Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát pl: ha a japoba egymas utan tobb gombot nyomsz(varázslások)akkor azt egymás után megcsinálja.
Amcsinál akkor abbahagyja ez elözöt es ujjat kezd.
Aküldik asszem nincsenek is egyáltalán,vagy valami gobd van azokkal is,és elég kevesen vannak a szervereken a japokhoz képest😞
Amcsinál akkor abbahagyja ez elözöt es ujjat kezd.
Aküldik asszem nincsenek is egyáltalán,vagy valami gobd van azokkal is,és elég kevesen vannak a szervereken a japokhoz képest😞
Khold- 52 SR
Ezt, hogy érted, hogy kezdetleges állapotban van meg, hogy nincs benne minden?

Mi nincs benne ami a japoban benne van?

Mi nincs benne ami a japoban benne van?
Én a reg-emet az amcsi bétára magyar címmel
töltöttem ki.Mindent hitelesen irtam le magamról,és
kb 2 hét után küldtek is accountot.
Egyik haverommal is ugyanez a szitu..
Eddig csak õ próbálta ki,de azt mondja elég kezdetleges állapotba van,és kevessebb van benne mint a japo-ba😞
Talán majd az open beta jobb lesz..Nem tudtok a megjelenésérõl valamit?
töltöttem ki.Mindent hitelesen irtam le magamról,és
kb 2 hét után küldtek is accountot.
Egyik haverommal is ugyanez a szitu..
Eddig csak õ próbálta ki,de azt mondja elég kezdetleges állapotba van,és kevessebb van benne mint a japo-ba😞
Talán majd az open beta jobb lesz..Nem tudtok a megjelenésérõl valamit?
Khold- 52 SR
CSinálni kéne egy íjász klánt!!! 😄D
Milyen durva lenne!😄DD
Fõleg, ha pékáznánk!😄DDD
Milyen durva lenne!😄DD
Fõleg, ha pékáznánk!😄DDD
😊))))))))))))))))))))))))))))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Szavazást lezárom.. 😊 (3 mindbõl kivonva)
Igen, elõfizetek... (314) 67.88 %
Nem, semmire sem... (73) 16.27 %
Nem, a WoW-ra fizetek... (38) 8.77 %
Nem, én egyébre... (20) 4.92 %
Többre is elöfizetnék... (3) 1.28 %
Nem, én a Fung Wan-ra... (1) 0.85 %
Nyert az elõfizetés... csak tudnám melyk fasz nyomta fel.. 😄DDD
8))
Igen, elõfizetek... (314) 67.88 %
Nem, semmire sem... (73) 16.27 %
Nem, a WoW-ra fizetek... (38) 8.77 %
Nem, én egyébre... (20) 4.92 %
Többre is elöfizetnék... (3) 1.28 %
Nem, én a Fung Wan-ra... (1) 0.85 %
Nyert az elõfizetés... csak tudnám melyk fasz nyomta fel.. 😄DDD
8))
Ide mit kéne írni?
hat, pl az elején én nem nétzem, hogy milyen kaszt-ot fogok választani, és összevissza vettem a fegyvereket meg pmindent, mert ki akartam próbálni, aztán az SP-t sem jól használtam, most kicsit máshogy csinálnám ...
Na most vagy megint bannoltak egy sort, vagy a proxy szarozik velem megint.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
testing... 😞
ha most megol az a mocskos csontvaz, akkor a koponyakat nem eladom, hanem nyalkancot csinalok beloluk... :$
ha most megol az a mocskos csontvaz, akkor a koponyakat nem eladom, hanem nyalkancot csinalok beloluk... :$
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
énpl szívesen csinálnék ott vadi új karit, mert most már legalább tudom, mit basztam el eddig 😄DD
én komolyan nem értem hova akartok költözni addig amig nincs open béta
zárt bétára nemtudunk bejutni annyian amennyien szeretnénk, akkor hova akrtok még költözni? jó a japcsi addig, ha lezs lehetõség nyitott amcsira, én is elgondolkodom hogy csinálok ott karit, de addig baszhatom aletöltést bármit ha nics acccom..
zárt bétára nemtudunk bejutni annyian amennyien szeretnénk, akkor hova akrtok még költözni? jó a japcsi addig, ha lezs lehetõség nyitott amcsira, én is elgondolkodom hogy csinálok ott karit, de addig baszhatom aletöltést bármit ha nics acccom..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
és én nem a kezdõkre gondoltam, mert szerintem aki Gludio-ban piacozik az már min lvl10 körül van vagy fölötte...
