Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
168.234.191.130
1080
Guatemala
Ez is megy de lehet hogy lagosak lesznek a távolság miatt
1080
Guatemala
Ez is megy de lehet hogy lagosak lesznek a távolság miatt
Nahh... ...mivel nem megy, csokoltatok mindenkit! :*
Viszlat a NAOB-on (vki kerdezte: North American Open Beta).
MaDFoX neven ork mystic leszek (immaron harmadszor 😉 ).
Most lvl23-ig jutottam, klan nelkul, segitseget nem igazan kaptam senkitol - igaz nem is kertem. A cuccaimat gyakorlatilag lvl10-en vettem azota semmi.... 😛 😄
(bar a shaman ugysem hasznalja a cuccait... 😉 )
Sziasztok!
Viszlat a NAOB-on (vki kerdezte: North American Open Beta).
MaDFoX neven ork mystic leszek (immaron harmadszor 😉 ).
Most lvl23-ig jutottam, klan nelkul, segitseget nem igazan kaptam senkitol - igaz nem is kertem. A cuccaimat gyakorlatilag lvl10-en vettem azota semmi.... 😛 😄
(bar a shaman ugysem hasznalja a cuccait... 😉 )
Sziasztok!
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
meg nem hasznaltam,mert miutan megcsinaltam faradt lettem😊
ma kideritem
a fegyvereket meg kristalyozni lehet asszem,nem a soulshottol lesz jobb,hanem a kristalytol
ma kideritem
a fegyvereket meg kristalyozni lehet asszem,nem a soulshottol lesz jobb,hanem a kristalytol
Azt mondjátok már meg nekem, hogy mit kell beallítani stb...
plíííz!
plíííz!
ez tenyleg jo,megnyerted a nyeremenyt!😊
217.219.79.226:1978
Ez télleg müxik, én most mentem fel! Egyébként ez ugy mûködik, hogy login megy ezen keresztül, és utánna már direktbe?
Ez télleg müxik, én most mentem fel! Egyébként ez ugy mûködik, hogy login megy ezen keresztül, és utánna már direktbe?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
hmm tényleg, lehet nem mondasz hülyeséget 😊 Amúgy mirejó a d-grade soulhot? A D-grade fegyverekhez csak az a jó?
Jah meg állítólag vértre is lehet soulhtotot tenni vagymi, amitõl jobblesz az armor, igaz iez?
Jah meg állítólag vértre is lehet soulhtotot tenni vagymi, amitõl jobblesz az armor, igaz iez?
Birkus Maximus
este lefekszek csicsikalni,azt reggel felkelek penzt szamolni es tovabb😊
amugy igazad van
amugy igazad van
Sonic, és azt tudod, hogy hogy lehet jobbátenni egy craftolt fegyvert? 😊 Mert én nem...
Birkus Maximus
D-Soulshot recept ok, a baj csak az, hogy ha árulsz, nem fejlõdsz... Annak 1 megoldása van, ha egy trader karakter ül ki a cuccoddal.
Birkus Maximus
Valaki mondja már meg plz, hogy hogy kell proxyn keresztül játszani!
Mit kell beállítani, hol stb...
Mit kell beállítani, hol stb...
Lol Gugg ne feszülj már
Mint tegnap mondottam van 10K-m, szívesen odaadom kölcsönbe 😊 Azóta talán 20 is
. Mellesleg ebbe Sis3 is beleszaladt már eccer (eladta a régit, újat megvették elötte), ilyenkor ne pánikolj, ha sehol nincs lépj ki és másnap tuti hogy fox kapni; ha épp pénz nincs senkinek, akkor is tudunk segíteni keresni fegyvert.
Mint tegnap mondottam van 10K-m, szívesen odaadom kölcsönbe 😊 Azóta talán 20 is
. Mellesleg ebbe Sis3 is beleszaladt már eccer (eladta a régit, újat megvették elötte), ilyenkor ne pánikolj, ha sehol nincs lépj ki és másnap tuti hogy fox kapni; ha épp pénz nincs senkinek, akkor is tudunk segíteni keresni fegyvert.Birkus Maximus
Valaki tud játszani?
