Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger
köszönöm, Te is észrevetted!?

Strahd_
.) soroljam mi a durva? .)) én irigykedek rád is 😊

Hehe, mi is a durva???
Egy Tarbar?
Meg ki mondta, hogy irigykedek? Én nem látom, hogy írtam volna.

Gugger
az is durva ami nálad van, mit irigykedsz !?

Na ez már durva!
Ez egy tegnapi kép, Park gyerek íjacskájáról.

Itt meg néhány infó errõl a kis Short Bow-ról.

Laza
mi lenne, ha kicserelgetnem a kepeket a konyvtarban?! 😊))
ki is proszalom...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
mit szeretnel tudni?! 😊

lvl3-as klantol lehet ilyet kibigyeszteni...
en anno, a legelso magyar klannak, amit Gorival csinlatunk Taiwanin keszitettem logot, csak sohasem kerult ki 😄 (DarkForces)

Utani inkabb megalapitottuk a Mobsterst, mert kellett vki mas klanleader helyere (Des, a zombi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

B@lu
persze beintettem nekik😊

hogyisne mikor megvolt a devition setem es nem volt megallas???????😊)

B@lu
engem is hivtam geg anno lvl 14 en WAR ba, azt mondtak kurvara kellene nekik egy orc mage

Nethyrrea
lejjebb azt írta hogy akkor veszik be, ha feltolja az íjászát 50-re. magyarán két hét betegszabi, kávéinfúzió, wc-fotel, és mehet a gamma 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
Ha már itt tartunk, mindig is kiváncsi voltam, hogy megy ez a klán logó....
Témában jártasabb pléjerek segítségét várom😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Ja most megnéztem, de miért?😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Na ideje aludni😄

๏̯͡๏﴿

hpzolee
azért remélem a lineage2/pledgecrest mappát nézegetitek 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Lol. Csak tudni kell alkudni. Trade skill, ennyi😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
viszont biztosnak tunik, hogy csinlatak valamit azzal a trukkel, ami lehetove tette, hogy halalod utan ugyanott kezdj, ahol meghalltal (tehat nem rak varosba)

nekem legutobbi 2 halalomnal nem jott be, pedig egyiknel droppom is volt... hal istennek megtalaltam a cuccom 😊

Laza
ha te meg ebnt vagy, akkor nem tettek semmit.. ennyi penzert csak duppolt +1Tarbart lehet kapni 😄DDD

Lynx_TWL
Vmit csak tettek, mert sokszor hallom shoutban, hogy dupolásért ban járt ennek meg ennek...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Hogy a francba? Én elõbb majd összeszartam magam, hogy banoltak mert kidobott és nem tudtam visszamenni, közben tegnap találtam 2 cumót is a földön gondoltam vki megdöglött elejtette😊
szerencsére csak a net ment el kicsit

๏̯͡๏﴿

En ugy hallottam hogy tettek is ellene(na nem sokat, de vmit), nem?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
hat... ha faszan kitudnak logolni a duppolast, akkor tenni is tudnanak ellene...

En ezt maximalisan kizart dolognak tartom. Es sztem trivialis hogy miert... Ezzel pont azokat az embereket banolnak, akik becsuletesek, ennyire azer ncsoft se hulye.
Sztem az alapjan banolnak h logba visszakeresik egyszeruen a dupolast vegzo embert(amikor epp dupolt).

Laza
mondjuk ez gaz, mert megoli kereskedelmet 😊)))

Laza
en azon csodalkozom, hogy felvesznek barkit 😊
nem olyan bandanak tunik...

