Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@lu
na ez engem is érdekelne, pláne hogy nincs jelen a klánleader

Nethyrrea
ha több klán van jelen nurka leütésénél, akkor eccerre mindegyik lép szintet?

vagy hogy megy ez?

meg ugye az is még csak találgatás, hogy kinek is kell ottlenni hogy a szintlépés érvényes legyen: klánvezérnek/klán több mint 50%-ának, vagy hogy van ez?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
DarkSoulCult is jöhetne mert igy nekik is ingyen meglenne a lvl 2

hogy erted?

megbeszelem a tobbiekkel

Cromac Mac Art
Hi all!
ma este mennénk Nurkát ölni...szal aki ráér plz jöjjön, mert jó lenne minnél többen lenni. mint tudjátok nurka éjjel 2-tõl 4-ig van jelen, ezért 12:45-kor gyülekezõ Dion-i templom elõtt, 1:15-kor indulunk partisan hideway-be...gyertek minnél többen (mint tudjátok Nurkánál nincs XP-vesztés)50 fõ alatt nem indulunk el, szal ha kevesen lennénk majd shout-olunk az amiknak..😊
(DarkSoulCult is jöhetne mert igy nekik is ingyen meglenne a lvl 2)
(Fekete, jön a DOO is?)

Nethyrrea
duplikálták a cuccot, aztán belegondoltak hogy mégsekéne, és kidobták kukába (vagy eldobták)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

jee de megolt egy geci maruder amibol keteharapok akrhanyat csak nem lattam 😞((

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
npc server crash

๏̯͡๏﴿

vatta fák???

hpzolee
lol ez mi? enmeg 32es szintü karival voltam ott 34esselmeg nem 😛 mert ma lett meg lol

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Jah, azokat is banolni kene😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
en egyrol biztosan tudok, de nem olvasom a forumot. Egyebkent meg a sok penzt anno a bugos quest npc-vel gyartottak.

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

aham

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

"A lenyeg:"our records showed that you tired to duplicate" vagyis "latjuk hogy megprobaltal duplikalni"...
Ez alapjan vilagos hogy latnak a fiuk a palyan, valamint akkor tredelsz egy dupolt targyat, nem vagnak ki."

Errol beszeltem en is.

BlackArt
csak ha kukara huzod...

BlackArt
egy "ha" kimaradt a vege fele 😊

Meg ez a deleted items mit jelent naluk? Hogy eladtak jo penzer playershopba es megusszak vagymi?😊

Ennek ellenere meg 1 warosrol sem tudok akit banoltak. Talan 1rol.

BlackArt
Vagyis: atnezve az utolso banolasokat a duplikalasok miatt, harom kategoriaba soroljak a nepet. elso akinek sikerult a dupolas es megtartotta a targyat, masodik akinek sikerult a dupolas de megsemmisitette a targyat, es a harmadik aki csak probalkozott, de nem sikerult a dupolas. Eddig banoltak mindharom csoportot, vegleges banolas azonban ezutan csak az elso csoportnal marad, a tobbi kettot atnezik es esetleg visszakaphatjak az accountot.

A lenyeg:"our records showed that you tired to duplicate" vagyis "latjuk hogy megprobaltal duplikalni"...
Ez alapjan vilagos hogy latnak a fiuk a palyan, valamint akkor tredelsz egy dupolt targyat, nem vagnak ki.

BlackArt
Thursday June 3

Review of recent bannings

Recently the GMs dealt with a rash of players attempting to duplicate items. Some players succeeded and kept the items. Some players succeeded and deleted the items, and some players attempted but did not not succeed in duplicating items.

Of the three groups, only the first group will get permanent bans. The following two groups' bans will be reviewed, and possibly be unbanned from the game.

To certain members of the forums complaining about unfair bans, our records showed that you tried to duplicate an item that is not duplicatable. We banned those accounts that even attempted this. However, as I said, we will review the bannings within the team and make a decision on them. Good luck to you.