217.219.79.226
port 1978
Iráni Socks proxy de megy 😊)))
port 1978
Iráni Socks proxy de megy 😊)))
Nem hoszem, hogy banolás lett volna, mert mielõtt tegnap megszakadt volna a kapcsolat, valami admin szöveget nyomattak a chat ablakban.
Már megy a gamma?!!!
Mer, ha igen akkor valszeg minket is bannoltak!
...fasza
Mer, ha igen akkor valszeg minket is bannoltak!
...fasza
Tudom, hogy nem mai, de:
2004-03-11 19:30:00
Today is the リネージ�… II service team.
2004 March 23rd (the fire) at the periodic maintenance which at of 10 o'clock - 11 o'clock is done,
The port of TCP/IP which is necessary in order to connect to リネージ�… �U is modified.
The fire wall and the security software of network are utilized
The tester way, modification of setting of the product of errand becomes necessary.
Please be sure to verify.
Way < modification becomes necessary tester, >
When "Luther's fire wall function" is used with the personal computer of errand,
When "the security software of Internet" is used with the personal computer of errand,
< Modification point >
When March 23rd (the fire) 11 o'clock you play リネージ�… II later,
In order to be able to use the port number of TCP/IP below, setting please modify.
2203rd
2008th
2107th
* Please verify each instruction manual and the like of the product of errand concerning the setting of the port number of TCP/IP.
* March 23rd (the fire) 11 o'clock in the past necessary to the case where you play リネージ�… II as for port number,
Thisbeing similar we have guided.
Also in the future patronage that it can receive リネージ�… II, we ask may.
リネージ�… II service team
nem lehet, hogy a sracok ugy gondoltak, hogy most állítják át, és ezért nem megy az egesz?
(en nem értek ehhez, csak ugy kérdem, hátha)
2004-03-11 19:30:00
Today is the リネージ�… II service team.
2004 March 23rd (the fire) at the periodic maintenance which at of 10 o'clock - 11 o'clock is done,
The port of TCP/IP which is necessary in order to connect to リネージ�… �U is modified.
The fire wall and the security software of network are utilized
The tester way, modification of setting of the product of errand becomes necessary.
Please be sure to verify.
Way < modification becomes necessary tester, >
When "Luther's fire wall function" is used with the personal computer of errand,
When "the security software of Internet" is used with the personal computer of errand,
< Modification point >
When March 23rd (the fire) 11 o'clock you play リネージ�… II later,
In order to be able to use the port number of TCP/IP below, setting please modify.
2203rd
2008th
2107th
* Please verify each instruction manual and the like of the product of errand concerning the setting of the port number of TCP/IP.
* March 23rd (the fire) 11 o'clock in the past necessary to the case where you play リネージ�… II as for port number,
Thisbeing similar we have guided.
Also in the future patronage that it can receive リネージ�… II, we ask may.
リネージ�… II service team
nem lehet, hogy a sracok ugy gondoltak, hogy most állítják át, és ezért nem megy az egesz?
(en nem értek ehhez, csak ugy kérdem, hátha)
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
D-soulshotba van egykis penz nagy tetelbe,tegnap sikerult 8.52-ert eloallitani es ez meg csak a kezdet😊vagy epp a veg,mert nem jo a proxy ugyebar...
Na felajanlok a proxygyogyitonak 1000 D-Soulshotot!😊
Na felajanlok a proxygyogyitonak 1000 D-Soulshotot!😊
tiszta ideg vagyok basszameg!
mé nem tudnak soha semmi kibaszott értelmeset csinálni ezek a köcsög japok?????????????
mé nem tudnak soha semmi kibaszott értelmeset csinálni ezek a köcsög japok?????????????
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Szerintem pedig szegény tesómnak nincs sok szerencséje 😞( 😊
Õ meg 22-es longsworddel meg bronz settel!
