Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tesóm karija. Õ már 20-as.

MaDFoX
vagy mar lvl20 Sonic?

En sem, az elobb meg jo volt...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

Hali mindenkinek!

Human fighterrel vagyok és Knight akarok lenni. Meg is csináltam a küldit hozzá, de a Ritual Sword-öt nem veszi el a Ramos nagymester.
A Lineage 2 Universal Realms-en ez a leírás van:

1. Visit Sir Karrel Vasper just outside of the human/elf train building (in Gludin) to start the Knight quest. He will ask you to bring back 3 coin of lords.
2. Visit Highpriest Levian in the church. She will ask you to bring back 20 totems that you receive from killing Langk Lizardmen.
3. Visit Captain Bezique at the west gate of Gludin. He will ask you to bring back 20 Poison Spider legs. You get these from killing Poison Spiders.
4. It is a good idea to talk to both Highpriest Levian and Captain Bezique and do both their quests because you can find both Poison Spiders and Langk Lizardmen just south of Gludin (on the west side of the path).
5. As soon as you have 20 Poison Spider legs and 20 Langk Lizardmen totems, return back to Captain Bezique and Highpriest Levian to receive 2 coin of lords.
6. For the last coin of lords, you need to head over to Gludio and speak with Captain Bathia at the north gate. He will ask you for 10 bugbear necklaces. You get these from killing Bugbear Raiders which are located northeast of Gludio (on the east side of the path, in the small set of ruins).
7. Return to Captain Bathia when you have 10 bugbear necklaces.
8. To finish the quest, head back to Gludio and speak with Sir Karrel Vasper. Tell him you have completed the quest. He will give you a sword of ritual.
9. Take the sword to Grandmaster Ramos. He will grant you a Knight.

Lehet, hogy nem jó. Tud valaki másik oldalt ahol le vannak írva a kveszetek?
Ha valaki tud segítsen plz!

gPROject

nem latom😊
LSC
megint kifagyott valami.

MaDFoX
Ha valaki latja ezeket, szoljon mar, kene a penz... =DDDDDDDDDD

LSC
már jó.

nem
LSC
nálatok sem megy a proxy?

Valen

Semõ1 ma 06:30 | Privát | Válasz | #4276
Pokers:az milyen állat? És hol található?
Válasz 'Valen' üzenetére (#4265)

Nem tudom milyen Pokers-re gondolsz 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Venom
jpg tegyél máskor 😛

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

pityogo2

heealp kogo😊

Ide mit kéne írni?

LSC
amúgy miaz?

LSC
20K-m van😞 odaadom érte szívesen. Léccii

MaDFoX
Tenyleg offline nem lehet kint maradni a "boltban" (priv. shop)?...

Nem mondod hogy Savage-ztel?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

toMpEr
valaki vigye mar el a relic of saintset 110-ert, reggel 10 ota arulon, kezdem mar unni

Ati ez a legkevesebb a magyar Savage szerver beindítójának😄 szólj ha bármi help kell😊

Debob - Lvl 2 Wizard

LSC
thx tomper már segített sajna kb 150 mega ami szar. kössz mégeccer.

Megcsináltam az sfv fájlt a Systemrõl, de nincs email címed megadva, így nem tudom elküldeni!

A Full Check se mûködik?
Ha müxik akkor próbáld azzal!

LSC
Nagy segítség kellene. A winfos töredezettség mentesítõse hazavágta az L2-met és nincs meg az installja és nem szeretném mégeccer letölteni ha nem muszály. Arra szeretnék kérni valakit hogy total commanderrel csináljon lécci egy .sfv-t a lineage fájljairól hogy meg tudjam nézni melyik a szar nálam valószínûleg több lessz ami nem egyezik de szerintem rá lehet jönni melyik a hibás. Systembe bemész mindet kijelöl, file menû, CRC ellenõrzés sfv formában. THX

#l2.hu a 'hivatalos' csati.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

toMpEr
van mar sok csatorna nemertemminek kell megegy..

pityogo2
gyertek már még 😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
lv 18-20 után már könyebb szerezni pénzt sztem.

Ide mit kéne írni?

LSC
honnan szereztek ennyi pénzt én mindíg ilyen 20k val görcsölök.

