Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt is? MINDENHOL😄
HUNrricane : JOB-on ValenHUN volt a nevem és Elf Fighter volt, de csak lvl 16-ig jutottam 😊)
most is ValenHUN a nevem, most 11-es DE mage (Healer/Supporter)
Amcsi CB-n Human Mage volt, Lvl 9-ig jutott 😊
GAthersw: azt hogy mik dobták, jó kérdés 😊)
most is ValenHUN a nevem, most 11-es DE mage (Healer/Supporter)
Amcsi CB-n Human Mage volt, Lvl 9-ig jutott 😊
GAthersw: azt hogy mik dobták, jó kérdés 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
war3 is azért lett szar AT-ben, mert mindenki abusol, an de már itt is😄
๏̯͡๏﴿
kivancsi vagyok szerverbacsi mekkora seggnyalast lok majd le ha jolesz
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Én pl. Stone Golem/Soldier írtást szoktam csinálni 😊)
nah, ez a legrégebbi hozzászólásom asszem...
Ide mit kéne írni?
en inkabb tapolok eloszor utana mehet a jatek lvl 24tol meg partyba is fogok allni akar😄
kva annyaert nem lehet bejutni 

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ja sry Semo, neztem privit...
egyik belepesem alkalmaval testinget irt sot ket alkalommal is, de azota megint normal es megsem megy...
egyik belepesem alkalmaval testinget irt sot ket alkalommal is, de azota megint normal es megsem megy...
ott a mák, hogy nekem pl. eddig 1 kesztyût (500a), egy sima nadrágot (1000a) és 3 db alapanyagot (100a/db) dobtak el 😊)
inkabb elvezem a jatekot utálok hardcore gyilkolni. bár azzal ugylátszik többre megy az ember 😛
Burzsuj 😊
Mivn utál az SG? már a 2. üzim nem küldi el...
nem unalmas a fungusabuse? én szétunnám magam rajta
de valen itt hol a mak?????
sima fungusabuse erre mindenki kepes
sima fungusabuse erre mindenki kepes
fíling megvan.
Aki az Inqvisitors JOB-os klánjában volt, most csak annak van 1elõre hely. Bár páran már nem játszanak L2-vel, ezért ha lesz akkor szólok.
Majd felébredsz!
Szerintem akik nincsenek klánban, ne kezdjenek újat, hanem várják meg, míg a meglévõ klánok szintet lépnek, mert akkor úgyis kell ember mindegyikbe. Addig gyûjtsetek pénzt😄.
Hat igen allatira nem egyforma a kezdovarosok quest ellatottsaga, de igy van jol...
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
az csak 30k, de eladtam a red sunset kardot 12750-ert + minden fungus atlag 85 adenat ad. Meg esett eddig 3 willow staff head is ami 3x1400. Sot! mar egy low bootsot is dobtak a lireinek😊
Pfff.... inkabb a ban mint ez a szarozas... ...kezd elegem lenni... :C
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
elõfordulhat... na majd ha lvl 4-es klánok lesznek akkor talán beférek én is a végére 

Lehet kicsit le vagy maradva Kaleb de már készülõdnek a klánok akaár csak amikor a JOB-on voltunk...
egyes szintû klánba hány ember fér?
Second Server Temporarily Down
--------------------------------------------------------------------------------
We are having some technical issues with the second server, so it will be down until the problem can be resolved. We have no absolute ETA on this, but rest assured the server will be brought back up as soon as possible. Thank you for your patience!
--------------------------------------------------------------------------------
We are having some technical issues with the second server, so it will be down until the problem can be resolved. We have no absolute ETA on this, but rest assured the server will be brought back up as soon as possible. Thank you for your patience!
33k volt a bone set 62 a bow az nem is 90 hanem 95😊
hat megcsinaltam a fungus kuldetest kb 15x eddig
hat megcsinaltam a fungus kuldetest kb 15x eddig