88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
A fenébe is hétvégén megint nem leszek gép közelben, pedig megcsináltam volna Bemapo meg Judit kaszt váltását... sebaj majd vasárnap este bepótolom... -
innye de felzúgott a nép a kijelentésem után... én azt hittem azok is raid bossok csal low lvl playerekenek... de ha ez zavar valakit akkor inkább mini boss-okat mondok majd! -
Amit meg tudnek olni,az mar nekem nem dob semmit:P -
Raidbossok igen durvak...Iszonyat sok hp-vel...
Partyorientalt a dolog... -
Ha raid bosst nem is de mini boss-okat le lehet szólózni (asszem még sámán is kinyírta a Cruma mellettit a tyrantjával). És az már FUN
.(és ez a lényeg)
-
hmm, ha ennyire powernek érzed magad a raid bossok terén akkor jusitkával lesd meg azt a lvl 23-as raid bosst a darkelf/elf elágazástól nemmessze :D
ottvan a vízparton a darkelfek felé néző oldalon. szerintem meg fogsz lepődni :P ;DDD -
Már megijedtem, még freen a bugos Raid Bossokat se lehet egyedül leölni :) -
Valakinek nincsen eladó vagy nem tud eladó alapanyag recepteket, shot recpeteket? Megvenném! -
az nem raid boss :P -
Gumbo #47246 és dobtak valami izgit? -
Menni akarok én is Pvp-ni!!!! Mondjuk már 1 Pk pontom van
Egy beszorult botot szedtem le még lvl 10 környékén... Ja egyébként tök büszke vagyok magamra, mert a próféta jelölt leányzómmal lvl 9-en kinyirtam mind a kettő kis raid boss-t talking islandon (Vykolakas, meg a másik, most nem jut eszembe a neve...)Tök izgi ezekre vadászni, mert legalább kell futkosni meg trükközni, nem úgy mint a monoton farmolás közben...
-
Már nem kell. Élek
Remélem ma este revans
-
Keresek 1 participált karit fel kellene rezelni (ToI-ban de bármekkora szintű kari meg tudja csinálni)
délután 6ig PM Mcdoglesz utána már talán egyedül is meg tudom oldani.
-
1 kell csak -
Már csak azt nemmtudom hogy fogom összeszedni az alap materiál recepteket, mert egy csomó mob aminek elvileg dobnia kéne őket kurvára nincs a régi helyén.... Meg akkor most 2 db-ot kell beszereznem mindenből, hogy a receptkönyvbe be tudjam rakni vagy elég csak 1 ? -
PM-ekre sose válaszolnak a GM-ek, azzal ne is próbálkozz. csak a petíció. -
Azzal semmm bajom ha valaki a fő kariját úgy akarja felhúzni, hogy melette futtat 1-2 buffer-healer botot is... de ez a full party bot már pofátlanság... Még free serveren én is húztam botpartyt de az is csak 5 főböl állt...
Meg ha profi az illető úgyis kimagyarázza magát, mivel elvileg ott ül a gép előtt a fizetett farmer, és ha gáz van beloggol....
-
Agyon-vissza buffolt unim 
[/IMG]
-
Olyan nagyon útba voltak neked?!
-
Uh éppen Abadoned Coal Mine-ban flangálok Bemapo-val a warsmith jelölt törpémmel, mondom magamban. hogy de meg változott ez a hely mióta legutóbb itt jártam... aztán egyszercsak egy fullos bot partyba botlok... mindegyiknek Top D-grade fegyó a kezében, ruha semmi... gondolom lvl 20 alatti banda volt akiknek nemm akartak none-grade cumót venni... igaz hogy kurva sokat misselnek, dehát 8 főböl 2-3 biztosan betalál... Na gondoltam ilyet se láttam még Officialon, /gmlist... the gm is in refusial mode... na mondom ti aztán véditek a játékotokat... mindenesetre irtam egy petition-t benne a party tagjainak nevével, de még 14 elbírálatlan petició volt előttem, szerintem az ilyeneket soha nem kapják el... -
Sanca #47235 Ha nagyon dolgozni akarsz a bufferrel akkor sztem matk fegyver es root. Pl 1 +3 homu acu SA-val jol jarna sztem. De siman eleg ha csak buffolsz meg healelsz, persze a acu SA-s homu akkor is jol jon. -
vissza kell még szoknod a játékba :DDD -
le -
Miafaszvan? Leállt? -
Sonic13 #47231 szvsz buffernek szerezz be alegjobb rucit amit tudsz, nem kell ott rootolni meg ijászkodni bufferrel, az is csak szivja a manat. De ha solozni akarsz bufferrel akkor pole+root -
-
Mindíg megnézem a mobot (a neve alatt a kis listában) hogy mmire immunis, vagy mi sebzi jobban... próbálok nyílra érzékeny ellenfeleket keresni... (monstereye, hárpia stb.) -
Azt ne felejtsd el, hogy van elég sok olyan mob, ami nyílálló, tehát íjjal kevesebbet sebzel rajta (pl a legtöbb gólem). -
HA egy íjász mellé prófétát vagy SE-t akarok, akkor mire rendezkedjek be? Root + pole, vagy szarjam le a root-ot és adjak a buffernek is íjat, és a két ijász úgyis szétszedi a mobot mire odaér hozzájuk? Mert nem tudom manában is hogyan éri meg jobban... lvl 35 körül egy top D-s íj 6 manaát eszik egy lövéssel (top C-s B-s nemtudom mennyit)a root 30 mana, szóval x5 tudok löni ugyanannyi manából, de szerintem elég ha az ijász és a buffer is x3-x3 lő attól tutira kifekszik a mob, szóval úgy tünik manában így jövök ki jobban... De mondjuk egy dupla Hp-s mobot már nem biztos, hogy le tudnak rendezni ennyi lövésből, de ha rootolom akkor valószinüleg szét tudják szedni a root ideje alatt.
Vélemény, tanács? -
Hubazz.Ez qrva jó!!!! -
gecko #47225 köcc a válaszokat! :) -
Igen, de ha van buffer vagy recharger akkor az officiálon a plated leather setet használják már ujjabban, esetleg mindkettőt
-
gecko #47223 értelek és theca armor a menő C light-os cucc egy íjásznak? -
Ha van választási lehetőség akkor én az emit kérem
-
gecko #47221 szasztok!
egy rövid kérdés C bow-ok:
Akat Long Bow
vagy
Eminence Bow? -
Gratz! Mennyi idő alatt lépett fel egy szintet? -
Sirály ez a videó! -
Buffokkal egész jó! :)
Mi kellene még egy 21-es karinak???? 83pat , 405aspeed stb :)
Ezzel azért már lehet haladni :)
Jó, nincs túl sok hp-ja, de nyomatni kell rá battle healt ha rámegy 2 mob -olyan van Gattacának is -méghozzá 35-ig :) -
hivatalos C4 movie (az előző nem az volt
)
-
sárkánynak csak a felszerelés 20milla
a farkasét megúsztam 800k-ból
majd még elválik mi is lesz, mert nem tudom birom e cérnával majd
5x élesztettem újra a farkast ma, ha már 2 mob rámegy vége :/