Köszönöm Des, valószínüleg ez lesz a gond.

LSC
jó ötlet csak kár hogy 2-en vagyunk.

toMpEr
akinek kell egy relic of saints 110k-ert az szoljon, gludioban vagyok

pityogo2
650K adena meg 30K sp a lvl 1-hez, ami +5 embert jelent.

Ide mit kéne írni?

Acro
Klánmanagmentrõl merre lehet infot talalni?
Mi kell a klanfejlõdéshez..ilyesmik?

Khold- 52 SR

pityogo2
gyertek irc 😊
irc.extra.hu
channel: #l2hun
pass: hun

Ide mit kéne írni?

Venom
szerencse hogy az enyém nem bannolt 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Ati, a fórum tetején van a link, asszem ott találsz leírást a proxyról, lehet, h a te IP-d is a bannolt tartományba esik😊

Debob - Lvl 2 Wizard

pityogo2
mondjuk hozzám asszem 5-6os szinten vágtak 14K-s fegyót 500Adenáért. hála a jótevõnek, most nem írnám ide a nevét, mert mindenki elkezdene kunyerálni.anniyt mondok hogy magyar😊
azóta már énis adogatok azért jóval áron alul magyar emberkéknek cuccokat.
4294-re válasz: sztem a szándék és nem az összeg számít😊
én pl azért a fegyóért nagyon sopkáig hálákodtam😊

Ide mit kéne írni?

pityogo2
DioII sztem ehhez képest aranybánya. itt én kb napi 1x találok 1-2x találok cuccot, azok is osszesen érnek max 10-13K-t.ezzel szemben dióban kb naponta találsz használható cuccokat.
dio2 sokkal könyebb sztem, de ez viszont élvezetesebb game.

Ide mit kéne írni?

LSC
EGyébként diablo 2-ben így mûködött igaz ott könnyebb volt jó cuccot találni.

LSC
nem is 1000 volt hanem vagy 8k. Ha 7-8 szintemen valaki hozzám vágta volna lementem volna hídba.

Hello, egy kis segítséget szeretnék kérni, most kezdeném a játékot, de hiába írom be a login nevemet és a kódomat, nem enged tovább.A névvel és a kóddal biztos nincs baj, mert két külön regisztrációm is van.

Jockey
LSC na ok, 1000 adenas cuccot én is hozzád vágok, de megnézem majd hogy a dwarwen macédat ingyen oda fogod e adni bárkinek is, majd szolj rám ha kinõtted, kiváncsi vagyok...
másik hogy könnyû úgy nagyvonalúskodni, hogy "találsz" egy 70ks fegyvert..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

pityogo2
sztem ezt nem nagyon lehet... nem latszana a hatter annyian vannak. sztem ez tapasztalat kerdese, meg amugyis. ha rajosz vmire, hogy hol van, nemigen fogod sztem elfelejteni, hogy hol van.de az is lehet, hogy csak en vagyok igy ezzel.

Ide mit kéne írni?

LSC
4261-re mit szólsz?

LSC
Hálisten találtam egy dwarven mace-t ami 70k a bótban ez most jó nekem és képzeld party-ztam egy sráccal aki alattam volt 3-al és neki adtam az akkori "csúcs" kardomat és íjamat csak úgy. Szerintem más is lehet így vele de lehet hogy tévedek.

krob
nem aggrok...
ellebegtek ott egy darabig bekesen, aztan a nep rendettett(akkor en mar torplandon voltam quest miatt)

MaDFoX
Ezek agressive-ok nem? Jopofak a varosban... 😄DDDDD
Meghal vki megjelenik a varosban erre raugrik ez a harom amikor megmozdul... 😄DD LOL

Felteve ha van escape scrollja😄
Amugy a beragadast neha kurzorbillekkel is meg lehet oldani.

Ja nalam is behoztak 1x ket ilyet. Amugy 43-as lenyek😄D

Azok akik beragadnak valahol, nyugodtan hasznaljanak scroll of escapet, az megoldja a gondjaikat.......

krob
hááááááááááááááááát persze

csak odaálltam fényképezkedni (valaki behozta õket a városba)