88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Telepítésnél kérdezi, hogy le akarod -e oucolni a kodekeket és valszleg Azi megengedte neki, egyébként én ódzkodom ezektől a codekpackoktól, mint te a tűzfaltól :P -
Piccolo #47294 ( Phalanx kösz a tippet, de nem megy sajnos :( )
Mennyi ideig marad meg az ingame account ha nem fizetem? 3 vagy 6 hónap? -
Ace megat használok már vagy kitéve és eddig kifogástalan... ventri is megy -
Ace Mega bassza el, hanyagolni kéne :P -
ilyen már volt nekemis
asszem a ventrilo oldalán van valami registry buherálós dolog orvoslásképpen erre a problémára -
Nem tudok ventrire felmenni mert ezt ira ki esetleg tudja valaki a megoldást?
Unable to initalize outbound codec (GSM 6.10-11025 Hz, 16bit) Unable to find the specific codec
Ace mega codec, DivX, Xvid van fent, most raktam zsír újra rendszert... XP SP2 -
Matamm itt mindenki magyar (Csak mert láttem magyarul irtál a chat-be)? Melyik szerveren nyomjátok? Mondjuk szegény Warcryert nem kellett volna bottal húzni a videón :D (vagy boxoltad?) -
jah. máig nemértem hogy a swordsingernek minek adtak dual kardot a videóban.
merthogy max jól mutat, aztán ennyi. bezzeg egy fia BD-t se láttam videókban, pedig AZ tényleg jól mutatna.
>< -
És ha TK akkor is :) -
40 alatt még érdemes, jobban fogsz vele sebezni, viszont ha sws leszel akkor mindenképp a pajzs-fegyver kombó. -
temple knightot az egész NA l2-ben egykezemen meg tudnám számolni mennyit láttam. a leg használhatatlanabb class a játékban, szerintem. akkor már sws. -
Lvl32 elven knight vagyok, szerintetek mit keresnek jobban partyban? Temple knightot vagy SWS-t?
A másik: van egy elven swordom meg egy sword of revem (most a rev mellé brig shieldet használok). Szerintetek a két kardot érdemes lenne megcsinálni dualnak? -
elmész egy kovácshoz, és ott van egy opció hogy "enhance my weapon" vagy valami ilyesmi.
a fegyvernek amibe bele akarod rakatni, az inventorydban kell lenni nem a kezedben. C fegyókat még giranban is, B-t adenben, A-t asszem csak mammonnál tudsz így feltuningolni. aztán ha kiválasztod azt az opciót, akkor kiadja az adott fegyver(ek)-re lévő összes enchantolási lehetőséget (általában minden fegyverre 3 féle SA mehet, kristály színtől függ), és meglesed hogy a kívánt SA-hoz milyen színű és hanyas szintű kristály kell (meg persze gemstonek meg pénz). ha nemtetszik, akkor le lehet venni a fegyóról az SA-t, akkor VALAMENNYIT visszakapsz asszem a felhasznált gemstoneból, de a kristályod ugrik. -
Es ez a soul kristaly ha fel van toltve,utana mi a teendo?
Piacon lattam mar +7-est eladot.Asszem kek es zold is volt. -
Culram #47281 Thx, akkor csak az marad hatra hogy kiprobalom. -
Eh a sub-olódás a Raid bossok hiánya miatt elmaradt 

Faxom valaki kinyírta a queszt raid bossunk
-
Aden Magic guild asszem a dél felől lévő npc adja a questet és az adja ingyen a lvl 0-ás Soul cristályt amit utána meghatározott mobokon lehet levelezni de én ahány free szerveren voltam egyiken sem ment ez a queszt :) -
próbáld többször, van mikor az enyémet se fogadja el egyből pedig másfél éve ezzel fizetem a havidíjat -
Piccolo #47277 Hali. 1-2 hónap kihagyás után próbálnám újraéleszteni az accom, de nem fogadja el a kártyámat..., ugyanezzel a kártyával fizetek mindenért és fizettem hónapokig a L2-ért is anno. Most meg nem fogadja el...., pénz van rajta, az nem lehet a baja. Kipróbáltam és máshol elfogadják, CSAK a L2-nem..., pedig korábban elfogadta. Mi lehet a baj? Lemaradtam valami változásról vagy mi ez?
Csak annyit ír ki, hogy a kártyaszámom nem tudja elfogadni, próbáljak mást....