Valakinek van accountja rajtam kívül a zárt bétára?
Azért vannak izgalmak az amcsi bétán. Itt a PK-k csapatban járnak 😊..
Azért vannak izgalmak az amcsi bétán. Itt a PK-k csapatban járnak 😊..
Majd felébredsz!
ez nem igy mûködik, már csak azért sem, mert nem Te vagy az egyetlen aki les werwolfot nyír, ezért lehet másnak dobott helyetted
meg tudod, ha feldobsz egy pénzérmét akkor 50-50% az esély a fejre és az írásra, és mégis lehet hiába dobod fel 20x mégsem lesz egyszer se írás
meg tudod, ha feldobsz egy pénzérmét akkor 50-50% az esély a fejre és az írásra, és mégis lehet hiába dobod fel 20x mégsem lesz egyszer se írás
Azért ülnek le piacozni, mert el akarják adni õket 😊)) Mellesleg a baj nem ott van, hanem hogy nem lehet MEGVENNI azokat amiket eladnak (fõleg ami a crafthoz kell)
Birkus Maximus
Viszont még mindíg nem értem, hogy miért ülnek le piacozni minden kis szar semmire nem jó cuccal. A piacozásba valami rendszert kellene vinni, pl, ne lehessen az ut közepére ûlni, csak a szélére, és ott is lenne egy távolság (tól-ig) határ! sokkal jobb lenne, átláthatóbb, hatékonyabb...
szerintem is jó így! Gondoljatok bele, ha gyakrabban dobna nagyértékû tárgyakat, hamar megunnánk, mert mindent meg tudnál venni, stb...
szerintem kiraly a drop a jatekban. persze enis szeretnem ha ertelmesebb cuccok esnenek de igy van kedvem mindig jaccani, mert abban remenykedem talan ma is esik vmi ertekesebb.
Szerintem nem jótékonysági intézmény 😊).. Így is rendes volt tõle, hogy oda adta az 1gyik accountját.
Majd felébredsz!
jaja, én is rendesen hazudtam 😄 szvsz, ha ilyen ügyes a haverod, akkor regeljen még 10-bõl 10-et, és ossza szét, csak engem ne hagyjon ki a szórásból!!!
Két dologra nagyon oda kell figyelni az account készítésnél!
1. amerikai cím
2. a szabadon kitölthetõ box-ba, ne írj hülyeséget!!!
Szerintem ez a titok, mert akitõl az accountot kaptam, öt 3-ból 3x felvették a bétára.
1. amerikai cím
2. a szabadon kitölthetõ box-ba, ne írj hülyeséget!!!
Szerintem ez a titok, mert akitõl az accountot kaptam, öt 3-ból 3x felvették a bétára.
Majd felébredsz!
ja, a dobás nagy xar.
én lehet hogy megvárom a naobot, vagy a nacb-ra az accom.
a job már nem nyújt semmi újjat, a küldik unalmasak, laposak...
én lehet hogy megvárom a naobot, vagy a nacb-ra az accom.
a job már nem nyújt semmi újjat, a küldik unalmasak, laposak...
Ide mit kéne írni?
Annyira szarul van sztem megcsinálva ez a dobás. Ütöttem les werwolf-t kb. 100-t egy darab szént nem dobott, pedig 3% az esélye. Dark elfeknél meg rámszaladt két orc figther az egyik dobott egy gladiust.