88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
jackson21 #47053 Bocsi elirtam ORK
-
fordítás:
Orknál mi a jobb? Monk vag Rider mivel jobb a másiktól
fordítás vége: -
fogalmunk sincs mi az isten az az "ornal" -
jackson21 #47050 Az ornal mi a jobb a monk vagy a rider,mivel jobb a másiktól?
-
Hány órakor? -
Koszi koszi koszi Megvan.
Ketto is:DD -
hé te számkivetett, ha szerzel tankot mehetünk szerintem al-ba gyakni(ha nem lennél unitys, mehetnénk toiba)
te, deadly(vagy hovi), gattaca, szerintem jönne vipera is..és még kitudja -
Open Betás szakállas csak akkor még mást dobáltattak és nem "átváltozást" ígértek hanem duplázást :) -
Jó de én már 2 éve tolom :DDD -
Spóráknál van :)
Sea of spores, a bejárat után nem sokkal :) -
crafted leather? mert azt nem attól kapod. a sima wyrmtől death passnál :) szereztem tőle párat már :) -
Hmmm nagyon szepen fejlodsz!
Ez igen:)
Nekem csak dual Delu-ra tellett,de meg bele kell nonom:PPP -
Hol talalok dire wyrm-et?
Lv42-es mob.
C_l rerci kene tole... -
Snau #47039 Koszi Szeki de mar BW light setben vagyok add el nyugodtan.:) -
Köszi!!! :) -
Gondolom nem egy magas szintu torpe... Ha legközelebb látom, megmondom neki hogy szereztem még 1 duál sls-t de szerintem menjünk ki a városból, sőt a várostól kicsit távolabb, mert itt nem merem eldobni, nehogy valaki felkapja, aztán ha kijön leverem... -ott a krokodil sziget katakombájában sosincs senki, közel van Giranhoz, majd ott ledolgozom a karmám :DD -
Snau #47036 Grat:)
-
nemhinném hogy ezzel a törpével a tulaja nagyon kimerészkedik városon kívülre, ezek olyanok mint a craftshop-scammerek -
Addig amíg még csak az az 1adenás trade volt még tetszett a dolog, gondoltam hátha, ezen még nem veszíthetek :DDDD
De hogy dobjam el nehezen összefarmolgatott duál sls-em... háááááát -na itt leléptem :D
Igazából utólag Szeki hívta fel rá a figyelmem hogy ha 2x eldobom másodjára a party miatt hozzá kerül, erre speciel azonnal nem jöttem rá, de 1000% hogy nem fogom csak úgy eldobálni fegyijeimet :D
Ha valaki látja gyakás közben ezt a törpét pk-zza le!!! :DDDD -
XDDDDDD -
Öcsééééém... Van vagy 2 perce duál sls-em és máris scammelni akarnak :DDDDD
[/IMG]
-

-
Sanca #47030 Na azer:) -
Sanca #47029 grat:)
De milyen defense van mar ennek a hulye lonak. Lenne hateje tankolhatna antharast siman... -
Na jó, ennyire azért nem veszélyes -ez a servitor empower ugyanaz mint ud -ugyanúgy immobilizálja is unit pár másodpercre :) -
Végre 52 
És itt az új kicsi, gyengusz, gyámolatlan unim
[/IMG]
-
Prof William #47026 Tárgytalan már eladtam. -
Prof William #47025 Gazdag leszek! -
Hunikának már van -
nincs 1 hete -
Köszi az infokat. Akkor először megkérdezem zitust kell-e neki esetleg aztán jövőhéten szerintem majd kiülök.
-
És mikor? Én kb 1 hónappal ezelőtt még sokalltam 7milláért, vártam vele, aztán iszonyatul elsszállt az ára... 11-ért pm-ezgettem, de senki se adta annyiért... Végül 10ért sikerült vennem, hála Hunikának -előtte ült le vele egy törpi :)))
Én azért megpróbálnék kiülni vele legalább 14m-ért :) Ha valakinek kell és más nem árulja úgyis megveszik! :) -
10-ért nem fogja eladni olyan gyorsan, én a +1-eset árultam 1 napig, mire 9.5m-ért elment
a simát 8.5-ért vitték el -
BW tunic felsővel ha 10 milláért kiülsz azonnal meg fogják venni, de ha kiülsz vele 14-15m-ért is elmegy lazán!!!
Alsó-t se nagyon látni 3 milla alatt...
Csak onnan tudom hogy mostanában szereztem be őket Viprának, és azóta is szoktam nézegetni bw robe áraikat :))) -
Mindkét héten gyaktam már branded-ben, és ezek eddig egyszer sem voltak ott :P -
2.5m + 7-8.5m -
Prof William #47016 Egy Divine Tunicot 500k-ert lehet boltban eladni. Árulva mennyit adnának meg érte? -
Mennyit ér egy BW robe alsó felső? -
100%-os receptekre ne izgulj, szerintem nem lesz még. -
most c3-ban van "A"(regisztrálós hét:) és "B"(beváltós hét:) hét(mint az iskolában:)
a két hét között mindig van eltérés mobok terén, de persze csak a catacombákban/necrocban