Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL

Viszont aki el akar adni, az megnézi, hogy mennyiért vehetné meg a boltból és az alá mond 1-2k-val 😞

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Nethyrrea
de a legegyszerûbb az hogy bemmész boltba, megnézed mennyiért vennék meg tõled az eladók, és pár ezerrel fölékínálsz

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Birk@
Cuki drága olvastad az emilem? reagálj pls 😊

Birkus Maximus

Nethyrrea
olyan 13-15k-t kapsz érte. quest reward

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

28k körül vagy 18? hmm

LeonSilver
Valamééék napö leltem egy bloodsaber-t (valami baromról leverték az orkok
).
Mennyit ér ez???Ho lehetne utánanézni, hogy mi mennyit ér (kb)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nethyrrea
megnéztem katana recept összetevõit, valami 1800 darabot kéne összeszednem egy kardhoz....

Ratmanek elég jól dobálják.

Nethyrrea
hûû, animal bone majd kellene nekem rengeteg, craftoláshoz

1😊
Uccsó nap Gludioban az árusok azzal szórakoztak, hogy 1-2 adenákat obaltak ki a térre. Sok amcsi meg ugrott a utána, de vagy 10-en egyszerre.
Arra gondoltam, hogy én is leülök árulni és dobálom az animal bone-t aztán meg irogatom a hülyéknek, hogy "Bring back! Bring Back...good dog!"

Davidus
Tudom hogy itt vagytok😄

V9ykn8_TZL0

Hehe, ezért szeretem a távol-keleti szervereket. Mindig feltalálják magukat és amit csinálnak, azt más játékos nem cseszi el. Pl tegnap a JOBon két törpecsaj táncolt szinkronban gludioban a fegyverbolt elött. Egy idõ múlva már vagy 5en nézték és dobálták le eléjük az 1 adenákat, heal potokat, SSeket. A végére vagy 10en nézték és már annyi arany volt a törpék elött hogy az már összesen 1000 adena is lehetett. Tökre emlékeztetett az utcai muzsikusokra 😊 És itt senki sem vette el az aranyat elõlük. Próbáld ezt megtenni amcsi szerveren 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Davidus
Van most valaki lineage közelben? Kéne cuccolás help. thx😊

V9ykn8_TZL0

Nethyrrea
b grade buzogánnyal...aztaqrva....

Ezér kell hogy veled menyen egy healer 😊 : Nem tudom észre vettétek -e , de ha az ellent lerootoljak, akkor az csak is a healert akarja utni, és nem fog a közelharcosra támadni,(még akkor se, ha az fél órán át csépeli a MOB-ot). (Bár ez lehet hogy vmi bug).

Jockey
ja és tegnap kb 3or haltam 29en, szal az volt a végsõ pont, egy fehér commander meg egy kék mahum guard lenyomott a gecibe, a commander 80+kat ütött belém chainbe, csak azt láttam már 200 a hp-m, nyomtam heal poitont azt le ios vertek l (hozzátartozik nem jött be egyik mortal se..)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
sanca: hát, így is fogalmazhatunk, meg úgy is hogy a törös kari szart sem ér soloba már, nekem mind1 melyiket mondjuk rá..
lvl40ig bow-l fogok menni, felnyomtam a long range skill-t (távolság nõvelõ ijjásznál), meg maxoltam abow masteryt, power shoutom maradt lvl2es, azt tok felesleg
tegnap nem volt idom jatszani vele, ma fogom tesztelni mi tud a karakter így, ezért kérdezem

LOL...

Én 23 szinten még csak sabre-ra gyüjtöttem 😊
Csak voltam! 😛

Gugger
lol. én most lvl23 vagyok, és a 1.5 millas axe-van most 110 kb 😄

Ezzel a kis csajjal majdnem egy súllycsoportba van, pedig ez 14 lvl-el kisebb!

Hajrá törpék!

