Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írjátok felül a régit (+ biztonsági másolat) és a játékban
majdnem mindenki alsógatyában, tangában illetve bikiniben
fog figyelni
illetve hivatalos nevén "Wool_underwear"-ben 😛
Én például csak sportfogadásra tudtam volna használni, ha akkor éppen nem lett volna üres a kártya. 😛
๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
www.bankkartya.hu
meg egy animében egy bûnözõ szövetkezet😊
๏̯͡๏﴿
nesze 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
CIB-es csako a Visa izejukre meg 2 hetet mondott,naezekis hogy azizebe kaptak az ev internetes bankja cimet...
Bizok benned JOckey!Majd mindja irok választ.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
๏̯͡๏﴿
- 1. Bartz 149 ms
- 2. Sieghardt 148 ms
- 3. Kain 148 ms
- 4. Lionna 149 ms
- 5. Erica 148 ms
- 6. Gustin 82 ms
- 7. Devianne 82 ms
- 8. Hindemith 82 ms
A szerverekrõl: Kryn mondta, hogy alig van még player a 2. szerveren, de a pingje még így is 150 örnyékén van, akkor kérdem én, mi a szarért maradjunk ezen? Aki normális az átmegy máshova, max. a 2-3-4 lvl-es klánok akik maradnak a seggükön. Szerintem sokan átfognak menni a 6-7-8-as szerverre. Én ha már fizetni fogok érte, szeretnék normálisan játszani. Egy Raiden vagy várfoglaláson esélyem nem lesz ilyen ping mellett.
szal befüzettem havernak, acitváltam a kdót a saját krátyámmal, aztán cancel-ni próbáltam a bill-t hogy ne vonja késõbbiekben az én kártyámról a lóvét, majd füzeti késõbb maga, erre a sárc nemtud belépni
kérdem én: hol van az ingyen 1 hónap akkor vagy hogy megy ez?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
a Soldats sokkal jobb szvsz...
Amerikában az inkvicióról a jó kis keresztégetés és a KKK juthat észbe, nem lenen jó ilyen névvel rohangálni a nevünk felett...
Mindenesetre nekem persze semmi beleszólásom mivel nem vagyok klántag, de asszem nem is leszek a mostani felállás szerint, és megcisnálom a saját 3személyes Soldats klánomat, ha leszarjátok felvetésemet😊
Aztán ha vkinek mégis jobban tetszik a név le ne nyúlja😄
๏̯͡๏﴿
Egyebkent asszem az account letrehozasanal is elmagyarazzak hogy mi az es hol talalhato. Az a lenyeg hogy ha van olyan akkor fizethetsz a kartyaval.
01110000 01110010 00110000
(Pl. nekem harom kartyam van, a Budapest Bank Maestro nem jo, a New Yorki Citibankos Cirrus/maestro dombornyomott nem jo, a magyar Citibankos VISA jo.
Amikor rányomtam, elõ ugrott az a cucc, hogy biztonsági okokból 30mp múlva ugrik az oldal és mikor visszamentem, már nem beta volt ott hanem semmi.
01110000 01110010 00110000