Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
icqn, lökj már vmi linket, vagy képet, kiváncsi vagyok a designra😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
másfél szintet esett vissza egyébként😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Nem tudom mi a *szért kell itt ennyit parázni ezen a hülye idõeltolódáson?
Ti minden 2 naponta várat akartok ostromolni?
Ha már csak az ostromban az elhalálozások számát nézzük, mire elfoglaltok egy várat visszaestetek 20 szintet😄

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
inquisitors oldal is faragódik lassan

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hehe 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BlackArt
De szupi a site 😊)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
az

haha nekem koszonhetitek hoogy ujraindul a server

Nethyrrea
remélem valaki leverte róla a sword of delusionját

Nethyrrea
GODSMAK IS WAR-OS????

hülye buzija eccer mentem hazafelé, ezmeg leállt ütni valakit csak úgy poénból. megálltam lesni hogy mi lesz, erre ilyetszól nekem:

"mit bámulsz szöszi?" és megcsapott egy mortal blow-val. alig éltem túl, mivel frissen vettem meg a kardom, amihez a páncélzatom egy részét el kellett átmenetileg andom...

megkeresem egyszer azt a köcsögöt és addig pk-zom míg elmegy a kedve a játéktól

BlackArt
Sokan mar regota nyomjak... Mienk jart mar a kovetkezo gamekban Diablo I, Diablo II, Everquest, UO, DAOC, SWG, AO, SB. Most is aktivan jatszanak DAoC-ben meg SB-ben, de sokan vannak WoW, FFXI, Horizon, WISH, CoH betakban.
USA-ban regota mennek az online gamek, ok nincsenek ugy raszorulva a kalozverziokra...

Laza
L2 siteot at fogom faragni klnaos sitenak, csak meg nincs klan 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

semo1
Skill miért untad + a wizit?

Ez mondjuk nem rossz ötlet 😄
BlackArt
Krealni kell lvl4-es karikat, odabattyogni tomegesen a Crumaba es cukkolni oket amig le nem csapnak: nattyon megugrana a karmajuk 😄

gPROject
huu.. bazze, van egy pár nagyon komoly klán a 2. szerveren

némelyik klánnak kegyetlen a weboldala
nekünk lesz honlapunk?

ElBart
Amikor amcsiknál éjjel van,akkor nagyon kevesen (max 5-6 an árulnak). Amikor ott is nappal van,akkor azért vannak jópáran. Magyarokkal még nem találkoztam,de többen is jelezték,hogy õk ott játszanak,csak éppenséggel még nem futottunk össze(eddig rajtam kívül 3 magyarról tudok)

L2 -- Inactive

Laza
mennyi ember van 6-oson??

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ElBart
Én vagyok 6-oson is,meg 2-esen is. Habár a 2-esen csak tegnap kezdtem. Ott egy lvl 7-es DE harcost tápolok.
A 6-oson lvl 18 human harcossal nyomulok. Úgy érzem, hogy a 6-oson kevés honfitárs lesz (bár titkon remélem,hogy nem lesz igazam,mert az ottani karim szimpibb(meg erõsebb is))

L2 -- Inactive

Laza
megvan a Solidarity Swordom, irany a nagy sziget...
csak meg a lvl10-es kuldit lenyomom 😊

Laza
2-es

Laza
bazze, ne szorodjunk mar szanaszet... 😞
mi a baj a 2-es pongjevel?!
es fene sem tudja, mennyien lesznek 6-oson, de nem lesz tomeg, elet nelkul meh halal van 😊

ElBart
Melyik szerveren vagy?

L2 -- Inactive

Laza
A nyero Human csapat.. 😊
3 tank 2 support...

magyarok vannak lvl10 korul?! kene partyman 😊
jah, es nem LazaHUN lettem hanem, LazaHU (hiaba toroltem karit beta vege elott, foglalt a nev)

A vicc az, hogy az olyanok mint Stargod (meg mondjuk HBSR is) nem titkolják, hogy hogyan szedték össze a vagyonukat, cuccaikat. Itemdupeolással hencegnek simán egymás közt...

