Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
1 crimson 64
dual crimson 111
max az lenne a poén ha dual tõrrel néhány skillt nemtudnának használni amit egy tõrrel igen (kardosoknál is így van, bár akkor nemértem, hogy azok a skillek minek...)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
problémám van nagyon nagy...
mivel a töbség tudja hogy én sokat nyomom (meg a haverom)
ezért problémát okoz hogy beléjek egy klánba ahol az emberek fele vagy még anyit sem toljak...
Ez nem szemrehányás de igy kicsit szar érzés lenne hogy ugyan meg lessz a legjobb ds fegyverem meg utanna mar konyuszerrel tapolom többieket de nem látom értelmét...
egyszerüen nem merem mekozkaztatni hogy mire c leszek egyszeruen eltunik a klán vagy feloszlik....
melesleg lvl 17 töpe vagyok ha jol emléxem és klánt keresek bár nem tom minek!
ja még a goondom hogy okéoké hogy mindenki gyüjti a materialt hogy összerakjon egy kissebb cumot de ennek mi a vége?!
az hogy mindenkinel ott hever egy halom material amiböl össze lehetne rakni egy gastrát amivel bármyelik ijasz össze tud szedi egy halom lovét...
tesék gondolkodni és msgzni ha valaki bevenne a klánjába...
ja mégvalami szerintem siman lenne elég magyar ahoz hgoy 2 klán legyen a név különbözne de a logo megegyezne...
ezt lestem külföldiektöl és tetszett...
na ez nem egy mondat szal szemüvegre FEL! 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mindketto USA, egy Gladius, mostmeg egy Brandish... 😊 csak tudjam kire rasozni 😊))))
Jo gamet hetvegere mindenkinek, 3 napig nem leszek, jol lemaradok megint 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
01110000 01110010 00110000
๏̯͡๏﴿
Mer ugye C-s weapot csak kristalybol lehet venni...(tehat elobb a C kristaly kell(nameg a D de azmost mind1)).
megkérdeztem Palominót (WAR klán törpéje...tudom-tudom, dehaeccer ingyen volt az infó mérne használjam ki 😛 😊 ), hogy egy dual crimsonból mennyi C kristályt nyernék ki. 784-et. namármost ha a girani bolti árat számolom, és leosztom a c kristályok számával, akkor kijön, hogy kb 2700 adena lenne egy kristály. ami effektíve olcsóbb mintha meg kellene vennem 3k-ért piacon.....
így ha a crimsonból 2-t össze tudnék spórolni, akkor meglenne majdnem az összes kellõ c kristály mennyiség (kb 3-400k-t spórolok vele a biznicen, ami azért nemmindegy).
de még ígyis Qrvasok pénzt kell összefarmolnom.....
ma voltam partizni egy társasággal crumában. egyik human 40-es csajnak volt egy +3-as delusionja....mondta, hogy valaki árulta a piacon 6.3 milláért. megvette......én meg kaptam a szívbajt. meg nyalogattam a kardját 😄
csak neki annyi elõnye volt, hogy neki segített az egész klán spórolni. émmeg csinálom egyedül.
Az már tuti feygver..megéri az árát😊
Khold- 52 SR
én nem járok milliókkal a zsebemben
๏̯͡๏﴿
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Különben az lett a vége, hogy mind 2-en meghaltak..

Majd felébredsz!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Gyorsan behaltunk 😊))
๏̯͡๏﴿
szupertitkos álamügy az hogy hány óra van éppen😄
๏̯͡๏﴿
A multkor 21:00 ra volt kiirva Nuraka érkezése.És hajnali 2 tõl 3-4 ig ott vártunk rá..
Elõtte meg amikor 19:00 ra volt kiirva akkor hajnali kettõkor volt ott.Egyszer kérdeztem meg a Gm-et hogy mondja már meg mennyi az idõ a szerveren .Erre azt mondta hogy nem mondhat el ilyen információt,és nézzem meg a lin2.comon...
Khold- 52 SR
Khold- 52 SR
... na up 😊
Wasteland szelenel ucsorogtem mikozben a kajamat csinaltam, amikor visszaertem server mar kivagott na mondom restart...vissza , felkel, elindul, es az utamba akado mahumokat csapdosom lefele, de eszreveszem am hogy be van a karim gyorsulva, es eleg jokat utok...
mi a fene? megnezem statust, latom hogy a 396 os attack speedem 496, p attak 88 helyett 108, m attak 59 helyett 88, pdef 306 helyett 366, cast speed 259 helyett 296 azannya !! kialtom rateszek egy Soul Cry -t is mondom mennyit dob, abban a pillanatban mindent visszavagott normal ertekre😞((((((((
15 restart utan is minden ugy maradt nem jott megeccer elo! kar... de meg eccer kitapasztalom hol a jo kis bugzikzato hely es visszajarok😊))
vegulis csak a masodik legdragabb cucc volt nalam😊
ja meg egyszer beszelgetni akartam lvl 8 on DE villageban egy sentrivel, es veletlen ctrl nyomtam a tobbit gondolhatjatok, asszem fulbevalot dobtam😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Más:
Tudja valaki hogy tervezik-e egyáltalán a grim collector quest visszakapcsolását? vagy az amcsi srácok úgy gondolták, hogy azzal hogy kivették tulajdonképpen a probléma meg is van oldva? Azért érdekellne csak, mert terveznék leadni kb 30 csontvázat, meg úgy kb fél temetõnyi egyéb zombi ill csontváz testrészt...nem szivesen dobnám ki mert hát jó pénz lenne az.
+ egy animal skint is eldobott 😊