88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Snau #47374 12 mana -
Próféta szóljon belőled! :D -
Piacon azért mostanság kicsit több "wtb strider" felkiáltás van mint eddig :D
Tényleg stridert már nem lehet feljebb húzni? Stridernél már nincs olyan hogy +lvl -vagy ha behal akkor az is delevelődik??? Ha pl nem adsz neki kaját. -
Egyből felmegy :P -
Nekem elsőre betört +4en duál kats-om, az kicsit érzékenyen érintett másik acc ban után, nemcsak lelkileg, anyagilag is, azóta kicsit parázok ettől az egész enchantosditól :) -
nekem "zsinórban" sikerült 2 bd kesh/damát felhúzni +4-re.
. a másodikat az első árából raktam össze, plusz mégegy +4-es BOP-ot is sikerült csinálni. az egy dolog hogy a második dualt betörtem +5-re menet, és ezzel kvázi a vagyonomat is hazavágtam majdnem nullára........ -
Szivi! =)
És nagyon ász! :) -
Hehe én meg parázok duál sls +4ezésétől :D
Nemsokára lesz másik, akkor nekiesek egyiket bezúzni :D
Az a baj hogy 3 kéne... ha az első összetörik +4-nél másodikra már megint nem fogom merni rátenni... De hogy egyszerre 3 betörjön arra már marha kicsi az esély... vagy legyen inkább 4?! :D -
Oh maintanance van?
-
Nem tom menyi manat eszik a soul bow asszem a bop eszik 10-et de én még sajna nem vagyok ijjász, Egy biztos hogy ha lő folyamatosan akkor tuti a 3. buff előtt töltenem kell manával. Kivéve akkor ha béna a tank és nem tudja elég gyorsan húzni a mobokat és emiatt nem lőhet az íjjász. (szólózáskor tutter nem fogy el a mana)
-
Sajna nem nyomtak fel semmit! 2X-es rates, és a manareg másodpercenként 4-el tölt ülve... (1600 manám van) 10-et használ a soul, egyszerűen évek óta játszom Lineagé-t, csak semmi értelme megvennem, mert néha ráunok :P -
Gratula hozzá! (ismét)
A 2* az nálatok 2, 20, 200 vagy 2000?
Mert ha az 2x szerver és ilyennel szaladgálsz akkor sajna oda sem érdemes menni tesztelni a játékot :( (pénzbug, enchant bug, duplikálás bug, és 300-szoros manaregen)
Az off-on egy 75ös SRnek soulbow-wal ~40 perc alatt fogy el a manája (tapasztalat) kivéve ha cheapshot van az ijjon és ha nincs a partyban elder akkor törrel kell nyomnia. Gondolom a manaregent nyomták fel ezerrel az égbe hogy tudjatok játszani.
-
Igen annyiból van 1 darab 60% craftra lehetősége 
Ő inkább a nagy számok törvényében bízott 13ból csak bejöhetett volna neki 1 szer. -
Na hali all!
Köszönet Sámán-nak, hogy segített, és íme a kép, hogy mindenki megnézhesse, aki netán nem látta volna :)
Ha kíváncsiak vagytok rá, +7-es a soulom, de szar:crytikal poisonos :(((
Ja és 2*-es rates XP a nagy ratés szerverek kételyeit feloldva :D
-
10 darabból áll egy kollekció szerintem az a gond! mert én úgy emlékszem hogy lvl 40 től már mindent lehet. Szóval vegyél belőle 10 darabot és úgy menj a szimbol makerhez. -
annyiból már összerak egy miraclet és annak is van acumen-je -
Tegnap írta be épp egy nuker az ally chatra hogy 13 !!!! homut tört össze és nem lett a végén +7es homuja. (ha nekem megáll +4en az is jó lett volna) -
Meg tudna nekem vki mondani hogy +1Wit -3Int -es Dye -t hanyas szinttől tudom összerakatni a symbol maker el? Mert most 52-n csak megvenni tudom de összerakatni még sajna nem:( Írja is hogy magasbb szinten több közül tudok valasztani de azt nem írja hogy lvl hanytól mit lehet. -
mondtam már, hogy irtózatosan nagy mákos vagy? 

