Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nesze 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
a hangyák is hasonló szintûek, de õk 9-nél jóval többen vannak
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
____e) Item drop rate tinkered with, items dropping more often?
8) Camera Chron1 patch applied, allows looking straight up (along with documented translucent)
9) PC Sitting HP regen has been increased!
10) Added more NPCs/guards in certain areas (could use more info here)
11) ???
V9ykn8_TZL0
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
hangyanéni keresztbetett nekik..pedig 36-os kariknak azért talán már csak nem
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
khömm....siege golem...csókolom bácsi 😊
szal nem fognak kikerulni onanan szamlad adatai
de ha jol emlekszem alul van valami mas lehetoseg ahol nem ker kartyat
Én 1 szer használatos kártyaszámmal fizettem .) arrol vonjanak le pénzt még ha tudnak .))
Haverom csinálta nekem a vételt; ami korrekt is figyelembevéve hogy a saját számlámhoz (pl amiree a fizu jön) tartozó kártyát én se adnám ki a kezembõl 😊
Birkus Maximus
hm ezt mosz kuldtek😄DDD
Birkus Maximus
Megmondanátok, hogy milyen címmel keressek egy program végigjátszására? (Általánosságban kérdezem.)
* George Benson : White Rabbit *
több érdekség is van ezzel a fizetéssel. Ha egy tanácsot megfoganak a fizeni vágyok csak netes kártyát használjanak vagy olyat ami 1 szeri tranzakcióra szol mert nem banknak fizetsz hanem nekik rögtön. Megtartják a kártya adataid amit ki tudja ki tud megszerezni stb stb.
amikor megnyomom akkor kéri a serialt amit megadok neki (azt vettem meg pénzé) és utána kéri mondjam meg hoyg akarok fizetni. 14$ havi
2 havi 3 havi stb stb majd név cim kártyaszám... na zt a lépést nem csináltam tovább... mert minek neki a kártyaszámom tölem ne vonogasson csak ugy... most is le akar vonni 14$ ?
Az hogy kerik a kartya accot, csak uzleti fogas: elso honap mindenkeppen ingyenes, es egyszerubb ha tudjak hogy fizetokepes vagy, raadasul nem nekik kell ugrabugralni hogy fizess, hanem neked ha le akarod mondani a gamet 😊
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
a a serialom megvan! feltüntetti amikor belépek az accontommal. online par. nal ott a serialom
alatta
Activalhatom a betahoz tartozot vagy add game...
ha add game uj nevet jelszót kér.
ha activálom akkor meg a 14$ fizetést kéri.. kártyaszámmal.
amit csináltam beloginoltam PLAY NC
majd -> Store / Lineage 2 plnc vásárlás kitölöttem az adatokat levonta pénnzt és ott volt a serialom az accontomnal feltüntetve. de a betas accom inactive.
Odamész a plaync honlapjára, és ha megvan a serial, akkor megjelenik egy activate gomb a lineage-es logined mellett. Rányomsz és beírod a serial számodat és UTÁNA kezd el baszogatni, hogy hogy akarsz havonta fizetni.
Birkus Maximus
2. bemész a shopba és kitöltöd amit kell.
3.rényomsz az activate-re és beírod a kódot amit kapsz.
Az lehet a gond hogy nem vagy be loginolva.
V9ykn8_TZL0
megadta a serial ha megnyomom az activate gombot a betasnal akkor jonn hogy mennyit akarok tejelni 14$ név cim irányitoszám kártyaszám lejárati dátum....
vagy add game lehet de ott meg nevet jelszot kér hoyg hozzak létre.