Jah meg 60k tartozaással 😊
Szegénykém
Õ meg 22-es longsworddel meg bronz settel!
Jah meg 60k tartozaással 😊
Szegénykém

Nyah akkor törpe téma: A mellett, hogy a törpe semmilyen aktív harci skillt nem kap(!) 20.szintig, az még egy dolog 😊
Van egy lvl22 törpicsekem, és meg kell hogy mondjam, a low-level craftingot teljes mértékben elcseszték... Mivel beszerezni az alkotórészeket (vas, szén, etc) minimum 2x annyi idõ, mint magát a fegyvert megvenni.... (hát még a gyûrûket, meg ilyeneket) És akkor arról még nem beszéltem, hogy mennyi XPtõl esel el, amíg ücsöröx a piacon...
Így hát marad az az elõny, hogy több pénzbevétele lesz a sweeper skill miatt a szörnyekbõl, magasabb szinten pedig talán már tényleg használható lesz a dolog, hiszen egy pár millás cucc összetételéhez egy klán kell; úgy viszont menni fog. De addig... háááápfffff
Van egy lvl22 törpicsekem, és meg kell hogy mondjam, a low-level craftingot teljes mértékben elcseszték... Mivel beszerezni az alkotórészeket (vas, szén, etc) minimum 2x annyi idõ, mint magát a fegyvert megvenni.... (hát még a gyûrûket, meg ilyeneket) És akkor arról még nem beszéltem, hogy mennyi XPtõl esel el, amíg ücsöröx a piacon...
Így hát marad az az elõny, hogy több pénzbevétele lesz a sweeper skill miatt a szörnyekbõl, magasabb szinten pedig talán már tényleg használható lesz a dolog, hiszen egy pár millás cucc összetételéhez egy klán kell; úgy viszont menni fog. De addig... háááápfffff

Birkus Maximus
Most örülnék ha inkább gammolni tudnánk :] Jah, ha akar valaki lvl11 darkelf fighterrel partyzni az majd szoljon, Pestis a nevem benn.
szoval választ. Hajrá😉

erre adták a 4821-es vûálaszt😊
hát ez most már a múlté, azért köszi az együttérzést, majd még lehet összefutunk játék közben, ígérem integetni fogok...
Gugger koma,
ha nem vetted volna észre, akkor nem mindenki így viszonyul a dolgokhoz:
- én pl. automatikusan megkérdezem a kisebbeket, hogy kell-e segíteni nekik
- Cromac szintén...
- így mi általában kimaradunk partykból, de jól esik, ha segíthetünk az alacsonyabb szintûeknek
az egész klánban én vagyok anyagilag a legszerencsétlenebb (sõt talán a magyarok közül is), én meg ezen húzhatnám magam, hogy szintemhez képest (24) olyan fegyvereim/páncélom van, mint egy 16. szintûnek...
Nyelek egyet és játszom tovább...
És néma gyereknek meg anyja sem...
(partyzni elvileg velem és HUNrricaneval tudnál, mert tobbike el vannak maradva tõlünk - és Cromaccal mi megbeszéltük, hogy saját magunk tápolása helyett, a lemaradottaknak segítünk)
ha nem vetted volna észre, akkor nem mindenki így viszonyul a dolgokhoz:
- én pl. automatikusan megkérdezem a kisebbeket, hogy kell-e segíteni nekik
- Cromac szintén...
- így mi általában kimaradunk partykból, de jól esik, ha segíthetünk az alacsonyabb szintûeknek
az egész klánban én vagyok anyagilag a legszerencsétlenebb (sõt talán a magyarok közül is), én meg ezen húzhatnám magam, hogy szintemhez képest (24) olyan fegyvereim/páncélom van, mint egy 16. szintûnek...
Nyelek egyet és játszom tovább...
És néma gyereknek meg anyja sem...
