Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Epszilon
Egyszer azt mondta valaki nem szabad egybõl all in -t mondani 😉

Var te elvagy tájolva. Ne cryolj ezen vagy vedd meg vagy hagyd. Szerintem megéri egy 78+ os majdnem nobles BD(lehet már az), fõleg ha megnézzük mennyibe is van most a time card ha kezdesz egy új karit.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

Mondtam, téma lezárva, természetes hogy tovább kell flamelnetek.
Mehettek 3zoomra, ahol egy egyszerû nem kell válasszal elhajtanak.

SweetLou
"A hirnevem azert ilyen jo, mert sose feltem egy pillanatig sem attol, hogy tokeletesen tisztan es erthetoen, igaz tobbnyire durvan es vulgarisan kifejtsem, kirol mit gondolok. Ez azonban nem keverendo ossze azzal, hogy becstelen, hazug, tolvaj, stb lennek."
Annyit írt le, hogy nyersen fejezi ki magát. És te tudsz valakirõl, akit átvert/lehúzott? Vagy valakinek a valakijérõl?Mert én nem hallottam ilyesmirõl

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

Itt le is zárhatjuk, ha kibírjátok flame nélkül. Azt a karit tõletek már egyébként sem venném meg.

Elhiszem, de magában a személyben nem bízom... meg le is írta mekkora egy tetû ezen az oldalon.

voloume: miért kell általánosítani, hogy mi hogy megy? Úgy megy ahogy intézik. Hogy a többi, hogy rontja el nem izgat.

Számlatulaj címét nem hiszem, hogy megadnák.

SweetLou
Nem ugrált, megkértem rá, hogy segítsen, mivel, mint már említette, nekem nincs l2 a gépemen, és eltartana 1 darabig mire leupdatelne. Hozzátenném, bár neked biztos hihetetlen, de semmilyen pénzügyi juttatást nem várt a segítségért :o

Do you believe in monsters?Or the thing that lives under your bed?Do you believe nightmares are real?Are you afraid of the dark?

ne is haragudj, de enyhén naiv ember vagy.. ha azthiszed, hogy bárki akitõl karit veszel, az téged befog esetleg engedni az accountal, vagy esetleg más személyest kérsz.. ez az egész netes adás-vétel bizalmi alapon megy.. legalabb 5-6wowos és pár l2 karit is bizniszeltem már, de sosem kértem meg senkit sem, hogy had lépjek már be csak egy pillanatra.. akik átakarnak baszni azok már rég az elsõ pár sornál lebuktatják magukat, az elején engem is lehúztak 2er is, de azóta egyszer sem.. a saját hibáiból tanul az ember, de még1er mondom, hogy ha te ilyeneket hiszel, hogy neten így mennek a dolgok, akkor te nagyon naiv vagy...
ui.: egy tanacs, ha neten veszel valamit és tudod bankszamlas befizetessel intezni, akkor nagyon egyszeru, mivel rákérdezhetsz a számlatulajdonos nevére ill. pontos címére..

Mégis ugráltál, 12 ezres borravalót meg biztos adtál még egy kv után.

Endaer
nincs miert aggodnom... azert mondtam azt mert annyi. Nem egy alommelo server hostingon dolgozni de azert a foldet se kell turnom erte, es megvallom oszinten, nincs mit szegyellnem rajta, adozott jovedelem. De szerintem mar tultargyaltuk a fizetesemet, csak azert mondtam, hogy lasd, 12k egy bd-ert nekem nem igazan az az osszeg amiert erdemes ugralnom.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

daemonervosa

Trolling is a art.

Ismerek olyat aki 2 diplomával nem keres 200at azért kérdezem, és nehéz szakokat végzett... (tino?)

24 órás munkarend? O.o

1 postot írtam, hogy gratulálok, a többit te folytattad. Csak nem eltúloztad azt a fizetés dolgot, és azért aggódsz, hogy betámadnak?

Endaer
tanulj tino...
egyebkent nem, nem vagyok kepviselo... csak 24 oras munkarendben dolgozom, es a havi 160 orat igy konnyen osszehozza az ember.