BlackArt
Le tudjak nyomozni a dupolt dolgokat, es ha ilyen van nalad, banolhatnak. Szoval nem tudhatod mit veszel a szabadpiacon...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Jockey
ha te jólérzed magad ezek közt, hát legyen😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hát nemtom, nekem erröl más a véleményem.
az hogy lehetett dupolni, csitnek számító dolgokat, csinálni, az nem azt jelenti hogy kell is csinálni
mindenki maga dönti el csinálja e vagy sem.
ezek szerint te is csináltad, ha így nyilatkozol a dologról, ami az én szemembe ne haragudj de alja dolog
ha nem csináltad akkor tágytalan, de a WAR klánt ez akkor sem menti fel a dolog alól
én azon nevetek, hogy még amúltkor te dumáltál itt, hogy csökken a szinvonal, erre ilyen baromságokat beszélsz, hát a szinvonal tényleg relative..
WAR klánhoz akkor se csatlakoznék, ha nemtom mennyi pénzt ajánlanának fel, a stílus, az nyilatkozatok, az út ahogy eljutottak oda ahol állnak nem egy etikus dolog (nem pk-rol van szó) sztem
de izlések és pofonok

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
Ma tapasztaltam kemenyen meg is akart ölni egy😄

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
akkor nemsokára ott fog viluxolni Yal feje is a WaR klán fotóalbumában...😛
azért kiváncsi lennék milyen feltételekkel vesznek be oda téged...gondolom az a minimum, hogy 1-2 playert le kell pk-znod..

Es ks-el mint a meszes😊

Laza
ez mit is takar pontosan? 😛

Laza
jo lesz az Juli1 utan is 😊))
nincsen nekem most iskolas gyerekem 😊))))

Lynx_TWL
A bot használásásról kb mindenki el van tévedve 😊
Ahogy meglát vki egy kínait egybõl mondja rá hogy bot, pedig élõ ember farmol és nem ért semmit angolul azért nem válaszol😄

๏̯͡๏﴿

BlackArt
Na, ebben nagyot tevedsz.... meg sokminden masban is 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Lynx_TWL
jaja azt láttam, nagybetûvel kiirták, hogy AGAIN 😄DDDD
hát szánalmas/nevetséges😄DD

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
nem, nem voltam, mert nem éltem volna túl. és nekem nincsenek olyan tápos haverjaim akikkel lemennék. velük meg nem fogok, mert be se fogadnak, meg utálom is õket.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

inkabb gyertek jaccani mar mukodnek a serverek

Pl warba soha senki sem hasznalt botot, vagy amit multkor HBSRol irtatok, hat ot sem bannoltak ki csak vki kitalalta. Az exploitokrol meg annyit hogy aki tudta hasznalni az hasznalta, nem csak par ember

voltal mar a lenti szinteken?

Nethyrrea
miszerint?

Nethyrrea
akkor még egyedül nemsokra mentek, mostmár ún. "fair play" játékosok között simán mászkálhatnak, öten nem verik le semelyiküket. ahol meg szoktak lenni, ott mindig többen mászkálnak eccerre, már csak azért is mert a onkurens klánok (KoS DoO TAO többek közt) is arrafelé mászkálnak, és dúl a bandhaáború, fõleg crumában. oldalukon is írták nagy bõszen, hogy visszafoglalták a crumát MEGINT a knights of shadowtól...mintha az övék lenne....höh..

itt sokan nagy illuziokban elnek

Nethyrrea
akkor lopjál nekem lécc 2 samurai longswordot tõlük már 😛

Lynx_TWL
Amikor leverték ant queent, az egyik fórumon ott verték a mellüket, hogy milyen ászok, aztán egy srác benyomott képet ahogy stargod a grim collector kvesztnél rakta le a nyilakat😄

๏̯͡๏﴿

Hat ja lehet, de ez meg sok mindentol fugg

Lynx_TWL
Igen, jó hogy õk is megcsinálták, de 20 lvlel fölöttünk vannak, és nem engednek be minket😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ÉN IS MEGYEK😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ki még?

๏̯͡๏﴿

Ooo fakk!
Most akarok leülni gémelni és pont most van heti karbantartás?
Remélem csak 9-ig lesz, azt még kibirom

dzsonesz
hat ja ez valoban igy van/volt

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben