Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acro
hose😊

Khold- 52 SR

Acro
Hali nincs valakinek elado coursed hosa-a?
Mert csak felsõre volt már pénzem?😊))

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
meg annyi hogy elfeknél minden respawn-olo gombára 3 player ugik ...ugyhogy fighter-ek szopnak ezerrel...😞

ha valakinek van feles serialja pls szoljon,mert nagyon nem akarnak küldeni,pedig mar 3 napja várok
Laza
a kulonbseg meg a ket gonbas kozott, hogy az Elf gombak lvl8-asok a DElf gombak lvl11-esek...
es hogy DElfeknel a gombak mellett vannak a Zombik, amikert szinten fel lehet venni 2000a-s kuldetest (a masik varazsboltostol)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Cactus
A serial megérkezése a legbizonytalanabb, van mikor azonnal jön, van mikor soha. Próbálj több címre regelni, valamelyik csak megjön!

A TeamSpeak -el kapcsolatban annyi, hogy én már rég csináltam egy szobát egy dedikált zsír szerveren, de senki nem használja.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cactus
Balor Orcok azok, és Fastering Bat -ek! Blood fungus + stone soldierek jo tápok vazsinak!

Hali!
Nektek milyen gyorsan válaszoltak a feliratkozásra? Tegnap óta nem kapok választ
Egyébként használtok teamspeaket? Ha igen, akkor mi az ip címe? Már ha az info publikus 😊

Nekem z600 van és le is szedtem ,hála neked.Szép.
Valen
ELF gomba lelõhely:

DNY-i kijáraton az út mellett mész NYugatra, majd a domb túloldalán (kb. 200 m) vannak a Kaboo Orc Fighter + ... Fungus + Green Dryad lehõhely. (a keresztezõdésnél a World Tree-tõl Északra Keletre)

DE gomba lelõhely:

NY-i kijárattól az út mentén elmész a keresztezõdésig (20 m) majd tovább NY, DNY-nak (kb. 150 m) és jobb oldalt az Oszlop környékén vannak a Forest Walking Fungus-ok

A Blood Fungus-ok meg a DNY-i kijárattól légvonalban DNY-i irányban a mocsár ÉK-i részén, a 2. nagy dombon túl, ahol a Baroca Orc Fighterek vannak + a Stone Soldier-ek + a Repüli nemtommik

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Cactus
Ugyan elfekrõl fogalmam sincs, de azt tudom, hogy DE towntól egy kis hegymászással nincs messze a gomba!

semo1
Ki volt a job-on lvl20 körüli human mage?
Szeretnék tõle tanácsot kérni.

phalanx
faszér kell nekem folyton alt+tabot nyomni 😊 most kaptam egy critical errort és nem enged vissza 😞(((

amúgy melyik a gyorsabb az elfek vagy a dark elfek gombás questje??? (értem ezalatt, hogy melyik városhoz vannak közelebb a gomba lelõhelyek?)

Ivan Pjodr
ok, nézem köszi

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Laza
ha megnezed a siteotm hamar kiderul (a neve alatt van a mailcime)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ne irj be olyat, amit nem adtam meg feltetelnek...
szoval pl olyasmit, hogy mi akar lenni... en is akartam sok minden lenni... tuzolto, katona, vagy esetleg vadakat terelo juhsz.. 😊)))

Ivan Pjodr
Crazyn küldjek karakter képet, meg infokat? ha igen hova?

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

én bladedancer leszek csak mondom mer nem volt a listában...
Crazyn
majd holnap este megcsinálom, vagy a hétvégén, mert ez kurvahosszú munka lesz

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
Ne! Amiket eddig elküldtetek nekem, az megvan!

