Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
amikor mindenkinek jó 😊)
Tudom, ilyen nincs, de most +-1 ember nem számít 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
mert ugye ahhoz szint is kellene hogy az ember átmenjen 😊
Ne az "SG-s nick" oszlopot nézd, hanem a "név" oszlopot!!!!!!
Felesleges sorszámozni!
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
IDE EGY QRVA KEYT DE GYORSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLIHIHIHIHÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ 😞(((((((((((((((
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Jólenne mondjuk - PÉNTEKEN 21:00-ra GLUDIO mellett a DOCK környékén - összejönni egy - össznépi (HUMAN, ELF, DE, TÖRP, és nemutolsó sorban ORC) - csoportképre
sikerült belépnem a 2-re
Kumiszka néven keress majd 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(ha el nem viszik) tema
semmi gond, sztem mire megyek, addigra uj weap kell ugyis...
ingame csendpenge neven keress ha vankerdes, parancsa:
"csendpenge csao jock😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
1. bekéne sorszámozni
2. ABC sorba kéne tenni az utolsó pár nevet is 😊)
igy ird, majd meg fog jelenni egy peticioablak
nekem minding Goose valaszol
Amíg tart a leállás bemutatkoznék:
SereniaHUN elsõ napos elf varázslótanonc.
Természetesen a kettes szerveren..
Kumisz
meg atgondolom, hogy addigra kenytelen lennek-e beszerezni torplandon, vagy sem....
mikor valaszoljak hogy erdekel-e?
Sikerült végre egy fél órát játszanom a NAOB
ez számomra egy teljesen új érzés 😊
(KumiszDeKomisz jelenleg Kumiszka 😊 )
1. Visszarak a kiinduló városba (minden retorzió nélkül) és buktad a 2400a-t (ez nekem 6 hajózásból 3x történt meg 😊)
2. Újraszülesz minden retorzió nélkül a Végállomás városában (6 hajózásból 1x történt meg)
3. Beleesel a vízbe, le a tengerfenékre és ha nem halsz meg, és nincs scroll of escape-d (bõvebben errõl az állapotról kérdezd Agyhalált 😊), akkor ha ügyes vagy elmész a tengerpartig (itt egy falba fogsz ütközni, leülsz és) szólsz vkinek akit ismersz (bõvebben errõl az állapotról kérdezd Agyhalált 😊), hogy menjen a megadott koordinátákra (/loc parancsal tudod megnézni a koordinátáidat) és vigyen magával 2 db scroll of escape-t. Ekkor õ beúszik a vizben a meredekségik, és ha nem fulladt meg addig (mint amikor én tettem 1x) akkor átadod neki a scroll of escape-t és õ kivarázsolja magát, te is kivarázsolod magad és kész 😊)
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Össze is van linkelve a kettõ, átjárható?