Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
は連絡は不要です !!!!!!!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
lehet mar tobb van azert kerul ennyibe... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lynx_TWL
ma egy 150ks drop😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
konkrétan mi ez a probléma amirõl a játékban beszélnek és amiatt újraintítják a szervert?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
pedig én nemegy játékosnál láttam giranban 3.1 miláért árulni, eccer meg valaki dion környékén shoutolta, hogy kereken 3 milláért megszabadulna tõle (direkt megnéztem, hogy nem esetleg venni akarná annyiért)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Laza
nem nagyon lattam playernel 3.500.000 alatt...

Laza
assad is a sirodat

Laza
lassan nyitok nektek egy "Makosok" topicjat... aztan az Unios rendorbacsik majd 'kabitoszerrel valo visszaeles gyanujaval' visznek titeket a huvosre

Laza
nalam 1Gb 400-as rammal ha kilepek a jatekbol rogton faszan toltes/kerreges nelkul dobja a desktopot, mig ugyanez fel giganal jo par masodperces procedura volt, meg igy 3G-s PIV-el is 😊)))

OMG😊 Akkor megnyugodtam kicsit. Ha maradnak ennyiben az arak, lvl40en dual katanaval fogok flangalni😊)
Meg ha ram hallgatsz es van folos penzed, steelbe, cokesba, stone of purity-ba fekteted be😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BlackArt
Dehogyisnemlehet 😊
En szolozok wastelandon kingpineket meg voros pokokat (sargak 31-en)
Ja, nem art ha ul a hatadon egy healer

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Dehogy vettem😊 Csak kiszamoltam az arat kristalyba.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ha valaki partyzna egy lvl 31 es assaval szoljon mer torrel nem lehet solozni 😞
lehet este lecserelem gastrara?!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ElBart
Steel-t kicsivel 2K alatt lehet venni;Ore 200 körül mozog;Coal is 200 körül van (néha olcsóbban);a többirõl nem tudok semmi biztosat mondani, úgyhogy inkább nem mondok az árukról semmit 😉

L2 -- Inactive

én ugy gondolom hogy nem vagyok rossz üzletember de ha arra gondolsz amire én akkor elismerésem 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
vettél egyet???

Nekem 3.050.000 jott ki😊

Aki gustin-on jaccik meg tudna mondani mennyibe kerulnek most playershopba az alapanyag arak?
Steel, iron ore, coal, braided hemp, stone os purity, varnish, oriharukon ore, cokes, mithril ore erdekelne😊

Nethyrrea
vagy eleve összecraftolt cuccot venni.

pl így van ez stormbringerrel is. nézegettem az árakat, ha kristályból akartam volna megvenni, akkor lb 2-300k-val jött volna ki drágábbra, mintha ppl-tõl vettem volna (volt aki 3 milláért árulta, luxuryba meg valami 3.3 millából jött volna ki, még aránylag alacsony kristály-árakkal számolva is)

Kraftolni nem erdemes olyat amit luxuryba is lehet venni, mivel alapanyag nagyon draga.

mivel ezt te meg nem veszed boltban ,csak craftolni lehet ,amit szamolgattam azt az alapanyagok kb árával tettem amenyibe nagyjából kerülhet , de kezdek letenni róla mivel 1 et shout olok , és 5 ember válaszol hogy õk is.

Nethyrrea
warcry-os árak a tax-ot nem tartalmazzák, arr még rájön az is. tehát pl ott a crimson sword valami 967 k-ba van, ami ugye giranban 1054k. vagy valami hasonló

Nethyrrea
d grade mindkettõ

de amúgy ha találsz azt nyugodtan eladhatod nekem mert nekem jobban kell 😊

nincs . És van olyan rare dolog mint a life stick.

Gugger
receped van?

Én reménykedem hogy egyszer csak összeszedem valahogy a darabjait , nagyon bevette magát az agyamba , bár amenyi ember keresi a hozzávalókat van vagy 5 % esélyem fõleg hogy a legtöbb a piacon kempel és egybõl kiszúrja ha valaki elad valamit.

nekem volna 1, de csak 7,2 milláért. Nem pcd-s az igaz, de lerobja a ghytterrhu-t...
Gugger
ezek D grade-esek? mert ha azok akkor nekem ilyen kell, de azonnal !!! recept és head van hozzá a játékban?