Aki tud az kérem adjon tanácsot, köszönöm. -
Hali all!!!
Szekijoe ha annyira kellene, tudok mondani egy ventri címet, fix, egyszóval napi 24 óra online, de kérni kell a GM-ektől szobát, bár így is akadnak üresek, de a lezárt szoba mégis több biztonság érzést ad.
IP:195.184.167.202 jelszó:nightfall
BB -
Culram #47275 Tudom hogy nem offon jaccom, de meg kérdezem... Hogyan jutok green/red soul crystalhoz?
Ugyértem milyem módon lehet hozzájutni?
THX -
Vannak új hírek de azok csak este 10kor lesznek beírva 
Most mindenki el van foglalva. Remélem mindenki jön és hoz +1embert/orkot/elfet/drowt(a nemkívánt rész törlendő ;))
A ventrit meg tényleg jó lenne ha menne vagy valaki irjon egy új elérést aztán megyünk másik ventrire
-
qwer2000 #47273 igen be tudtam lepni -
Hmmm de nagy a pangas...
Irjatok ma':( -
namost, ha updatelés közben megszakadt és nem fejezte be, akkor honnan tudod hogy eltűntek a mobok? be tudtál lépni játékba úgyis? -
qwer2000 #47270 hi all!
olyan gondom lenne hogy elkezdte szedni updatet megszakadt es nem akarja csinalni sehogy se pedig ujraraktam es ugyse jo :(
de a mobok meg eltuntek gamebol :(
valami otlete van valakinek??? -
fizetoson ezek a mobok asszem 5X hp sek
ha nem tobb
nem lehet igy irtani oket..
meg azt sem lehet megcsinalni amit en gatherrel megtettem egy sps el es egy bishoppal leduoztunk a szivig:) vagy 300 mobot ki kellett nyirni egyszerre 2-3 karik agrozott ram szerencsere a mana parszazszorosan rechargolodott de durtrva volt volt olyan hogy 5-6 karik volt az sps emen es ugy kaptak az aura flaret:)
majdnem nem sikerult de sikerult iszonyat porges volt meg sosem lattam vagy csinaltam olyat elotte -
Sziasztok! 1 kis unalom űzés:) innenszedjétek le a videót:)http://www.risingsun.atw.hu/ -
rp_coarse_bone_powder Drop
· Garum Werewolf 0.2667%
· Green Dryad 0.2233%
· Baraq Orc Fighter 0.3196%
· Utuku Orc Archer 4.5363% *
* -os bejegyzések sweep esetén értendõk.
-
Sonic13 #47266 nekem timiniel freen dobott annó egy krist, elég furcsa volt, hogy minden 60-70+-os tőrösnek csak dark screamere volt, 2-3 db demon swordvolt az egész szerveren és nekem SR-nek volt egyedül Krisse :PP -
c1-ben egyik klántársam kempelte folyton hogy összeszedjen tőle egy krist :D asszem cuki is tőle vásárolta, mivel igyekezett monopolizálni a helyzetét (schnitzl-től) -
ventrivel mi van?
-
Netural zone-ban vagy a Lychantrope vagy a Scavenger Rat már nem emléxem... -
C1-ben Timinielt 6-an 50 alatti átlagszinttel 2 perc alatt megöltük, elég vicces volt. Nagyban rákészültünk, erre semmi kihívás, igaz nem is dobott semmi értékeset. -
mi dobja a CBP recit? -
A Timiniált egy 52+os íjjász Theca+emi bow EE buffokban leszólózza, a kicsiket be kell akasztani vagy le kell futni :)
Mi iluval akkor kb 60as DA +prophet buff +én az EE-mel és sosem volt probléma. Igaz, hogy UD+terület HATE for the WIN
, ha nem bírom elég gyorsan gyógyítani akkor recall és nincs probléma
-
A Timit meg nem merem piszkalni,Ket csicskaja siman leolt:P
Pedig nem voltak a bolyba... -
Ha eléggé felnövünk (lvl52) akkor megyünk farmolni a Timiniált és Ishaka-t (Kris és Demon swordot drop :D) Ha jól emlékszem én még 60+osan is hívtam ilut hogy gyerünk öljük meg (megöltük kb 5-10szer őket) -
Addig is gyakorolgass:) Ez meg kicsi :P En meg sem tudom karcolni... -
Ha kell valakinek course bone powder, meg compressed spirit shot D recept akkor van feleslegben 1-2, esetleg csere is érdekel.