Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemeny😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
milyen jól mutatna szakállban 😛P

Nethyrrea

nesze 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
Gondolom de enm csak ütni meg heal-ezni szoktak iylenkor 😛

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
9 ember kevés oda, mégha 40+ levelesek is
a hangyák is hasonló szintûek, de õk 9-nél jóval többen vannak

hpzolee
Ez sztem tuti a lagok miatt volt ha mindenki 36 közelébe volt.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Davidus
Undocumented Patch Changes folytatás

____e) Item drop rate tinkered with, items dropping more often?
8) Camera Chron1 patch applied, allows looking straight up (along with documented translucent)
9) PC Sitting HP regen has been increased!
10) Added more NPCs/guards in certain areas (could use more info here)
11) ???

V9ykn8_TZL0

GAthersw
az már pedofília lenne 😄DDD

01110000 01110010 00110000

Torpe nokhoz nincs ilyen?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea

hangyanéni keresztbetett nekik..pedig 36-os kariknak azért talán már csak nem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
underwear exhibition....csöpp-csöpp....

hm😊

Nethyrrea

khömm....siege golem...csókolom bácsi 😊

Birk@
Már látom hogy ez lesz a végzetem 😄

Birkus Maximus

nem hiszem hogy ncsoftnal, ne figyelnenek erre😊
szal nem fognak kikerulni onanan szamlad adatai

Birk@
és az már ezexerint nem is él?

Birkus Maximus

Strahd_
illtve nem a kártyát deactiválja henm a játék accodat.

hat akkor vard meg kartyadat, jobbat nem tudok.

de ha jol emlekszem alul van valami mas lehetoseg ahol nem ker kartyat

Strahd_
Nem csak anyit érhetsz el hoyg FBI csönget nálad .) mivel büncselekményt követsz el hamsi kártyával való visszélési kisérlet miatt. Utolagosan leeht törölni a számlainfot... de ez dectiválja a kártyaszámod.

Én 1 szer használatos kártyaszámmal fizettem .) arrol vonjanak le pénzt még ha tudnak .))

Birk@
Még fake-kártyagenerátorral is próbálkoztam 😊 De nemsikerült átcseszni

Birkus Maximus

GAthersw
Az is biztos.

01110000 01110010 00110000

Birk@
De mit írjak át? 😊 Nem tudok egyet sem!
Haverom csinálta nekem a vételt; ami korrekt is figyelembevéve hogy a saját számlámhoz (pl amiree a fizu jön) tartozó kártyát én se adnám ki a kezembõl 😊

Birkus Maximus

szerintem kesobb is atirhatod a kartya szamot is

Someone at 62.201.96.73 has reset your Lineage 2 Game Account password for account zsanbacsi. If you did not make this change, please contact support immediately at [email protected].

hm ezt mosz kuldtek😄DDD

Birk@
Nyah akkor egy kérdés/kérés: Van valakinek olyan kártyaszáma amirõl már nem fizet (1x-i), vagy ilyesmi? Mert be kellene írnom valamit ahoz hogy hogy fogok havomta dellázni (a játékot már megvettem, de a havi fizetéshez nem írhatom be a haverom kártyaszámát) addig amíg a sajátom nem jön meg? az 3 nap max

Birkus Maximus

Birk@
miért te mirõl fizettél?

Birkus Maximus

perempe
Angolul.

* George Benson : White Rabbit *

perempe
Kis off:
Megmondanátok, hogy milyen címmel keressek egy program végigjátszására? (Általánosságban kérdezem.)

* George Benson : White Rabbit *

Strahd_
nekem nem. 😊 valószinüleg Activálási költség az 1 $ de inkabb válalom minthogy éles kártyaszámot kapjanak tölem.

több érdekség is van ezzel a fizetéssel. Ha egy tanácsot megfoganak a fizeni vágyok csak netes kártyát használjanak vagy olyat ami 1 szeri tranzakcióra szol mert nem banknak fizetsz hanem nekik rögtön. Megtartják a kártya adataid amit ki tudja ki tud megszerezni stb stb.

Davidus
A bank is leszed gondolom valamennyit.

