88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• azirafael
    A fenébe is hétvégén megint nem leszek gép közelben, pedig megcsináltam volna Bemapo meg Judit kaszt váltását... sebaj majd vasárnap este bepótolom...
  • azirafael
    innye de felzúgott a nép a kijelentésem után... én azt hittem azok is raid bossok csal low lvl playerekenek... de ha ez zavar valakit akkor inkább mini boss-okat mondok majd!
  • barret
    Amit meg tudnek olni,az mar nekem nem dob semmit:P
  • barret
    Raidbossok igen durvak...Iszonyat sok hp-vel...
    Partyorientalt a dolog...
  • Szekijoe
    Ha raid bosst nem is de mini boss-okat le lehet szólózni (asszem még sámán is kinyírta a Cruma mellettit a tyrantjával). És az már FUN.(és ez a lényeg)
  • Nethyrrea
    hmm, ha ennyire powernek érzed magad a raid bossok terén akkor jusitkával lesd meg azt a lvl 23-as raid bosst a darkelf/elf elágazástól nemmessze :D

ottvan a vízparton a darkelfek felé néző oldalon. szerintem meg fogsz lepődni :P ;DDD
  • Cobra.
    Már megijedtem, még freen a bugos Raid Bossokat se lehet egyedül leölni :)
  • azirafael
    Valakinek nincsen eladó vagy nem tud eladó alapanyag recepteket, shot recpeteket? Megvenném!
  • gPROject
    az nem raid boss :P
  • Gumbo
    és dobtak valami izgit?
  • azirafael
    Menni akarok én is Pvp-ni!!!! Mondjuk már 1 Pk pontom van Egy beszorult botot szedtem le még lvl 10 környékén... Ja egyébként tök büszke vagyok magamra, mert a próféta jelölt leányzómmal lvl 9-en kinyirtam mind a kettő kis raid boss-t talking islandon (Vykolakas, meg a másik, most nem jut eszembe a neve...)Tök izgi ezekre vadászni, mert legalább kell futkosni meg trükközni, nem úgy mint a monoton farmolás közben...
  • Szekijoe
    Már nem kell. Élek Remélem ma este revans
  • Szekijoe
    Keresek 1 participált karit fel kellene rezelni (ToI-ban de bármekkora szintű kari meg tudja csinálni) délután 6ig PM Mcdoglesz utána már talán egyedül is meg tudom oldani.
  • Szekijoe
    1 kell csak
  • azirafael
    Már csak azt nemmtudom hogy fogom összeszedni az alap materiál recepteket, mert egy csomó mob aminek elvileg dobnia kéne őket kurvára nincs a régi helyén.... Meg akkor most 2 db-ot kell beszereznem mindenből, hogy a receptkönyvbe be tudjam rakni vagy elég csak 1 ?
  • Nethyrrea
    PM-ekre sose válaszolnak a GM-ek, azzal ne is próbálkozz. csak a petíció.
  • azirafael
    Azzal semmm bajom ha valaki a fő kariját úgy akarja felhúzni, hogy melette futtat 1-2 buffer-healer botot is... de ez a full party bot már pofátlanság... Még free serveren én is húztam botpartyt de az is csak 5 főböl állt... Meg ha profi az illető úgyis kimagyarázza magát, mivel elvileg ott ül a gép előtt a fizetett farmer, és ha gáz van beloggol....
  • Sámán
    Agyon-vissza buffolt unim
    [/IMG]
  • Sámán
    Olyan nagyon útba voltak neked?!
  • azirafael
    Uh éppen Abadoned Coal Mine-ban flangálok Bemapo-val a warsmith jelölt törpémmel, mondom magamban. hogy de meg változott ez a hely mióta legutóbb itt jártam... aztán egyszercsak egy fullos bot partyba botlok... mindegyiknek Top D-grade fegyó a kezében, ruha semmi... gondolom lvl 20 alatti banda volt akiknek nemm akartak none-grade cumót venni... igaz hogy kurva sokat misselnek, dehát 8 főböl 2-3 biztosan betalál... Na gondoltam ilyet se láttam még Officialon, /gmlist... the gm is in refusial mode... na mondom ti aztán véditek a játékotokat... mindenesetre irtam egy petition-t benne a party tagjainak nevével, de még 14 elbírálatlan petició volt előttem, szerintem az ilyeneket soha nem kapják el...
