Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja craz te még nem haltal meg bocs jön 60 40+pk és mind téged akar mondjuk s-grades cuccuk miatt alig mozognak szal elfuthatsz...
MaDFoX
Iszonyat lagos... ...nem merek megtamadni meg egy Keltirt sem... ...az elobb leutottem egyet, csorrent a love, de mire ismet ment mar csak egy tavolodo ami f@sz hatat lattam aki felmarkolta elolem... :CCCCCC hat ezek -ok de nagyon, ki is leptem...

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

azirafael
Miértnem Ábelnek nevezték el a Sieghart-ot? találóbb lenne... Káin megöli...😊

Crazyn
mi a fasz van???????

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ott is kezdetem el, de azt mondták neee ne arra, na jó kari töröl én át erre meg...a többit ti is tudjátok...😄D
Ivan Pjodr
Gyerekek majd ha beköltözünk az öregek otthonába, akkor nyomjuk majd mi?

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

én monstam kainra menjünk...😊)
Acro
Blody Will,..te rossz game master lennél😊)))

Khold- 52 SR

szóval van idõtök átgondolni mit csináltok majd..😊)
MaDFoX
En meg a Kain -ra de hatalmas LAG eso van...

aztán azt mondom óóó kéne egy testing és másfél évig nem tudtok újra belépni...😊
Ivan Pjodr
Varázsolok Cure Karmat

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

ekkor azonban server dissconnect és lefagytok...jön 3 elphy megesz titeket és mivel 70ezer karmatok volt mindentek kiesik...😊
azirafael
Akkor most nyirjuk ki az NPc-ket a városban...

Count Adyn
Sieghardt 😮ffline😞(((((((((((

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lecsapunk rájuk a felhõk mögül. -1000 amcsi marad a földön. Már nem is laggol a szerver .)
Acro
És ha ölünk a karddal,akkor nemcsak meghal az amcsi,de az account-ja is törlõdik.

Khold- 52 SR

Bartz-ra elobb tok faszan bejutottam.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Count Adyn
Johirem van emberek!!

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

azirafael
Nyitok egy szakadékot a kalapácsom ütésével a seggük alá... 200-an belezuhannak és meghallnak mikor összezárul fölöttük!

mindem amcsi s-grade cuccot dob és egy bug miatt ti kaptok fejenként 6milla xp-t meg 999milliárd pénzt
MaDFoX
EN nem akarok! feldorzsoli a combomat, raadasul tor is az a vacak nameg budos is!!!!

És minden magyar sárkányon lovagol
minden utesetek talal és kritikális is!
Ivan Pjodr
Varázsolok Cure Lag-ot

MaDFoX
akkor most nyomjam meg a nagy piros gombot amire az van irva: Blast the fuckin bridge..

dzsonesz
jaj olyat akarok

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Count Adyn
Daraljunk vazeeee!!😊

most ott áll az összes amcsi nem látnak semmit...😊
de sajnos a server beszarik es 10óráig lagg van nekik a,mi rátok nem hat mert van vedoauratok lagg ellenn...😊)
Count Adyn
a nagyon nagyon amcsi a legkemenyebb monsta a jatekban😊

Acro
Szétszórunk egy pár hamburgert a híd aljánál..és nyillal lõjjük az amcsikat közbe...

Khold- 52 SR

MaDFoX
JA! ES a LEGFONTOSABB! Gludinban van kocsma, miert nincs Gludioban?!!!!

**MaDFoX mint Gludio teljhatalmu ura kijelenti hogy a kovacsot tegyek ki a folyopartra es a helyen legyen kocsma!

mindenk god's blade van kezebe meg samurai longswor
Ivan Pjodr
Védekezõ állásbaaaa!!!

Ivan Pjodr
jaaaa

nagyon nagyon amcsik és kozelednek..
Count Adyn
mi volt ot atombomba?😊)

na a sok amcsi player jön is áradnak a hídon át titeket akarnak..😊
dzsonesz
ami erossen kondenzcsikos volt, minek lattan a 2 horror azon nyomban szornyethal..

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

de nem mert 60ezer ember halt meg egyszerre és mind oda került szal kúúrva lassú ha meg mégse benyomok server testineget és 20perces lagok vannak másodpercenként...
MaDFoX
**MaDFoX elbujik egy Elpy mogott es gonoszul vigyorog... majd sotet terveket szovoget Gludio Castle Town bevetelere es minden a listan szereplo karinak megemeli az adot... >DDD

hpzolee
ah elneztem bocs

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Acro
Felszedem mindenki cuccát..tali a keleti Hídnál,ott visszaadom.Aztán gó valahova és irtsuk le az amcsi playereket

Khold- 52 SR

hpzolee
nick: zolee név: zolee DE female mage

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

craz épp belép de leveri 2 horror mire meglátja a képernyõt eldobja a kedvenc alsónaciját...
gPROject
HUNnia knight/lvl20 ---> passz/lvl40
😊

Ivan Pjodr
Lag Vegas amugy kurva gyors most Will! 😊

Crazyn
testing van bazze!! testing!

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

acro élte csak túl tápos fegyverei miatt többiek meghaltak és laggcityben támadnak fel most megy nekik a game 0.00001234fps-el...