Strahd_
mennyi a legolcsobb D garde kristály? .)

jobban megérui venni a luxus boltban agy probálkozni hátha összejön craftból?

mikor kiszámolgattam akkor 1,7Mil re jött ki de azt úgy számoltam hogy a warcry os árakat kicsit felkerekítettem , lehet kijön olcsóbban is de 2 M körüli dolog

~2-2.2 millából ki lehet hozni , aki 9 ért adta az okos volt már megint

Nethyrrea
atuba mace:

http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/weaponsd.php?id=190

atuba hammer:

http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/weaponsd.php?id=187

Strahd_
.) valakinek van eladoban lizingelnék .))

Nem talaltam orphuson atuba macet...

Nethyrrea
atuba headet árulnak dionban, néha látom

Nethyrrea
eeemész sunyiba..... 😛PP 😄

Strahd_
Sage staffért a lelkem odaadnám .) mikor lesz nekem olyan 😞 bár ha ilyen utemben halálozok örülök ha 40 leszek 😄 de ezért szép az a staff csak miböl lenne 6 milla rá??

Atuba mace draga moka nem? 9 millaert arultak
en kiszamoltam az eminence bowhoz is draga arakkal kell 7 milla + a shaftok

Nem mondod, hogy receptbõl lehet csinálni D-s SPS-t!!!!

Ha lenne, akkor nem kérdeztem volna... akkor tisztázom a kérdést!

Honnét lehet szerezni D-s SPS receptet? ( A Gyengébbek kedvéért)

B@lu
NAJÓ!!!!!!!!!!!!!!!

ezekes a shotokat el ne kuldd sehova, mert BAN jar erte!!!!

(npc lvl agro tool) tiltott modositasokert banolnak!!

Nagyon állat 😊 Van most nálam rövid idõre egy felesleges 512es ram modul, betettem hát gépbe...elég impresszív a játék szempontjából, hogy mikor nyomok egy alt-tab ot akkor 1 másodperc múlva winyó kerregés nélkül desktopon van a cucc, és kattintáskor pöccre jön be a brózer, vad lesz ha ki kell majd venni...mondjuk az is vad, hogy másfél giga az a határ amikor ez simán megoldható, és 1 giga erre még kevés. Lenne azért még mit optimalizálni a kicsikén szerintem.

Lynx_TWL
Kulcs: a sírás, gyere be gémbe sírok még egy pár órát aztán jöhet még egy drop😄D

๏̯͡๏﴿

Gogo27
rohadt bill... atallt magyarra 😊

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Gogo27
azt mar nem tudom ... mert mikor ramentem a kurzorral es lattam h brigandine gaiters .. csak azt figzeltem h nehogz mas felvegye 😊)
... elvakultam az oromtol 😛

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

összehajtva kivasalva 😊 ?

Atuba Mace receptet ha valaki talál vagy lát valahol , légyszi nyomjon egy üzenetet Seferin -re , szeretnék egy olyat nagyon nagyon.+ ha van recept akkor veszek atuba mace head -et is . Szóval ha véletlen dropban valaki kap akkor légyszi elõbb kérdezen meg , jó árat füzetek értük .

Gogo27
En meg Cruma mellet xp-zgetek .. bemegyek a teknos pancel ala.. mitlatok???.. egy "bumszlit a foldon" .. brigandine gatyoo 😊))

Nethyrrea
monnyuk én csak akkor kaptam dropot amikor abszolút nemszámítottam rá:
ütöm a dire wolfot, beszélek ventrilón, aztán nézem hogy a farkas után túl nagy bumszli marad a földön. jéé, bronze bp HURRÁ

másnap szintén ütöm, közelse volt a fejemben az a szívderítõ gondolat hogy mégegyet elhagynak, erre mitlátok..megint a bumszli a földön 😄

Gogo27
Ne aggodj .. Laza mindig sir😊
...elkezdi nyomni a gamet es mar rinyal .. dobjatok mar egy long speart a K..A A..tokat 😊))