Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen törpe leszel 20-on?

csuzlee
Este 20.00 korul mennenk jatszani es keresek emberkeket, akik segitenenek kicsit partyban, hogy fejlodjunk gyorsan 😄D A Sieghardtra megyunk termeszetesen. Aki jonne msg itt me!!!

Elore is koszi!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Gugger
Szassztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy valaki találkozott-e már ezzel a bizonyos fegyverrel vagy alkatrészeivel:

Life-Stick - kb.1.8 Milla (D grade - p.atk/m.atk - 74/72)

- recipe life stick
- life stick shaft

Aki találkozik vele vagy a fõ alkotorészeivel kérem üzenjen a játékban "gugg3r vagy itt SG-n priviben! Köszi!

BlackArt
Akkor lep ki igy ha a nev mar foglalt. Varialjal rajta (szam meg angol karakterek lehetnek a nevben)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

csuzlee
elvileg barmelyik szerveren tdusz karit csinalni, esetleg, figyelj oda mert csak angol karakter szerepelhet a nickben, lehet ez volt a gaz , mert olyankor lep ki csak igy, ha rosz nicket adsz meg!

Ja, ne feledjem, lvl 17 törpe vagyok (még az OB idejébõl)
Na, sikerült a vásár ...
Sieghardt/Herkermer

Ja, van egy kérdésem, csak egy szerveren lehet karaktert generálni ? Mert ma próbáltam a Gustin-t azon nem ment, amint a Create gombra kattintok, kilép, de az új karakterem neve nem jelenik meg a bal felso mezõben.
csuzlee
Szivesen megyunk partyzni 😄DD

csuzlee
Altalaban este 19.00 utan jatszunk, mi is a Sigharton, HUNcsuzlee es HunM4n0 neven!

csuzlee
Ket human fighter, kesobbiekben a tolvaj a cel! Baratnomnek ott maradt a regi kari de nekem sajnos nem igy most ujat csinalunk 😞

Csuzlee, milyen karikat csinaltok? Johetnetek partizni!

PaliHUN
csuzlee
ahh, kiraly , pont ott kezdtunk karit csinalni 😄 Remelem hamarosan meg lesz a kari transzfer cucc 😄

Nethyrrea
öööööööö......izééééé..... hümm...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Szia .) majd összefuthatnak partyzasra .)

2-es szerver: Sieghardt.

csuzlee
valaki irja meg nekem msgben hogy melyik szerveren vannak a magyarok!!! THX!

semo1

Nagyon jo képek
Matrix te hogy hogy nem maradtal?

Mondjuk az õrök nem SS-eznek. Úgy lehet, hogy nem lenne esélye
Meg hogy is kell megölni a városõröket 😄
Durva
Ilyenek legyetek ti is.
csuzlee
Megvan vegre a game, mert van ujra netunk, ugyhogy a mai nappal is 2 Lineage II jatekossal bovult a magyar tabor! Valaki msg-ben irja meg melyik szerveren jatszotok! Mi most a Siegharton csinaltunk ki human fighter-t!

Nethyrrea
kezdõdjék a kép-áradat:

indulás elõtt 😊

látkép crumában

dúl a lamúr 😊

monumentális ez a hely...

elkaptuk 1-2 darab frakkját lent... 😊

a hírhedt WaR klán krémje itt untatta magát torfe/perum/validus/deathknight farmolással...

szemmel láthatóan TÁPOS dolgok használatával...stargodnál delusion sword volt (139 pattack), egy másiknál stormbringer, a többit a chatbõl is látjátok, meg a képrõl

masters of farming akcióban...ketten farmoltak 20-30 porta/krator társaságokat 2-3 (!) varázslattal, aztán zsebelték be a több 10k-s dropokat meg lóvét...mert nekik DOBTAK a szemetek, nekünk a folyosón néha egy-egy silver nugget 😞

mégegy kép errõl:

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
nem véletlenül Miskolci vagy? 😄DDDDDD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

azirafael
Szeretnék szólni az Inkvizítoroknak, hogy a köcsög adminok lekapcsolták a kolikat a net-rõl ezért egyenlõre határozatlan idõre képtelen leszek fellépni a törpicsekemmel...

