Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
).
Mennyit ér ez???Ho lehetne utánanézni, hogy mi mennyit ér (kb)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
amcsi meg ugrott a utána, de vagy 10-en egyszerre.
Arra gondoltam, hogy én is leülök árulni és dobálom az animal bone-t aztán meg irogatom a hülyéknek, hogy "Bring back! Bring Back...good dog!"
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
lvl40ig bow-l fogok menni, felnyomtam a long range skill-t (távolság nõvelõ ijjásznál), meg maxoltam abow masteryt, power shoutom maradt lvl2es, azt tok felesleg
tegnap nem volt idom jatszani vele, ma fogom tesztelni mi tud a karakter így, ezért kérdezem

Hajrá törpék!

csak megtalaltak ijjasz szopatasara valo dolgot, levettek mana regeneralodas sebeseget😞
Ehun e 😊)
De már csak nem kell, ha már fizetünk a gémért! Nem?
Bekepzelt pocs 😄
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
De én úgy emléxem, hogy Stardog meg Homi az egymást verte egy darabig.
Lehet, hogy csak haveri meccs volt mert 1ikük se nyúvadt ki sajna.

Hááát...voltunk egy páran
Néhány nem túl kemény legény azzal húzta a keményebb legényeket, hogy kiment a városból rávert 1et, aztán visszafutott. 😊 Itt a kemény legény HBSR is besopta
Aztán meg azzal vagánykodott, hogy ez az elsõ, hogy behalt és most is 6 ember ellen....szánalmas
Itt meg Dalfiuss ruciát nézzetek, mert ez már biza C-grades.
Dalfiuss meg Kungen 100%, hogy már 40-en fölöttiek, mert az egyik már golyókat lövöldözött, a másik meg már tancikált magába. Ja, és mind2 dupla Revolution kardocskával szalagált
Itt éppen egy PK kergetésébõl jövünk vissza a városba.
Elõre nézek...
...hátra nézek
És közben volt egy össznépi tömörülés
Ennyi.
Bocsesz a képek méretéért 😛
pl. mikor kihoztam egy warlordot és az SS nem akart betöltõdni
Én turekezni szerettem íjjal meg tõrrel 1aránt. Ott legalább nem alszol el
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
szal gastra bw-l 29en mit kene olnom? milyne mobot es hol?
akinek van tapasztalata orommel varom az otleteket
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

\"There is no respawn or load game in real life!\"