Csak mielott valaki betamadna meg engem rajtad kivul... Miert is hoztad ezt az egeszet SGre? Mert ez a Te postoddal kerult ki ide, es meg nem tudom, mi szukseg volt erre. Szeretted volna ha mindenki tudja, hogy nem tudod hogyan kell karaktert eladni-venni?

suplapost sry... csak nem képviselõ vagy?

8 nap alatt 200at keresel? hol dolgozol és mit?

Endaer
oda az uzsipenz, omg

te most komolyan azt hiszed, hogy nekem egy havi netto 200k-s fizetes mellett kell a bd arabol barmi is, foleg, hogy nem is az enyem? (ok, 200k nem rengeteg, de a magyar atlag felett van, es mindossze havi 8 munkanapot kell erte lehuznom...)

😊 Akiktõl nagy pénzt loptak már ki, az óvatos lesz.

mi vagy te, old spice reklám?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Bizonyítékokat kértem, ez mesze nem ugráltatás. Amíg õ akarja eladni, én meg venni addig azt kérek, amit akarok. Én is elküldöm neki ugyanezt szó nélkül, ha kéri, és nem vitatkozok vele 15 percig.
Nem vagyunk olyan jóban, hogy kishaverozz és vagy valakizz. A DNS láncod meg maximum a kuka aljára való.
A tanácsaid tarsd meg nyugodtan magadnak, hogy mit lehet csinálni.

Abból mi kára van, ha lecuccolja a karit, beengednek vele, hogy lássam saját szememmel, amit akarok? Ez nem tetszett nekik, nem egy nagy meló. 3zoom nem érdekel, kár hozzá hasonlítani bármit, ha akarok onnan is tudok venni. Pont a megbízhatatlansága miatt nem is tettem. Paypal a recallolás bankja.
Endaer meg egy faragatlan paraszt, nem õszinte ember.

Endaer
A hirnevem azert ilyen jo, mert sose feltem egy pillanatig sem attol, hogy tokeletesen tisztan es erthetoen, igaz tobbnyire durvan es vulgarisan kifejtsem, kirol mit gondolok. Ez azonban nem keverendo ossze azzal, hogy becstelen, hazug, tolvaj, stb lennek. Persze, ez neked mind1 mert nem ugralt Hanni ugy ahogyan szeretted volna. Pedig TE aztan valaki vagy, aki kerhet lakcim kartyat, szemelyigazolvany szamot. Egy karieladas nem ugy megy kishaver, hogy en meg a dns lancom rajzat is beszkennelem neked... ez oda-vissza bizalmi alapon megy, a leheto legtobb bizonyitek beszerzese pedig kimerul az ingame latottakban es a screenshotokban. Ha ez nem tetszik, lehet szepen uj accot csinalnod es felhuznod egy karit. Ez van.

MeoH
Var, ha ennyira parazol ne vegyel karit. Amugy ha 3zoom es pajtasaitol vasarolsz ott sem 100% a biztonsag, ok csak kozvetitenek, ill. megkerik az eladot, hogy ne recallolj, plixplox. Es az eladotol az acc. infok, es msnen kivul semmit nem kernek, ja meg a paypal accot, amire fizetnek. Gyakorlatbol tudom. Amugy Endearnek ami a sziven az a szajan, de nem scammer.

fuck mmo's..i.,

Ahogy mondod nem a te karid, kár még nagyobb bolondot csinálni magadból mindenki elõtt.

Amiket kértem, azzal semmire nem megyek, csak biztosíték. Ha ne adj' Isten már titkolja kilétét az illetõ, és fél, hogy következménye lesz, annak, ha átver...több mint gyanús. Olyan emberektõl, akik már kiszálltak a játékból.
Neked Endaer, meg egyébként sincs jó hírneved.

Endaer
en nem akarok... en csak annyit kaptam, hogy "lecci lepjel mar be mert nekem nincs updatelt kliensem". Ez nem az en karakterem...

Buffolni úgy is lehet, ha nincs meg a szint, mert delvlezték a karit.
Screenshotot meg bármikor át lehet szerkeszteni. Ilyen hozzáállással meg, hogy "a kis fasszopo ovidbol elegem volt" "szerintem elmehetsz a francba^^", ne is akarj eladni semmit.

