Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Már úgyis tele van vele a tököm
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Másképp minek lehet felmászni arra a korlátra(párkányra), ha nem lehet kihasználni az az által nyujtott taktikai lehetõségeket..
Mindenképpen nyalni kell a GM seggét, akkor szerintem éngem se bannoltak volna.

Majd felébredsz!
Just in time debugging jön fel,ha nem akkor nem csinál semmit,de nem tudom elindítani az alkalmazást
Meg ha XP d van akkor Windows Updateben valahol van javitás töltögetni kell õket
Elindítok egy launchert(knight online) és ezt írja:
Hiba
A futtatás közben hiba történt
Elindítja a hibakeresõt
sor 86
Hiba:az objektum nem támogatja ezt a tulajdonságot vagy metódust
Mi a szart lehet ezzel kezdeni?
mitõl van ez?
Köszi
hogy szabaduljak meg tole ?
valaki party l2 ben? lvl 20 wizard de gyogyitani
tok csak valahol nagyon délen vagyok épp
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
És bármennyire meglepõ de Lanon elõfordult már hogy elõbb az uriembert utána pedig a gépét vágtam ki az utcára..
Ha valaki az serverem,az én szorakozásomat rontja , akadájozza akkor nemérdekel kicsoda micsoda,mehet a faszba.
Amúgy Én ezeket a szabályokat qrvára nem vágom. Leírhatná valaki mit nem szabad csinálni, mert nem akarok úgy járni, mint Ric!
Ja, és ha megveszem a gamét akkor is ez van? Lehet egy nap után kibanolnak?
valakinek van valami 5lete svchost.exe s virusal kapcsolatban?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Majd felébredsz!
Lehet nemszeretni,de amit nemszabad azt nemkell csinálni....
Majd felébredsz!
ja és a bugok ugye: ma reggel majdnem meghaltam, mert rámtámadott két LÁTHATATLAN les werewolf, miután leültem pihizni..
๏̯͡๏﴿
amugyis o fonok am
.Majd felébredsz!
Én csak Orfennek mentem neki =((