V9ykn8_TZL0

Strahd_
51$ vont le öszesen... érdekes azért...

Strahd_
mindegyv megadtam neki erre levont 1$ ezt a szemétséget .)

Davidus
😊 Ott mindegy mire nyomsz 1 hónapig nem fog levonni egy fityinget se.

lásd #14049

V9ykn8_TZL0

Nethyrrea
ott írja, hogy "the more time you sign up to play, the less you pay per month"

Nethyrrea
írnak oylat is a címlapon, hogyha több hónapre fizetsz elõ elõre, akkor kevesebb a havidíj, vagy ilyesmi. lehet azért kérdik.

Strahd_
de van

amikor megnyomom akkor kéri a serialt amit megadok neki (azt vettem meg pénzé) és utána kéri mondjam meg hoyg akarok fizetni. 14$ havi
2 havi 3 havi stb stb majd név cim kártyaszám... na zt a lépést nem csináltam tovább... mert minek neki a kártyaszámom tölem ne vonogasson csak ugy... most is le akar vonni 14$ ?

de kerte, de utana sem fogadta el accot, csak miutan megvaltoztattam a jelszavam is

BlackArt
Ne idegeskedjetek a penzzel kapcsolatban 😊 Nem fognak atvagni, csak akkor kell figyelni ha mondjuk 3 honapot fizetsz egyben, akkor a lejaratkor ujra harom honapot fognak leemelni. Ha esetleg kozben megunod a dolgot, visszautaljak a fonnmarado osszeget. (Amcsik kepesek 1-2 dollarert oltari kalamajkat csapni 😊))
Az hogy kerik a kartya accot, csak uzleti fogas: elso honap mindenkeppen ingyenes, es egyszerubb ha tudjak hogy fizetokepes vagy, raadasul nem nekik kell ugrabugralni hogy fizess, hanem neked ha le akarod mondani a gamet 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Davidus
Nincs olyan gomb hogy activate? Lennie kéne.

V9ykn8_TZL0

Strahd_
ok

a a serialom megvan! feltüntetti amikor belépek az accontommal. online par. nal ott a serialom

alatta

Activalhatom a betahoz tartozot vagy add game...

ha add game uj nevet jelszót kér.
ha activálom akkor meg a 14$ fizetést kéri.. kártyaszámmal.

amit csináltam beloginoltam PLAY NC
majd -> Store / Lineage 2 plnc vásárlás kitölöttem az adatokat levonta pénnzt és ott volt a serialom az accontomnal feltüntetve. de a betas accom inactive.

Birk@
nem kellett mégegyszer beírni a kártyád adatait?

Birkus Maximus

engem, utana is baszogatott egesz adig, mig nem valtaztattam meg a jelszavam, utana siman beengedett gameba

Birk@
Lol baze nem ugyanarról beszéltek nem tûnik fel? 😊

Odamész a plaync honlapjára, és ha megvan a serial, akkor megjelenik egy activate gomb a lineage-es logined mellett. Rányomsz és beírod a serial számodat és UTÁNA kezd el baszogatni, hogy hogy akarsz havonta fizetni.

Birkus Maximus

Gugger
Srácok akinek már megy az elõfizetés, és kapott kodot amivel lehet játszani az kicsit szájbarághatná, hogy hol mit miért kell csinálni, és akkor nem lenne itt összevissza mindenféle találgatás és kérdés sem! Köszi!

Davidus
1. belápsz playNC accal
2. bemész a shopba és kitöltöd amit kell.
3.rényomsz az activate-re és beírod a kódot amit kapsz.

Az lehet a gond hogy nem vagy be loginolva.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem azt jelenti. Már nyomom szal csak tudom😛

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Strahd_
szerintem a Card Number kártyaszámot jelent!!!

megadta a serial ha megnyomom az activate gombot a betasnal akkor jonn hogy mennyit akarok tejelni 14$ név cim irányitoszám kártyaszám lejárati dátum....

vagy add game lehet de ott meg nevet jelszot kér hoyg hozzak létre.

hpzolee
most also vagy felsö? plz

Davidus
Nem kártyaszámot kér hanem az aktiváló kódot.

V9ykn8_TZL0