-
Tetkóval egy statot max 5el növelhetsz. -
Gumbo #47354 hehe az szép -
A varázslókat /iszonyúan/ nerfelik C4re. A destroyer lesz a C4 favorit kari, de én HE be sub-olódom ha végre kinyírjuk azt a 4 raid mobot ami ehhez kell.
Nekem az ijász bejön. Jah megmellesleg összehoztam egy +7es emi-t is magamnak (kettővel indultam mindkettő felment +7re sajna az egyik betört +8ra menet) szerintem ezzel már elég jól fogok fejlődni 52ig. -
Dusk/dawn rendszer: 2 hetes ciklusokra oszlik. Az első héten (nekünk kb hétfő de 9-10 körül kezdődik) indul a regisztrációs hét: participálni kell a dawn priestnél(minden városban van valahol fő helyen) 50k adena és ezután szabadon használhatod 2 hétig a catakombákat/necrokat. (ennyi elég az induláshoz a többit elmagyarázom szóban ventrin
-
Gumbo #47351 milyen sub-ot fogsz csinálni? -
Nem értem hogy gondoljátok hogy valaki megelőzi az sws-t
ugyanis ha partyban vannak az sws és bármi ami gyorsabb nála, kezdéskor felkerül az sws ének DE ha 2 perc alatt kifut a rangeból akkor a következő ének hatása már nem érvényesül rajta és ének nélkül az sws beéri
ergó a végén tudna esetleg az utolsó 2 percben ráverni az sws-re.
Eh akkor az én sws-em sem fog nyerni nekem asszem star striderem van
-
jobbat mondok. tyrant, wind strider, rabbit totem, ww2, sws ének. a büdös életbe nem éred utol. -
A különböző metropolisokba, meg catacombákba hogyan is tudok lemenni? Mikor hova kell regisztrálni, és mikor mehetek be, mennyi ideig, kell valakinek nyerni ahhoz, hogy használni lehessen? -
Silver Ranger +8 dex dye-vel, ww2-vel, sws tánccal, doom light-al (esetleg elven mithrill set az ad moving speed-et).... 200-as moving speed-je lesz nem? Wind stridernek fix move speedje van? Mennyi? -
Az sws ének 2 perces de a táv szerintem kb 1 óra alatt teljesíthető ha nem kell a kezdővárosokat is érinteni! -
Majd a start helyen SWS-ek állnak és 500k-ért osztják a buffot.... kiváncsi vagyok, hogy 3 perc alatt le lehet -e futni :D -
wow grat mennyiért árulod őket? -
Azi írta jól, szerintem is csak a strideres sws-nek ww2-vel van esélye(a song of wind miatt) De sajna még én is elég esélytelennek érzem magam, mert nekem elég sokat tölt területváltásonként. Hiába van stider+sws song of winddel+haste2 potion, ha rengeteget töltöget a gépem.
Aki majd be akarja próbálni a futást annak addig kölcsönadom a Striderem. -
Ja és csak spoilra adja, csak Bounty Hunterrel lehet megszererezni. És megnéztem még egy helyen, abban is csak ez a mob van feltűntetve, szóval valószínűleg most is így van. -
http://l2dc.onlinewelten.com/?search=zubei+gaiters
Bár ez nem 100%, mert ez még C1-es droplista. -
ulrik #47340 Hi!
Zubei gaiters recit mi dobja, es hol talalhato a mob help, pls
thx. -
hát az én pingjeimmel és lagjaimmal az első 10000-ben nem leszek :) -
mérnem olyan eventet csinálnak hogy ki ér le élve a szívig? silent moverek kizárva :D -
wind striderrel bárkinek.....megint azok győznek akik eleve gazdagok. hajrá. -
Szerintem azon is sok múlik, hogyan találod meg a legrövidebb utat.... remélem létezik valamilyen bugos ösvény a hegyen át.... -
Ez jó event, csak kár, hogy csak PW/SR-nek van esélye a győzelemre.