én most küldjem el az adataim craz-nak vagy mi? 😊
Laza
JaH, ha vkinek nincs vmilyen adata, N/A -t irj

egy köcsög fasz meg elkezdte rombolni a feliratot látszik is az u betün már a munkája meg is öltem a faszjankó..😄
Ivan Pjodr
voltak ott 2-5 perce lagok is, kétszer haltam is😞

Ivan Pjodr
ok, de csak a gif nagyobb, de az meg muszáj!! 😊

Birk@
Csak én szívtam egész délután/este a rohadt nagy laggal? Ha be is tudtam menni, minimum 5-10mp-es lagok voltak 😞
Chello sux

Birkus Maximus

Ivan Pjodr
beküldjem a bajnokságra?? 😊))

Birk@
BAsszus a 100K+-os képeket mellõzzük pls majd😊
Inkább tegyétek ki honlapra vagy valami

Birkus Maximus

Crazyn
az uccsó kép fasza lett 😄

Laza
elkuldtem

Ivan Pjodr
Bocs a nagy képekért...

Ivan Pjodr
A teljesség igénye nélkül álljanak itt klánunk mindennapjairól készült képeim.

Egy véletlen fojtán majdnem sikerült száraz lábbal átkelnem az óceánon(az a fal az óceán aljan van ám!)

Íme a bizonyíték, hogy sikerült 4 en 12-es szinten elintézni egy mocsári lurkert 😊

Ennek a patkányembernek sikerült belekacsinatania az operatõr szemébe

Ez egy önarckép rólam, a dándzsönbeli darálás közben

Ez a díszes felirat pedig a Sötételf Dungeon falára készült
köszönet William mesternek érte

Ez pedig annak a bizonyítéka, hogy a sötételfek parfümje mennyire ingerli a patkányembereket(remélem animálja a gif-et)

Szóval így tengetjük mindennapjainkat, majd rakok be csoportképeket is ha mind együtt leszünk.
(remélem berakja a képeket...)
És végül Hajrá DarkHUNters!!

Laza
ok, mailben elkuldom...
leirom a tudnivalokat, de fel is van kommentezve a forras 😊

egyebkent meg frissitettem gyors, csak a pontositas kedveert 😊

Avenger
Kira lett az uj site!

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
DooDoo=Noxia már nálunk tag, a HUNterseknél.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Crazyn
fasza lett 😄 Grat!
Küld el a sablont a karakterlapokhoz, én meg kiröltöm õket!

Laza
Nah hello arcok, verejtekes munkaval, de felkerult az
Design 2.2 - Magyar Lineage 2 site

eszrevetelek johetnek.. lessetem meg a karakterlapos szosszenetet 😊

Crazyn

Crazyn
Hogy mért kérdeztem ezt?
Mert a kurva serverdown miatt unatkoztam:
LineAge 2 for Z600

Crazyn
Van köztetek olyan, akinek Sony-Ericsson Z600-as vagy T610-es mobiltelefonja van?

Lynx_TWL
na én alsozm azértmár mostan

๏̯͡๏﴿

Egyébként lehet nem is kamu, és tényleg megcsinálta a gyerek a 40es karit, csak nem nézi senki hogy ott a neve meleltt hogy *GM* 😊

Lynx_TWL
áááh most néztem meg cska a hírt teljes valójában😄DDD

๏̯͡๏﴿

no már megy

Hát rájuk is fér. Kicsit pedofil jellegük van 😊
Lynx_TWL
hihi most olvaoms oldalon, hogy öregítenek kicsit a törp csajokon😄

nem 6, hanem 7 évesek lesznek😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hát folyamatos(ami ugy itt a jó kis serverek miatt lehetetlen😄) meg elhet elsõ nap kb 20 óra alatt szerezni, a 15ös szintet talán😊
köv nap már.... áh érdekli a faszomat 😄

engem csak az zavar, ohgy ma is olyan sokat tudtam játszani, hogy léptem +20%ot😄

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
gusztustalan kamuzos tápduma neki se megy szerver es ezzel hülyiti a népet

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Davidus
Na azok nem kis droidok lehetnek😛

V9ykn8_TZL0

dzsonesz
aztan lehet h ma csoda lesz

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben