88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
google,keress rá :D de ha nagyon akarod felpakolom amit én installtam és leszeded. -
És honnan szedem le én ezeket? :P -
a hiba az ön gépében van.
legfrissebb xvid codecet, vagy ha az fennvan, legfrissebb ffdshow-t tegyél fel. -
Egyébként ekkora zerget IC is simán össze tudna szedni vagy akár a DS is... -
82% és kiderül codec problemád van, vagy téleg xar. -
Neked látszik valami a frapsból? Nekem csak a zene megy de teljesen fekete az egész. -
what....the.....fuck.
remélem valaki frapsolta :D -
na. ez a DC light :) ami viperán volt az meg tallum :) -
Dzsizösz krájszt.... -
Sanca #47485 http://boards.lineage2.com/showflat.php?Cat=&Number=403646&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1#403646 -
Nekem is lejon, jah es Delphiben irtam :D Nethy tudom hogy alap lesz, de nekem mar most ki volt a tokom, hogy mindig elfelejtek buffolni, ha buffert boxolok :D Szerintem nem rosz segedlet C4-ig :D -
nekem ez jobban tetszik...
-
jah ez dark crystal -
mármint, szerintem a DC magasan veri a tallumot -
strider ki van tiltva a versenyből. olvassátok a hivatalos oldalt. -
a dark crystal, de mindegy :P -
c4-ben ez alap feature lesz de sebaj :D -
Kiváncsi leszek erre a holnap induló eventre... nem hiszem hogy egyszerű lesz -hogy csak ww-n meg strideren fog múlni... Csak nem lesz már olyan béna hogy kizárólag egy adott útvonalat kell állandóan végigszaladni... akkor csak az egyik pontra kell egy 24óras pk csapat és tuti nyerő vagy :DDD
Biztos lesz valami hülye mászkálós npc benne vagy mindig más sorrendbe kell másokat keresgélni... -na mindegy egy kisérletet azért megér :) -
szép 
tallum a legszebb a grades armor -
Jah "élőben" valahogy jobban mutatott... -
Tallum ütős, csak ott kevés lett a fény :) -
Változatok Viperára :D
[/IMG]
-
Nekem lejött -
Sanca #47471 Nem lehet letolteni. Amugy miben irtad? -
Jah es kozben meglett a DC Light rucim, mar csak a sapi kell, de azt majd C4-ben, most csoro vagyok!!! :D -
Buff Timer!
Ha valakit esetleg erdekel. Irtam egy kis progit, ami pici StayOnTop ablakban fut, es 20 perctol szamol vissza, es az utolso 5 percben, percenkent egy hang figyelmeztet! Mert mar untam hogy ha akarmilyen buffert boxolok elfelejtem az idot :D vagy nezni kell :D
!!! Buff Timer !!!
Nah ennyi :D -
Kur*aanyját :D -
úgy hogy nem ő ölte, hanem Thunder26, cinnamon csak leechelte az xpm-et -
Abban a trainban mindenmob élőhalott volt. Szerintem de a necrok szerintem tudnak sebezni az élőkre is. -
Dehát akkor hogy ölte Iluval a traint? :OOOOO -
Nem, Cinamon Necromanta -
Nem, semmi gond nem volt egyszer csak azt vettem észre hogy buffol egy IC-s prophet
Csak utána mondtam, hogy én is IC-s vok. Csak úgy álldogáltak várták a respawnt
Én meg xp-zutem prophet buffban mostmár 36 a human tolvaj
-
Cinnamon egyébként nem Sorceror? :O -
Még +3at rárak és már szép zölden fog világítani. -
Ááááááá.....
Én is biztos idegbajt kapnék... egyébként nálunk is így van... van egy külön kártyaszámla, olyan "alszámla" féleség -attól még hogy a számlán van pénz a dombornyomott kártya számláján nem biztos...
De most már inkább menj be a bankba és rakd rá úgy! most még azért nyitva lesz remélem... -
mommeg tesóéknak hogy ne sajátítsák ki a helyet, te is IC-s vagy :P -
jaja -
ric már csinált azon a c4-es ultrarates szerveren asszem.
ami meg cinnamontoastot illeti, később blahon beismerte hogy a +18-as csak poén, a +10-es nem. a 18-ast csak fotosopolta. -
Culram #47456 Hát sanálom egy ideig hiányozni fogok.
UTÁLOM ezeket a fasz bankokat.
A bankszámlán rajta volt a pénz, de a kártyán nem. Idióta anyám meg úgy nézte meg hogy van e a kártyán pénz hogy levette róla!!!!!!
ÁÁÁhhhhhhh
Jó játékot mindenkinek!
Hogy az ISTEN BASSZA MEG!!! -
Tegnap mentem nagy vígan a 35ös karimmal Reinforced Metal Plate recit farmolni gondoltam Top D-ben csak tudom ölni a 38as mobot. Amikor odaértem kiderült hogy a mob 2 óránként spawnol és groupmob
. Látni még nem láttam hogy néz ki mert ott várakozott egy IC-s alt, prophettel és azt várták, kb 2-3 óra múlva viszalogoltam akkor egy törpe várta szintén prophettel. Uh így elég húzós lesz RMTP recit szerezni,, lehet először metalic threadot farmolok