88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Seithennin
    Hé nekem ez tetszik ááááá ez kelllll tök jól néz ki! Nemrég toltam a guild wars t és picit arra emlékeztet! Király!!!! Nektek volt igazatok!
  • Seithennin
    persze csak vicc volt ha megtetszik ugy is tolom majd amugy mennyi a havi fizetnivaló?
  • Sonic13
    pfff
  • Sámán
    Ne mondd hogy megnéztél a játékból 1 egész képet és ezt mind leszűrted!!!
    Csak nézegess kicsit visszafelé -van azért itt több kép is!
    De hivatalos oldalon is találsz több játék közben készült videót, képeket -amik nem kozmetikázott kamuk (itteniek sem)
  • Sámán
  • Seithennin
    akkor lehet kipróbálom:D
  • GAthersw
    Ja és ráadásul BMPben mentette le a game csak aztán Painttal lebutítottam hogy ne legyen két mega.
  • GAthersw
    Giran főtér lowest grafika és a videókarin nem megy a hűtés szóval azért tiszta textúrabug egyébként nem ilyen.
  • Seithennin
    LOL én még nem játszottam vele de ebből a képből ítélve nem is fogok (nem akarok kötözködni csak gondoltam megnézem milyen is ez a game de huh durva ez a kép)
  • GAthersw
    Sorry Ilu :((((
  • csuzlee
    Sieghardt , 2. szerver
  • shet
    sziasztok

melyik szerveren játszanak a magyarok jobban? hol érdemes karaktert kezdeni?
    köszi
    üdv: SHet
  • csuzlee
    Nem igazan ertem, ez megint ilyen sok mobos, gyujtogetos lesz??? Mert az kiraly lenne :D
  • phalanx
    megint lesz egy fasza event

http://www.lineage2.com/archive/2005/10/the_dark_lord_r.html
  • phalanx
    jah, jó kis lag volt, vagy 3-4 percig ott hevert a lábam előtt a drop

• Szekijoe
    Az enchanted monstereye dobja ~41es mob az nem gond, ha nincs senkinek akkor kifarmolom de esetleg valakinek lehet a wh-jában egy elfekvő
  • Cobra.
    Ivorynál dobja a szem, már nem tudom mi a neve. Mondjuk én freen is vagy másfél órát öltem őket mire az egyik dobott egyet (a többi könyvből már jött 2-3db, mire esett a Hex)
  • Szekijoe
    LF SpellBook: Hex

légyszi mindenki csekkolja le a wh-ját mert szükségem lenne egy ilyen könyvecskére.
  • Szekijoe
    Arrgggggggghhhhhhhh!!!!! 12-13 óra között kinyírták a mobomat
    Éppen amikor kajálni voltam
    Diniz ha szervezkedsz asszem ennek a mobnak 12 órás a respawnja tehát kb éjfél hajnal 1 körül lesz!!!! Ráadásul hétvége van!!!
  • Sámán
    Csúnya hobgoblin Ephedrát molesztálja miközben szegény mozdulni sem bírt
  • Sámán
    Tegnap nekem egész este lagozott...
    Tséék egy jó kis kép, egy kb 5 perces lag közben... Nagyon vidám volt...
    [/IMG]
  • Szekijoe
    Jah el is felejtettem tegnap megöltük a Longhorn Golkondát
    Ilu belaggolt pont a végén és lassítottfelvételben látta az egészet de csinált egy über screenshotot, remélem felrakja.
  • Szekijoe
    Gratz a sethez
  • woody
    valaki latta a 2005.08.13 aden siege videot azzem livionna szerver az l2orphusrol töltöttem le az elejen van egy zene,ami kurva jo.tudja vki annak a cimét,szerzőjét
  • Sámán
    Nagyon állat!!! Bár én láttam élőben is! :D
  • Sámán
    Pedig az leszek ha megint így költekezek :DDD
  • csuzlee
    Ez kurva jo, hat szopjon le ez a szar kibaszott forum :D

http://l2.fw.hu/csuzlee.JPG itt a kep :D
  • csuzlee
    Meg van a full DC ligh Setem :D Also+Felso+Kesztyu+Cipo volt 44m a Sapit meg 80m-ert vettem :D Meg vettem +4DEX-4STR dyet, full buffban 909 Pdef. 932 Attack Speed, 114 Evasion :D

• csuzlee
    VENTRILO:

195.38.96.80

Jeleneleg nem muxik a host, de par nap mulva menni fog az is!
  • Snau
    Jah azert van egy alterego is mellette es egyutt felvaltva arulgatnak a val kedveert o OkekeO.
  • Snau
    OkakaO oreg rutinos piacozo lehet.Barmelyik napszakban is figyelem allandoan 20 percenkent tuti felal maszkal jon megy nezi az arakat vasarol.A bloodokat is o vette meg tolem allandoan.Egy id utan mar ramprivizett hogy barmikor veszi ha jovok privizzek ra es atveszi.:)
    Idaig ahanyszor csak megneztem mindig hasonlo arzenal volt nala.
  • Snau
    Nyugi en egesz heten igy voltam.:)Péntek ota csak vasarolok ill. arulok kalapalni egy percet sem kalapalam nem volt ra erom vagy bealudtam v melo volt.

• Tufa
    Egy kérdés az officialosoktól, mennyi idő mire az aura symphony-t újra lehet használni és mekkora dmg-t oszt ki úgy 900 mdefre? (mondjuk egy 68as kari, egy szintén 68asra)
  • Tufa
    OkakaO nem egy szegény ember :)
  • Sámán
    Ez a doom lájt elég béna...
    [/IMG]
  • Sámán
    Új szmájli!!!
  • Sámán
    Öregszel
  • Szekijoe
    Eh tegnap este olvastam mesét a fiamnak aztán amíg elaludt (kb 5 perc) megszunnyadtam én is
  • B@lu
    hat meglatjuk
    majd ma hatha hamarabb erek haza
  • Nethyrrea
    hát hogy ez a homonkulus mennyire törős egy fegyver...freen kb 7-ből 1 sikerült +4-re, az is betört 5-ön.....