Igen de te egy gyík ijjász vagy 😊 egyébként meg lvl 65 körül mindenki tudni fogja a saját kasztja osszes skill-jét, mert lesz annyi SP-je hogy belefullad, ugy hogy nem kell izgulni, hogy most rosszul költötöd el 😛
Nekem meg 295 volt +1-es Gastrával

448 nem rossz egy egykezes fegyverrel. Neken 140 körül volt lvl 34-en 1,5 millas axe-val...
kiraly, reggel 8 ota 3. disconect

csak megtalaltak ijjasz szopatasara valo dolgot, levettek mana regeneralodas sebeseget😞

De azért elég kegyetlen 28 millió SP!!! 😄

Vki a múltkor kérdezte, hogy honnan lehet letölteni a Brigandine Bp-hez a bug fixet.
Ehun e 😊)
De már csak nem kell, ha már fizetünk a gémért! Nem?

Gugger
lvl70 es csak ekkora a p.atk?

Ezek közül szinte mindet láttam aznap éjjel.

Azért van nekik ennyi SP-je mert lvl 58 után már nincs új skill amire elkölthetné az SP-jét. Õ meg ha jól látom már lvl 70-es... 😄
BlackArt
Jengaval sokszor osszeugrottam, mert o is scout volt. O ijjas en pusztakezes 😊
Bekepzelt pocs 😄

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Akikrol biztos tudom hogy atjottek SB-bol es valszeg a regi nevuket hasznaljak: Homicidal, Stargod, Kerigen, Ragedd, Godsmack, Holytouch, Raagnor, Jenga. Persze altokkal egyutt voltak vagy 300-an, viszont a fonti nevek a "kemeny mag".

BlackArt
PK klan...

Jaj, az a Homicidal az egy fas*kalap. Az mindenkivel kötekedett, meg egyszer elment mellettem, belém is vágott SS-el 1eta pecs (100 életem le is ment az 500-ból😊)
De én úgy emléxem, hogy Stardog meg Homi az egymást verte egy darabig.
Lehet, hogy csak haveri meccs volt mert 1ikük se nyúvadt ki sajna.

BlackArt
Stargod, Homicidal az SD-bol, vagy ahogy L2-ben nevezik magukat: WaR...

Mennyi espééé....

Felrakok pár képet, hogy legyen mit nézegetni. Ez mind az uccsó éjjel készült Gludionál. Eljött pár 40+ -os kari is és mutattak néhány igen látványos skillt.
Hááát...voltunk egy páran

Néhány nem túl kemény legény azzal húzta a keményebb legényeket, hogy kiment a városból rávert 1et, aztán visszafutott. 😊 Itt a kemény legény HBSR is besopta
Aztán meg azzal vagánykodott, hogy ez az elsõ, hogy behalt és most is 6 ember ellen....szánalmas

Itt meg Dalfiuss ruciát nézzetek, mert ez már biza C-grades.
Dalfiuss meg Kungen 100%, hogy már 40-en fölöttiek, mert az egyik már golyókat lövöldözött, a másik meg már tancikált magába. Ja, és mind2 dupla Revolution kardocskával szalagált

Itt éppen egy PK kergetésébõl jövünk vissza a városba.
Elõre nézek...

...hátra nézek

És közben volt egy össznépi tömörülés

Ennyi.
Bocsesz a képek méretéért 😛

Én 30 környékén turekeztem. Nem valami lassú mobok, de itt legalább voltak necces dolgok pl. mikor kihoztam egy warlordot és az SS nem akart betöltõdni
Én turekezni szerettem íjjal meg tõrrel 1aránt. Ott legalább nem alszol el

Behodoltal az imballancenak?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bár nem vagyok ijjász, de az Execution ground alsó részén vannak jó lassú ghoul-ok amik lvl 32-esek azokat halomra tudod lõni 😞 Meg tulajdonképp mindent ami ott van csak a gólemeket nem.
Jockey
no olyan ijjaszok segitseget kernem, aki 30 kozelebe jartak mar
szal gastra bw-l 29en mit kene olnom? milyne mobot es hol?
akinek van tapasztalata orommel varom az otleteket

hpzolee
tegyetek mar be pár érdekes képet hogy merre jártok meg iylenek

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Cromac Mac Art
egyébkét érdekes hogy mig a attack + defense aurát lassan kasztolja az elf a Deflection arrows-t meg semmi perc alatt..na igy kellene mûködnie a cure poison-nek is..

Lynx_TWL
jah😊

๏̯͡๏﴿

Cactus
Arról nem is beszélve, hogyha kioldzódik a cipõfûzõje valakinek 😛

\"There is no respawn or load game in real life!\"

krob
😄DDDDD
...volt egyszer egy vadkelet....