4 kor szükségem lett volna rád, mert megint karit váltottam 😄D /úgy látszik a hobbimról nem tudok letenni 😊 /
És mivel nem volt egy magyar se aki segytett volna átrakni az egyik karimtól a cuccost a másikhoz ezért kénytelen voltam egyedül megcsinálni!!!
Így hát keresnem kellett egy helyet ahol nem nagyon voltak, kidobni azt a kevés 240 ezret és mint az állat restartolni és kiválasztani a szépséges magusomat 😊 és nyomni azt a pick up gombot de mint az állat!!!
Szerintem mondanom sem kell, hogy mennyire vert a szivem akkor 😊
Igencsak abba hagytam volna a játékot, ha elbuktam volna 240k-t!
Szóval, aki most már keresni akar az HunEowyn néven keressen!

LSC
Ha találkoznék egy playerrel jó lene😊

Én meg tegnap elõtt egy Cedar Staff-ot, mait el is adtam 42k-ért 😄D
Stone soldier rulez!!! 😄D

1., Ez béta, remélhetõleg lesznek questek késõbb és folyamatosan újabbakat adnak
2., A játék - szerintem - nem a questekre, hanem a klánokra, várostromokra, csatákra épít...

LSC
Jó kevés quest-je van az orkokak de gondolom nem ez az összes.

LSC
mit nem adnék ha angol verzió lene😞