(partyzni elvileg velem és HUNrricaneval tudnál, mert tobbike el vannak maradva tõlünk - és Cromaccal mi megbeszéltük, hogy saját magunk tápolása helyett, a lemaradottaknak segítünk)
http://gaborszantai.co.uk/
ez a megoldas ment eddig, éjjel nappal lehetett ezen a proxyin keresztül játszani! Csak nem tudunk Yv@n -nal kapcsolatot teremteni, mert nem járt itt mostanában. Írtam már neki privit de nem válaszoltamég, és nem adott meg e-mail címet4 😞((
de az gondolom csak akkor megy, ha õ gépe be van kapcsolva...Valami server kéne, nem?
ez a kliens része, de szerintem az oldalon ott a szerver oldali progi is! Ez lenne a legegyszerübb mert most is sokan használják ezt a proxy progit amit Yv@n csinált eddig, de nem tudom, hogy Õ merre van mostanában!!!???
© Yv@n 2004. feb. 25. 14:40 | Privát | Válasz | #2624
Proxyhoz:
1.
innen:
http://archive.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl
leszedni ezt: SocksCap32 v2.35
ha lentvan akkor persze install
2.
socks5 proxynak beállít szervert.(minden jo defaulton, csak legyen socks 5 azt kész)
3.
ablakban new gombra rákatt, profil névnek megad amit akar (monnyuk Lineage2),
command line, mellett browse gomb...namost itt nem a lineage2.exe-t válasszátok ki,
mert az valamiért nem hajlandó menni az update szerverrel,
ellenben a system könyvtárában ott egy l2.exe arra bökni rá,
working directory az nálam "g:\LineageII" gondolom ez mindegy.
OK
eztán elvileg run, és ha minden jó akkor megy
4.
Érdekes, hogy az update az megy proxy nélkül, ellenben valamiért nem megy proxy-val, így célszerû kézzel elindítani a lineage2 exe-t az csekkolja van-e update, aztán frissít, ha van. eztán close, és elindít l2exe, de nem csak úgy piff explorerbõl vagy parancsikonnal, hanem ebbõl a sockscap progiból a run gombbal.
Proxyhoz:
1.
innen:
http://archive.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl
leszedni ezt: SocksCap32 v2.35
ha lentvan akkor persze install
2.
socks5 proxynak beállít szervert.(minden jo defaulton, csak legyen socks 5 azt kész)
3.
ablakban new gombra rákatt, profil névnek megad amit akar (monnyuk Lineage2),
command line, mellett browse gomb...namost itt nem a lineage2.exe-t válasszátok ki,
mert az valamiért nem hajlandó menni az update szerverrel,
ellenben a system könyvtárában ott egy l2.exe arra bökni rá,
working directory az nálam "g:\LineageII" gondolom ez mindegy.
OK
eztán elvileg run, és ha minden jó akkor megy
4.
Érdekes, hogy az update az megy proxy nélkül, ellenben valamiért nem megy proxy-val, így célszerû kézzel elindítani a lineage2 exe-t az csekkolja van-e update, aztán frissít, ha van. eztán close, és elindít l2exe, de nem csak úgy piff explorerbõl vagy parancsikonnal, hanem ebbõl a sockscap progiból a run gombbal.
Hell emberek! Most akkor mit kell csinálnom ahhoz, hogy tudjak játszani? Nagyon nagyon akarok :] A segítõkészségrõl nem nagyon tudok mit mondani...Én (lvl11 még csak)segítek a magyaroknak, sõt még angolul tudó embereknek is. De sajnos viszont nem kaptam sokat. Nem vagyok annyira járatos még, de nem hiszem hogy 20k adena olyan sok pénz lenne, amit nem adna valaki csak szocpolitikának :]
Na mind1, csak játszani akarok...én hülye már ujra felraktam :]
Na mind1, csak játszani akarok...én hülye már ujra felraktam :]
Akinek nem kell annak megy.
Valszeg kiszúrták a proxy okosságot és szerintem azért. Akinek nem kellett proxy annak megy még?