Endaer
azok utan, hogy szkennelt szemelyigazolvany es lakcimkartya adatokat kertel, amiket basszajba a retardalt kurva anyad, CSAK HIVATALOS SZERV KERHET KI, szerintem inkabb kussoljal. Ki a faszomnak hiszed te magad bazdmeg hogy egy szaros bd eladasakor ilyeneket kerjel? Mit gondolsz bazdmeg a 3zoom-on vagy barhol ahol karaktereladas tortenik, ott kernek ilyeneket? Es a screenshottal mi nem eleg? Hogy partiban megkapod a 78as dancet is, hogy belinkelem neked a targyakat party meg allchatre, ami nala van... ezeken felul mi kene meg? Rakd anyadba a szaros penzedet, aki ennyire hulye azzal 100k-ert se eri meg uzletelni.

Az, hogy lehuzasnak kepzelsz barmit, azert van, mert te ilyen vagy. Soha, se Gathersnek, se Sancinak, se masnak aki valaha is kert tolem valamit, nem vettem el semmilyet. Ha toled elvennek barmit, akkor az mar elozoleg az enyem volt.

SweetLou
hát már bocs, ha nem elég a screenshot+a belinkelt felszerelés+a táncok, akkor szerintem elmehetsz a francba^^

Endaer szeretnék gratulálni az "a kis fasszopo ovidbol elegem volt" uzenetedhez, reagalva arra mikor meg akartam bizonyodni egy kari valódiságáról, amit vettem volna.
SweetLou neked is hasonlóképp.

nagyon átverés szaga volt

Epszilon
Ma van a Nyák napja!

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

TruBy
dupla post!
Nyomjad, csak nyomjad <#eljen>
Sorbon egy kok <#ejnye1>

TruBy
nyomjad, csak nyomjad

Gordis2k
Én nem! Nekem csak ez van most szal Lökjed😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hunter of Deer
én szeretem nézni az offos képeket / videókat de sajna nincs elég erõm /idõm elkezdeni 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Elárulok valamit egymás ellen irányuló hero shoutokról. 90%-a hazugság. Mindkét oldalról😊
Például ma reggeli Frint 4 rushból 4et nyertünk, és Aden is a mienk. Én inkább azt mondanám végre jó a server. Egyszer õk, egyszer mi. Sok a mass pvp, stb.
Frint
Frint2
Ja és igérem nincs több kép linkelés, gondolom már kurván unjátok...!

Hálás köszönetem, régóta kerestem

végre leküldtéteka Fusiont, nem tudom az utóbbi pár napban mi volt, de hero chaten írták, hogy Epic boss fightokon meg se jelenik a mG.
Nem tudom melyik oldal az erõssebb, más téma melyik a jobb. Egy kis véleményt tagoktól szívesen fogadnék!

Gz!

Tiat down! Icarus sword a drop!

kep
kep2
kep fight
kep3

Epszilon
Ismét él a GoodBoy(Superman)! <#violent>
http://www.gogygo.se

Lullaby
Kis L2 szótár (=

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Anoname
S84 Armor:
http://lineage2media.com/S84%20Vesper%20Armor%20Bonuses.html

S84 Weapons(sajnos csak ilyen forumosat találtam):
http://www2.elliebelly.net/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=742

Dual daggers:
http://www.pirateninjas.net/articles/lineage-2/special-abilities-rare-effects-dual-daggers/

ugyanez S84-be? <#idiota>

pisztácia
Köszönöm szépen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Anoname
Fegyverek:
http://l2info.arktic.net/cgi-bin/weapon_blunt.pl

Armor setek:
http://l2info.arktic.net/armor_sets_s80.html

pisztácia
Hello sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudok-e adni nekem egy olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy az S80-as szettek miket adnak? Gondolok itt a különféle SA-kra, amiket közül lehet változtatni.
Köszi elõre is!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

duplapost sry... blade dancer-t / spectral dancer-t

vennék BD-t 77+ Franzon, adenával fizetek, pm itt

ooorrrsss
EPIC fight:

es az eredmeny ^^

BANNED

Egyenlõre semmit) Tiat vs MG 1:0, ha fél hp alatt nem tudod perma stunban tartani tele spawnolja a szobát mobokkal és visszaugrik 100%-ra a hpja. Holnap megint beprobáljuk tankokkal stun miatt.

MadnessX
Nice! Mit dobott a boss miután leöltétek?

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

gz!