Jockey
mások korábban keltek ezek szerint😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hehe azért kaptak õk is az arcukba:

War clan!HAHAHAHAHHAHA
They got own yesterday by a group of random ppl. They went on pking and most of them got red. So the IC clan got a group and raped their ass lol. All the red ppl droped their stuff xD. Now War clan will disband!

Was fun lol.. i gain like 1mill from their loot.(And this is just me)
LeonSilver
Skacok!
A karakterlapon mi a karma??
DankesÜn

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hmmm épp most olvastam fórumokon én is, hogy milyen bajok vannak Kruma towerben a War klánnal... Be kéne oda egyszer tolulni vmi 50-60-an és mészárolni õket szépen sorjában, újra meg újra ha visszajönnek.

Cromac Mac Art
Tessék:
http://www.warguild.net

ez a WaR klán honlapja...már az intojukból is kiderül hogy micsoda kretén banda..

BlackArt
Klan/Guild lista a szervereken...

BlackArt
Na igy mar olvashato...

BlackArt
Aw! ez osszecseszte!

BlackArt
Folraktam ide a januari siege leirast.

BlackArt
csataban nincs cucc dobas

Nethyrrea
yuyyyy...képzelem a dropokat..... 😄 30 halálból is legalább eccer eldobja valamelyik cuccát, nem?

Nethyrrea
én szívesebben mennék át, hátha kevesebb ott a hõn imádott kínai player....itt már nagyon unom a stílusukat...

Tényleg npc õrért kapnék Xpt ha megölném? 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Úgy hogy csata leött volt mondjuk 52es 32%on, csata után meg 50es 41%on 😊

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

BlackArt
Hat, nem tudom hogy hogyan szamoljak a rezt...

Mindig a védõk adják meg az ostrom idejét, de ez csak kéthetente lehetséges. Kéthetente meg szerintem tökmind1, hogy másnap reggel mennem kell az óvodába/isibe/egyetemre/munkahelyre/nyugdíjért, ki lehet bírni szerintem ilyen ritkán...

sok oracle volt vagy scroll?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hu akkor a 75 halalos gyerek visszaesett par szintet😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

thx

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BlackArt
cucc vesztes nincs, xp vesztes 1/4-e a normalnak

BlackArt
Figyelni kell miben adjak meg az idot: EST az -6 ora a mi idonkbol (UTC -5, de ugye mi 1 oraval keletebbre vagyunk Greenwichtol). Itt tanulmanyozhatja mindenki az
idozonakat

A lényeg annyi, hogy a 20 pledgebõl 18 ment el az ostromra Aden kastélyához, 20 percig tartott mire a külsõ falakat lebontották, leölték az npc védõket. Belsõ falak jobban bírták mint arra számítottak, 3 siege golem kellett hozzá.
A játékosok átlagban 40-szer haltak meg az ostrom során, a legkevesebb halál 30, míg a legtöbb 75 volt játékosonként...

Davidus
Remélem ilyenkor nincs xp meg cucc vesztés😄

V9ykn8_TZL0

Jockey
no erröl nem beszélve, izgi lesz ha fele még akarn se tudna átmeni kari név miatt😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BlackArt
Nagyjabol: a Devian szerveren a "Dvian" szovetseg sikeresen elfoglalta Aden varat. 20 klan hozott letre egy szovetseget de csak 18-an vallalkoztak az ostromra. Kb. 20 percig tartott mire attortek a kulso falakat, es az NPC-k elhelyezese es szama kulonbozott a teszt szerveren alkalmazott folallastol. A "csapda" zonaban jo ideig tartott mire kiigazodtak (a tamadok). A belso var kapui erosebbek voltak a vartnal, igy a 3 ostrom golem nagy segitseget jelentett.
Atlagosan egy ember 40-szer halt be a zostrom alatt . A legkevesebbszer behalo vitez 30-szor patkolt el, a legcsirkebb meg 75-szor."