Bocsi mindenkitõl akinek megigértem hogy segítek összeszedni néhány dolgot, de nem tudok mit csinálni...

Addig jó game-zést mindenkinek fejlõdjetek helyettem is!!!

hpzolee
jöhetnének mar azok a képek 😄 vagy tudok jobbat mondjuk mondj 1 ftp -t és leszedem az egészet 😛

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
voltunk crumában.

majd jönnek screenshotok is. belebotlottunk a war klán krémjébe; nemtompontosan a nevét partitársamnak, JolnsHUN vagyki vidáman bement volna közéjük. namost ottvolt stargod is meg egypár ismertebb és hírhedtebb arc is. nemtom a justice klán mennyi cuccot vert le róluk, de ismét full c páncélban, square shieldekkel, stormbringerrel, sword of delusionnal voltak felfegyverkezve....namost ez kicsit erõs lett volna bármelyikünknek. meg eleve az hogy bõven 40 felett volt abban a társulatban mindenki. az egy dolog hogy scammerek, de akkoris táposak. és "aggrok" 😞

BlackArt
megvan a bibi: LineageMonsters.ukx volt corrupted.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hpzolee

BlackArt
Hehe, haromszor restartoltam, atirtam fixrol winmanageltre a v memoriat

BlackArt
Itt mas a gaz, barmelyik akrival megyek be, azonnal kiakad ahogy belepne a jatekba
(elobb mar szarakodott nelogolasnal is vmi script error vmelyik txt-ben)
Lehet hogy full check kell, jaaajjjj!

Gorii
probalj egy win restartot

BlackArt
A hibauzenet: keves a virtualis memoriam, vagy az ahhoz szukseges hely. Anyad! 15GB szabad a C-n...

Volt nekem is ilyen, meg taiwanin. Vmi rossz helyre keveredtem es 5bol5x kidobott, de vhogy 6.ra sikerult. Ha sehogy se megy sztem beszelned kell 1 gm-el hogy tegye arrebb a karit. (meg elotte kerd meg vmelyik haverod hogy nezze meg hogy o nem tudja-e arrebb tenni, de valszeg neki is kifagy)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gorii
sock5 ot ikszeld be es menni fog

#16239 -> Te meg ezt is el tudod b*szni😊)
En regen amnesia.hu:2080 proxival toltam.
Meg direct conects-be be kell irni az update server, meg a 2es server ip-jet. Meg ha jol tom a te ip-det is engedelyeztetni kell.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
Addig ezt nezegetem 😊

hpzolee
nem ,a 4et miért?

BlackArt
Hm, ahogy belep a kari a jatekba, kidob windozba, szep hibauzenettel 😞

Gorii
socks5 ot ikszelted be?

Gorii
😄DDDDDDDd

hpzolee
persze megadtam elég eccerü ez a progi sztem nemtudnám elbaszni 😄D

Fenyicsd be a rendzsergazdat😊

Gorii
proxi cimet megadtad?

hpzolee
😞 sajna csekkolja 1 darabig aztan connected refused 😞 de jo hogy itt szopoztam vagy 1 hétig aztán meg most ez ..

Lynx_TWL
hát de most befarmolják 3évre az elõfizetésüket aztán meg gods bladdel folytatják

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a következtetésem, hogy ha a brigandine alsót is leveszed meg bone pieces felsõt is akkor meghalsz 😛

๏̯͡๏﴿

http://www.socks.permeo.com/Download/SocksCapDownload/index.asp

hpzolee
Hi emberek pár értelmetlen idiota miatt nincs net a koliba ha proxy t meg változtatom akkor viszont müxik.Nah most azt szeretném kérdezni hogy lineage-nál hol keressem a proxy beálitásait(ahhoz hogy modositani tudjam),ha van1általán ilyen

Köszi a tippet ! Azt hiszem, az a baj hogy a bank nem engedélyezte valamiért a tranzakciót ... majd holnap érdeklõdöm.