Laza
kocsog Gogo Cruma Towernel szaladgal, egyszercsak ott hever elotte a foldon egy Brigandine also... ekkora makot.. 😊 vki jo nagyot pusztulhatott arrafele 😊))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
a mayoroknal lehet, akik a klanos dolgokat kezeli (pl ott lehet letrehozi)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

feltamasztas csak akkor van ha oracle megkonyorul?

pff még a karitokat sem ismeritek lol

Nem 1400 hp?😊

Nethyrrea
imádom amikor anyázol 😄DDD

hpzolee
Amugyelárulom hogy nem mindig álom aza pvp nurkánál ha vannak ott warosok akkor jobb ha eljössz mert mindig megölnek.DE VIGYÁZZ HA ELSZALADSZ és ha kiérsz a nurka körzetéböl akkor lila leszel és azt szokták kihasználni...szval akkor fuss ha nincs ott senki és nemálnak a közeledbe eminence bowwal.Én kb 2-3 lövés vagyok..1100hp 350def

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
skill 😄SDSDSDDSDSSD

hogy ez eddig nem jutott eszembe

Menj aludni 12kor, es kelj 6kor, mint az atlagemberek:F

beszorultam 20 darázs közé geci lag miatt! 😞(((
menyünk már másik serverre!!!
ja meg PVP zni akarok de nem vagyok képes fentmaradni 6ig 😞

nekem mákom van itt van két gép és mig ott ácsorog és vár a csóka addig én fimeltnézek netezek stb 😛
amikor megunja nekiál ölni ... és hát én ütöm a többet 😛

Lynx_TWL
Testingelnétek bazdmeg a mustárgázt magatokon, nehogy szóljatok..

๏̯͡๏﴿

tapasztalatbol mondom hogy a vadász hamarabb megunja 😛

Nethyrrea
nembaj, de addigis azzal kell legyenek elfoglalva, hogy a vadászoktól parázanak, addigis kevesebb forgalmat csinálnak a fõnökeiknek 😄

semo1
THX

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

semo1
1 hülye kérdés.
A játékba a jelszavamat hol tudom + valtoztatni?

Lynx_TWL
Mindenesetre én is fogok egyet rendezni😊
TIn volt pár farmer aki elég keményen szivatott

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Nincs sok értelme famer huntot szervezni, ugyis visszajonnek es folytatjak a farmolast.. 😞

Majd felébredsz!

BlackArt
Multkor mieink lekinaltak egy ks-elo farmolo fickot, aki aztan az eg fele kopkodott meg magyarazkodott hogy o nem farmer, pedig nyilvanvalo volt...
Mindegy, ks eleg ahhoz hogy lojjunk.
(Tegnap jot rohogtem: meg mindig ww-ket ijesztgetek, leszedtem egyet, eldobta az aranyat, lottem a kovetkezot. Latom hogy odafut egy mokus, hajlik a dereka de ugy maradt, mert egy ww sleepelte. Megfingattam az en madaram, aztan odaballagtam, ragyujtottam, hugyoztam, vakaroztam, vegul folvettem az adenat aztan mondtam neki, hogy "ENYIME!"

Lynx_TWL
TIn is rendezhetnél egy huntot, elég sok KSes kínai van😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Hogyan lehet kirakni arra😊

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Beakartak venni pár napja a TAO-ba, tetszett nekik a Farmer Hunt .

Majd felébredsz!

BlackArt
Hanem a TAO-t nagyon lenyomta a DoO a tegnapi klan csataban, azt olvasom hogy kb. 40-3 volt a megfektetes aranya, de ha azt szamoljuk hogy volt olyan ficko aki tobbszor is megkapta az ingyenjegyet a faluba, akkor a 40 akar 60-ra is folugorhat...

Nethyrrea
helyes 😊 legalább van egy jópontunk a DoO-nál 😊

holyghost amúgyis jófej 😊

BlackArt
amennyire en tudom, tisztazodott a felreertes es nem volt svedtorna

Nethyrrea
vao 😊 télleg, végülis az a tegnapi affér ütlegelés nélkül lezárult?

BlackArt
Joker irta, hogy a magyarok nagyon rendes tarsasag

Nethyrrea
bár lenne. de akkormeg nemhagynám jáccani 😉

Nethyrrea
helyesírás rulez