  • Sanca
    Ha nagyon dolgozni akarsz a bufferrel akkor sztem matk fegyver es root. Pl 1 +3 homu acu SA-val jol jarna sztem. De siman eleg ha csak buffolsz meg healelsz, persze a acu SA-s homu akkor is jol jon.
  • Nethyrrea
    vissza kell még szoknod a játékba :DDD
  • gPROject
    le
  • azirafael
    Miafaszvan? Leállt?
  • Sonic13
    szvsz buffernek szerezz be alegjobb rucit amit tudsz, nem kell ott rootolni meg ijászkodni bufferrel, az is csak szivja a manat. De ha solozni akarsz bufferrel akkor pole+root
  • Sámán
  • azirafael
    Mindíg megnézem a mobot (a neve alatt a kis listában) hogy mmire immunis, vagy mi sebzi jobban... próbálok nyílra érzékeny ellenfeleket keresni... (monstereye, hárpia stb.)
  • Cobra.
    Azt ne felejtsd el, hogy van elég sok olyan mob, ami nyílálló, tehát íjjal kevesebbet sebzel rajta (pl a legtöbb gólem).
  • azirafael
    HA egy íjász mellé prófétát vagy SE-t akarok, akkor mire rendezkedjek be? Root + pole, vagy szarjam le a root-ot és adjak a buffernek is íjat, és a két ijász úgyis szétszedi a mobot mire odaér hozzájuk? Mert nem tudom manában is hogyan éri meg jobban... lvl 35 körül egy top D-s íj 6 manaát eszik egy lövéssel (top C-s B-s nemtudom mennyit)a root 30 mana, szóval x5 tudok löni ugyanannyi manából, de szerintem elég ha az ijász és a buffer is x3-x3 lő attól tutira kifekszik a mob, szóval úgy tünik manában így jövök ki jobban... De mondjuk egy dupla Hp-s mobot már nem biztos, hogy le tudnak rendezni ennyi lövésből, de ha rootolom akkor valószinüleg szét tudják szedni a root ideje alatt.

Vélemény, tanács?
  • Baszkurátor
    Hubazz.Ez qrva jó!!!!
  • gecko
    köcc a válaszokat! :)
  • Szekijoe
    Igen, de ha van buffer vagy recharger akkor az officiálon a plated leather setet használják már ujjabban, esetleg mindkettőt
  • gecko
    értelek és theca armor a menő C light-os cucc egy íjásznak?
  • Szekijoe
    Ha van választási lehetőség akkor én az emit kérem
  • gecko
    szasztok!
    egy rövid kérdés C bow-ok:
    Akat Long Bow
    vagy
    Eminence Bow?
  • Szekijoe
    Gratz! Mennyi idő alatt lépett fel egy szintet?
  • Szekijoe
    Sirály ez a videó!
  • Sámán
    Buffokkal egész jó! :)
    Mi kellene még egy 21-es karinak???? 83pat , 405aspeed stb :)
    Ezzel azért már lehet haladni :)
    Jó, nincs túl sok hp-ja, de nyomatni kell rá battle healt ha rámegy 2 mob -olyan van Gattacának is -méghozzá 35-ig :)
  • phalanx
    hivatalos C4 movie (az előző nem az volt )
  • gPROject
    sárkánynak csak a felszerelés 20milla
    a farkasét megúsztam 800k-ból
    majd még elválik mi is lesz, mert nem tudom birom e cérnával majd
    5x élesztettem újra a farkast ma, ha már 2 mob rámegy vége :/